Brugen af ​​AI til at skrive essays: En ny trend blandt studerende

Følgende artikel hjælper dig med: Brugen af ​​AI til at skrive essays: En ny trend blandt studerende

Det er ingen hemmelighed, at AI drastisk ændrer uddannelseslandskabet. Fra online læringsværktøjer til automatiserede karaktersystemer er AI på vej ind i alle aspekter af feltet. Og en af ​​de seneste anvendelser af AI i uddannelse er i essayskrivning.

Flere og flere studerende henvender sig til AI for at hjælpe dem med at skrive deres essays. AI er ved at blive et go-to-værktøj til at få arbejdet gjort for både gymnasieelever og universitetsstuderende. Og det er ikke svært at se hvorfor.

Brugen af ​​AI til at skrive essays: En ny trend blandt studerendeAI kan hjælpe eleverne med at skrive hurtigere og mere effektivt. Det kan også give feedback og hjælpe eleverne med at forbedre deres skrivning. For studerende, der kæmper med at skrive, kan AI være en livredder.

Det er dog ikke alle, der er begejstrede for denne tendens. Nogle lærere og uddannelseseksperter bekymrer sig om, at kunstig intelligens vil erstatte lærere og forhindre elever i at lære at skrive.

Scott Graham, assisterende professor i retorik og skrivning ved University of Texas i Austin, er en af ​​disse eksperter. Han har for nylig skabt opsigt med sine anmodning: Han bad sine elever om at skrive et essay på 2.200 ord ved hjælp af kunstig intelligens.

Den eneste begrænsning var, at størstedelen af ​​essayet skulle være fremstillet af kunstig intelligens; ellers var eleverne frie til at revidere deres arbejde.

Brugen af ​​AI til at skrive essays: En ny trend blandt studerende

Resultaterne var blandede. Karaktererne for essays produceret af AI var 3 og 3-. For at opnå højere karakterer skulle eleverne enten manuelt omskrive størstedelen af ​​essayet eller give AI’en meget præcise signaler.

Graham hævder, at brug af AI til at skrive tekster ligner at skrive “manuelt” på mange måder. Det første udkast er, hvor Graham primært underviser i det grundlæggende i at skrive.

🔥 Anbefalede:  20 kontante virksomheder at overveje

Det, mine elever laver, når de arbejder med kunstig intelligens, er, at de lærer at skrive et første udkast

AI kan hjælpe studerende med at skrive bedre essays – her er nogle grunde

I takt med at uddannelseslandskabet fortsætter med at ændre sig, ændrer den måde eleverne udfører opgaver også på. Især brugen af ​​kunstig intelligens til at skrive essays er stigende. Der er en række årsager til denne tendens.

For det første kan AI være et værdifuldt værktøj for studerende, der har svært ved at skrive. For eksempel kan AI hjælpe med grammatik og stavning. Derudover kan AI tilbyde forslag til forbedring af den overordnede kvalitet af et essay.

En anden årsag til stigningen i AI-skrevne essays er det faktum, at mange studerende ikke har tid til at skrive essays på egen hånd. Med de stadigt stigende krav fra skole, arbejde og fritidsaktiviteter oplever mange, at de ikke har tid til alle skoleopgaver. Derfor henvender de sig til AI for at få arbejdet gjort.

AI kan hjælpe studerende med at skrive bedre essays - her er nogle grunde

Selvfølgelig er det ikke alle, der er begejstrede for denne tendens. Nogle undervisere bekymrer sig om, at kunstig intelligens vil fjerne behovet for, at eleverne tænker kritisk og selvstændigt. Andre mener dog, at kunstig intelligens kan være et værdifuldt værktøj, der forbedrer uddannelse, hvis det bruges rigtigt.

Uanset hvilke regler colleges beslutter at vedtage i fremtiden, tilbyder AI undervisere chancen for at forbedre uddannelsen med det samme. Hvis pædagoger vil holde sig opdaterede og inspirere børn til at lære og tænke kritisk, skal de tage teknologi til sig.

🔥 Anbefalede:  Tips til udgivere, der arbejder med JavaScript-tags

Læs mere om AI:

Table of Contents