Brug disse 7 værktøjer til at gøre Link Building til et stykke kage

Følgende artikel hjælper dig med: Brug disse 7 værktøjer til at gøre Link Building til et stykke kage

Backlinks er de vigtigste stimuli til google ranking. At opnå dem er svært; men når først du begynder at få dem, skyder den organiske trafik i vejret. En nylig undersøgelse foretaget af Ahrefs tyder på, at backlinks bør indsamles fra sider med:

 • Flere henvisende domæner
 • Høje URL-vurderinger

Processen med linkbuilding er meget relationel. Det hele går ud på at sende e-mails til totalt fremmede og bede dem om at tilføje links til dit indhold – hvilket kan være akavet. Du skal opbygge relationer og forståelse med ejerne af relevante hjemmesider. De tilføjer kun dine links til deres websted, hvis det øger deres værdi.

WIDGET: leadform | KAMPAGNE: Linkbuilding

Linkbuilding kræver en lastbil af indsats. Her er de trin, der er involveret i processen:

 • Efterforskning
 • Vetting
 • Find e-mails
 • Bekræftelse af e-mails
 • Sende e-mails og følge op

Det nytter ikke at lade som om, at du kan gøre det uden værktøj. Og du behøver ikke for mange, kun disse vil gøre det. Så her er Top Link-bygningsværktøjer, du kan bruge til at bygge din SEO-strategi.

Ahrefs
SEMrush
Google
Hunter.io
Aldrig Bounce
Buzzstream
HARO
FAQ

Ahrefs

Priser – starter ved $99/måned går op til $999/måned

Linkbyggere er enige om, at det er en langvarig og kedelig opgave at finde passende links. Ahrefs Content Explorer gør det nemmere. Her kan du finde nye links, der nøjagtigt matcher dine krav.

For eksempel, hvis du leder efter “bedste mus til gamere“, du kan:

 1. Søg efter ‘bedste mus til spillere’ i indholdsudforskeren

2. Filtrer søgningen efter “i titlen”

3. Filtrer tidslinjen. [you can search pages published during a specific time period to get fresh results]

4. Vælg det sprog, du foretrækker

5. Filtrer henvisende domæner (helst mere end 10)

Du får en opdateret liste med nye links i stedet for en forældet. Download disse links og føj dem til din samling.

SEMrush

Pris: starter ved $119/måned går op til $449/måned

Har du nogensinde undret dig over, hvor dine konkurrenter får backlinks fra? Med SEMrush’s Competitor Gap Analysis-værktøj kan du holde øje med dine konkurrenters link-building-strategier og udforske deres backlinks for at finde passende til dig.

🔥 Anbefalede:  Sam Altmans verdensturné: 3 grunde til, hvorfor OpenAI vil dominere fremtiden


Prøv SEMrush nu

Indtast dit og dine konkurrenters domæner, og du får en liste over websteder, der linker tilbage til dem.

Du kan se, om de bruger gæsteindlæg, citater eller sponsorerede indlæg. Det er næsten som at spionere. Disse er udsigter, som du kan pitche for at linke tilbage til dit websted.

Som standard viser softwaren ‘Bedste’ links, som er de websteder, der linker til dine konkurrenter og ikke til dig.

Du kan også se delte, svage og unikke domæner. ‘Delt’ betyder websteder, der kun linker til jer begge, ‘Svage’ betyder websteder, der kun linker til dine konkurrenter, og ‘Unikke’ betyder websteder, der kun linker til ét domæne.

Brug disse data til at bygge bro over backlinkgabet ved at finde nyere websteder, der ikke linker til dine konkurrenter. På denne måde vil du altid være på toppen af ​​dem.

Google

Pris: Gratis

Der kan ikke være en liste uden at nævne det største lager af websider sammen med den bedste algoritme på planeten. Når man mestrer dette, kan man finde et vognlæs af passende hjemmesider uden at bruge en eneste krone.

Google er den største kilde til linkmuligheder, og søgeoperatører er kommandoer, der hjælper dig med at udtrække sider, der er specifikke for dit valg. Alle søgemaskiner som Bing og google har dem. De kan være unikke for dem eller almindelige.


Tjek Google Workspace nu

Du kan bruge “intitle:”, “inurl:” og “OR” med dine søgeord for at finde passende sider. Din kommando vil se sådan ud:

(intitle: ressourcer OR intitle: ressource) (inurl: ressourcer OR inurl: ressource)

Hunter.io

Pris: Starter ved $49/måned og går op til $399/måned

Efter at have fundet den rigtige hjemmeside, skal du finde ejeren. Du kan gå på spejder på deres sociale medie-konti eller lade hunter ‘det for dig. Du skal angive det navn og domæne, der er knyttet til personen.

🔥 Anbefalede:  Sådan navigerer du i Bitcoins prisvolatilitet: En guide til investorer

Hvis du gerne vil pitche en virksomheds hjemmeside til linkbuilding, oplyser du dets domæne for at finde relevante e-mails tilknyttet det.


Kom godt i gang med Hunter.io nu

Hunter leverer også en Google Sheet-tilføjelse – som er en gave fra Gud. Antag, at du har samlet links til nyttige websteder til at pitche. Google Sheet-tilføjelsen finder e-mails, der supplerer disse links og tilføjer dem til arket.

Dette sparer søgning og kopieringstid. Du kan pitche disse kundeemner direkte for at bygge flere backlinks.

Aldrig Bounce

Pris: $0,008/ pr. e-mail op til 10.000 e-mails

Det er almindeligt at modtage forkerte e-mails. Du sender personlige e-mails til dine kundeemner, kun for at de skal blive afvist. Dette bremser linkbuildingskampagnen.

Men der er en løsning. Upload listen over e-mails, du har til NeverBounce. Den tjekker hver e-mail og fortæller dig, om den er “gyldig”, “ugyldig” eller “engangs”. Det dublerer også e-mails, så du kun skal betale for bekræftelse én gang.

For at automatisere hele processen kan du tilføje Zapier-integrationen for at kombinere NeverBounce med Google Sheets. Derefter vil den automatisk fortælle dig, om den e-mail, du har fået, er rigtig eller ej.

Buzzstream

Pris: Starter ved $24/måned op til $999/måned

Som linkbygger skal du ofte kigge på et websted og spekulere på, om nogen fra dit team har kontaktet dem. Eller du vil kontakte forfatteren.

Buzzmarker trækker kontaktoplysninger som sociale profiler og e-mails ud fra en hjemmeside, uden at du behøver at forlade den. Det hjælper dig med at finde forbindelser på forskellige websteder.

Antag, at du vil tilføje nye bloggere til din brænderovn, så du besøger en blog med topbloggere i din niche. Buzzmarkers highlight-værktøj hjælper dig med at se, hvilke af dem du allerede er i kontakt med, og hvilke der er nye, så du kan opdatere dine forbindelser.

Buzzmarker giver dig mulighed for at skrive og sende e-mails lige der ved at bruge deres skabeloner. At nå ud bliver ikke nemmere end dette.

🔥 Anbefalede:  8 websteder til at finde gratis rejseplanlægningsskabeloner til din næste rejse

HARO

Pris: Starter ved $19/måned går op til $149/måned

Journalister, mediehjemmesider og sundhedsblogs har brug for legitime citater og forslag til deres indhold. HARO hjælper dem ved at pitche flere brugere til at levere dem. Sådan fungerer det:

 • Du uploader din anmodning på HARO.
 • Det pitcher folk via e-mail for at finde nogen, der kan give oplysningerne.
 • Interesserede personer eller websteder kan besvare anmodningen.

Men hvordan hjælper det dig?

Antag, at du er softwareingeniør med en blog om kodning. Du får en anmodning om forslag til de bedste kodningssprog, du skal lære i 2022. Svar på anmodningen med dine forslag, og de vil linke deres indhold til din blog.

Dette er en genial metode til at erhverve backlinks. Uanset hvad din virksomhed er, så kig efter relevante anmodninger og giv til gengæld indsigtsfulde meninger om et backlink.Konklusion

Linkbuilding er kun en vanskelig opgave, hvis du gør det på den måde. Disse værktøjer sparer din tid og energi, mens de automatiserer halvdelen af ​​processen. Den eneste grund til, at du ikke bør bruge disse værktøjer, er, hvis du vil forsinke dine Google-placeringer.

FAQ

SEMRush, Ubersuggest, Ahrefs, Moz Pro og BuzzSumo er nogle af de bedste linkbuildingsværktøjer, du kan bruge i 2021.

Gæsteblogging betragtes som en af ​​de mest populære linkbuildingsstrategier.

Opret indhold af høj kvalitet, find muligheder for backlinks og spion på dine konkurrenter.