Brug Bill Gates’ penge: Kan du gøre det?

Følgende artikel hjælper dig med: Brug Bill Gates’ penge: Kan du gøre det?

Hvad ville du gøre med $100 milliarder? Brug Bill Gates’ penge og find ud af alle de sjove ting, du kan lave!

Når du prøver at dyrke din egen nettoværdi ud over alt, hvad du forestiller dig, er det sjovt at tænke på, hvad du kan gøre med det. Tage på verdensrejse? Køb dit drømmehus? Gå tidligt på pension?

Med en nettoværdi på 100 milliarder dollars er det endnu sjovere at tænke på, hvad du kan gøre med det. Vi er ikke de eneste, der tænker på det. Lad os i dag bruge pengene til en af ​​de rigeste mænd i verden, Bill Gates!

[Related read: what’s the average net worth in the Netherlands?]

Hvad er at bruge Bill Gates penge?

Der er denne hjemmeside hvor du kan lave alle mulige sjove ting. Jeg advarer dig; du kan bruge timer på hjemmesiden (det gjorde jeg i søndags..).

Et par af mine favoritter:

Udskrivning af penge – visualiserer din gennemsnitlige løn sammenlignet med en Fortune 500 CEO’s løn, Twitter-indtægt sammenlignet med Amazon-omsætning eller stigningen i det amerikanske underskud.

Livsstatistik – viser statistik om ting, der er sket siden du blev født. For mig viser det for eksempel:

 • Du har brugt 3.141 dage af dit liv på at sove.
 • Der er 2.090.892.679 flere mennesker på Jorden, end da du blev født.
 • Der er 15 % mere CO2 i atmosfæren, end da du blev født.
 • S&P 500 er steget 610 % i din levetid (det burde jeg vist have begyndte at investere tidligere).
 • Månen er 98 cm længere væk, end da du blev født.
 • Antallet af mennesker, der lever i ekstrem fattigdom, faldt med 71 %.
 • Den forventede levetid steg 8 år for alle mennesker.

Det her er vildt. Jeg går ud fra, at når du er født tidligere end mig (1994), vil din statistik være mere mindblowing.

Min absolutte favorit: Brug Bill Gates’ penge – det er dybest set et Bill Gates pengespil. Du har alle penge i verden og er en ekstremt velhavende person. Mere specifikt kan du bruge den berømte iværksætter Bill Gates’ penge.

De fleste kender Bill Gates som medstifter af softwarevirksomheden Microsoft, en amerikansk virksomhed (børsnoteret), som næsten alle bruger i den moderne verden. Han er på Forbes-milliardærlisten og blev velhavende hos Microsoft.

🔥 Anbefalede:  Elegant Cash Back-anmeldelse 2023: Tjen penge tilbage, mens du shopper

Du kan bruge $100.000.000.000 (det er en milliard) på alt, hvad du kan lide. NBA-hold, krydstogtskibe, skyskrabere, dyreste formel 1-biler, palæer, yachter, guldbarrer, hvalpe eller big macs. At bruge pengene fra en af ​​de rigeste mennesker i verden er super sjovt!

Selv med alle disse muligheder er det stadig virkelig svært at bruge 100 milliarder dollars. Er du klar til spillet? Tjek hvordan jeg gjorde.

Hvordan ville jeg bruge Bill Gates’ penge:

 • Jeg fik en hvalp. Lad os starte denne fest!
 • Oven i købet fik jeg 3 designer håndtasker. Lad os glemme alt om tøj forbydenår jeg har $100 milliarder, kan jeg bruge $5.500 på en håndtaske.
 • Hvis jeg skal være milliardær, skal jeg vel leve op til forventningerne. Jeg besluttede mig for at få et krydstogtskib (for hvorfor fanden ikke), Mona Lisa til at hænge i et af mine 3 palæer, 2 boblebade, 2 diamantringe, 5 Rolexer, 3 Teslaer, en Ferrari og 2 Formel 1-biler. For at toppe det, lad os også gå efter en Boeing 747 og 21 $7,5 millioner yachts til mine venner og mig – ja, du kan også have en.
 • For at bevare noget af min kapital vil jeg også få 99 guldbarrer.
 • Jeg vil lade bygge 37 skyskrabere med min formue, og jeg vil sætte mit navn på dem. De er de største skyskrabere, du nogensinde vil se.
 • Jeg skal købe hele NBA med min formue. Lad os have det sjovt!
 • Udover det virker finansiering af et par film også som noget, jeg bør sætte kryds i i mit milliardærliv. 8 film burde gøre tricket.
 • Med mine restpenge vil jeg købe 6.300 enfamiliehuse. Mange mennesker kan bruge et hjem lige nu. Jeg vil lade dem leje for ekstremt lave priser, gøre dem glade og bygge nogle op passiv indkomst. Så jeg kan hjælpe flere mennesker.

JA, jeg bruger hele 100 milliarder dollars. Det er diversificeret forbrug. Det er så sjovt at bruge hele 100 milliarder dollars, selvom ikke alle udgifter giver lige meget mening for mig.

Hvis jeg havde valget, ville jeg vælge at investere et par milliarder på aktiemarkedet. Det ville give mig nok udbytte til at blive superrig og selv en filantrop. Jeg ville elske at have milliarder og finde min egen velgørende organisation. Selvom det ikke ville gøre mig til den mest indflydelsesrige person eller endda den yngste milliardær, ville det være meget sjovt. At være blandt de kvindelige milliardærer og de rigeste kvinder i hele verden virker sjovt!

🔥 Anbefalede:  Sådan tjekker du skjulte svar på Twitter (se skjulte kommentarer)

Jeg er meget nysgerrig, hvordan ville du bruge dine 100 milliarder dollars?

Hvad er Bill Gates’ FAKTISKE Fortune?

Det forbløffende er, at denne hjemmeside faktisk UNDERVurderede Bill Gates’ formue og ekstreme rigdom. I øjeblikket er denne samlede nettoformue anslået til 112 milliarder dollars af Forbes Magazine, hvilket gør ham til en af ​​verdens rigeste mennesker. Gates er lige oppe på listen over milliardærer med Jeff Bezos, Mark Zuckerberg og Warren Buffett (grundlægger af Berkshire Hathaway).

Bill og Melinda Gates har en velgørenhedsorganisation sammen, Bill and Melinda Gates Foundation. De er kendt for deres filantropi. For eksempel brugte de i maj 2020 300 millioner dollars på at bekæmpe pandemien. Det er mange penge.

Til dato er 35,8 milliarder dollar af Microsoft-aktier blevet givet til Gates Foundation, hvilket er utroligt. Det betyder, at de har givet flere penge til velgørenhed end nogen anden. Nogensinde. Det er sandsynligvis en bedre måde at bruge dine penge på end at købe hele NBA.

Hvor mange Big Macs kan Bill Gates købe?

Hvis der er 7 milliarder mennesker globalt, og en Big Mac koster 2 $, kan Bill Gates købe 7.143 Big Macs for hver person.

Prisen på $2 på Neals hjemmeside forudsætter sandsynligvis en masserabat.

Hvor mange penge tjener Bill Gates i sekundet?

Med en nettoformue på 111 milliarder dollars, en 7 pct. gennemsnitligt afkast ville tjene Bill Gates $246,39 per sekund. Det gør endda en dårlig investering at hente en $100-seddel, når han finder en.

Hvad er Bill Gates’ hus værd?

Mens Gates gav en stor del af sin formue væk, sørger han for, at han har det godt. Hans palæ nær Seattle er i dag mindst 127 millioner dollar værd. Gate købte grunden for 2 millioner dollars i 1988 og byggede sit helt eget drømmehus.

🔥 Anbefalede:  Historien om kreditmessen: Nu kan du få lavprislån @ salgsstedet

Når din nettoformue er nord for 110 milliarder dollars, noget livsstilsinflation virker kun passende.

Her er nogle interessante fakta om Gates-huset:

 • De betalte 1 milliard dollars i ejendomsskat alene i 2017.
 • Huset har en 60 fods pool i en separat bygning. Poolen har også et undervandsmusiksystem, hvor er det skørt!
 • Ejendommen har 24 badeværelser, 6 køkkener og en reception med plads til 200 gæster.
 • Et bibliotek på 2.100 kvadratmeter med to hemmelige bogreoler og Codex Leicester (et manuskript af Leonardo da Vinci, købt for 30,8 millioner dollars).
 • Garagen kan rumme op til 23 biler, som mest skal bruges til Bills luksusbilsamling. Han er kendt for at kunne lide Porscher.
 • Hvert år afholder Microsoft en auktion, hvor medarbejdere donerer produkter eller tjenester, og folk kan byde på dem. En medarbejder vandt engang en privat tur rundt i ejendommen med et bud på $35.000. Alle sager gik til deres velgørende organisation.

Velgørenhedsarbejde

Udover sin ejendom og sin bilsamling gør Bill Gates store ting som filantrop. Han trak sig tilbage fra Microsofts bestyrelse i 2020 for at bruge penge på filantropi, herunder global sundhed, uddannelse og klimaændringer.

Bill Gates har en fremragende pengetankegang, givet alle de ting, han gør, og alle de penge, han tjener. Vil du forbedre din pengetankegang? Prøv at lytte til disse rapper-citater om penge, sig daglige bekræftelser for at tiltrække rigdom og overflod, eller lær mere om loven om tiltrækning og manifestation.

Konklusion – Brug af Bill Gates’ penge

Det er sjovt at bruge alle de penge, Bill Gates har oparbejdet gennem årene. Det føles mærkeligt at vide nu, hvad du skal gøre med pengene, så du køber ting som NBA for 63,6 milliarder dollars.

Det er sjovt at drømme om, hvad man kan gøre med de penge.

Nu er det op til dig.