Brave Browser, Microsoft, Google, Ethlas Execs Deltag i Eleos Labs Advisory Board for at fremme Web3-sikkerhed

Følgende artikel hjælper dig med: Brave Browser, Microsoft, Google, Ethlas Execs Deltag i Eleos Labs Advisory Board for at fremme Web3-sikkerhed

Eleos Labs, en virksomhed, der bygger anti-svindel web3-løsninger, annoncerede sin lancering fredag. Det bakkes op af et team af cybersikkerhedsveteraner fra Brave Browser, Microsoft, Google og Ethlas, som slutter sig til virksomhedens advisory board.

Dr. Gennady “Ari” Medvinsky vil fungere som teknisk rådgiver, efter at have brugt de sidste 20 år på at lede sikkerhedsteams hos Google, Grab og Microsoft. Han er også medstifter af GameFi metaverse, Ethlas.

Wui Ngiap Foo, tidligere Head of Technology and Integrity hos Grab, tiltræder som Group Advisor. De får også selskab af Dr. Ben Livshits som videnskabelig rådgiver, tidligere administrerende direktør for Zilliqa Research og Chief Scientist for Brave Browser.

Sammen med sit rådgivende udvalg af sikkerhedseksperter planlægger Eleos Labs at lancere en række produkter til at hjælpe web3-brugere med at bekæmpe tyveri og svindel.

Ifølge en 2022 rapport om kryptokriminalitet af Chainalysis blev 3,8 milliarder dollar stjålet fra kryptovalutavirksomheder, hvilket gør 2022 til det største år nogensinde for kryptohacking. Eleos Labs bygger et modstandsdygtigt tyverisikringssystem baseret på cybersikkerhedsværktøjer til virksomheder for at sikre et sikrere kryptoøkosystem, begyndende med dets første produkt, FailSafe.

FailSafe beskytter platforme og brugere ved at detektere sikkerhedsniveauet for smarte kontrakter og tegnebøger og er den første forsvarslinje mod tyveri og svindel, da løsningen kan bestemme risikoniveauet for interaktion.

I tilfælde af et angreb vil FailSafe afvise ondsindede transaktioner og minimere det totale tab ved at opbevare størstedelen af ​​brugernes aktiver i en højsikkerhedsboks, sagde virksomheden.

🔥 Anbefalede:  10 influencerów technologicznych, których warto śledzić na Instagramie, aby zobaczyć najnowsze hacki gadżetowe

FailSafes pakke af web3-trusselsbeskyttelsesværktøjer inkluderer entitetsscoring, transaktionsintervention og løsninger til at afbøde den overhængende trussel, som kvanteberegning udgør for almindeligt anvendte signaturalgoritmer, som er grundlaget for Web3-nøglestyring.

Idéen til at udvikle sikkerhedsløsninger kom fra vores erfaring med at bygge Ethlas i løbet af det seneste år. I betragtning af mit tidligere arbejde med sikkerhed, var svindel altid øverst i tankerne, men graden af ​​forsøg på svindel i branchen gjorde os tvunget til at løse problemet.

Dr. Gennady “Ari” Medvinsky fortalte Metaverse Post.

Web3-sikkerhed er blevet et felt med stort fokus, da adskillige ondsindede angreb på højtprofilerede grundlæggere og projekter i rummet blev bragt frem i lyset i det seneste år. Dette inkluderer Axie Infinitys Ronin Network-brud i april sidste år, der resulterede i $625 millioner stjålet af den nordkoreanske hackergruppe Lazarus.

På spørgsmålet om, hvorvidt Eleos har oplevet en mangel på færdigheder i web3-cybersikkerhedsprofessionelle, sagde Ari til Metaverse Post: “Meget af holdet kommer fra årtiers personlig erfaring med at skalere sikkerhedsprodukter i web2, så vi har været så heldige at udnytte vores egen operationelle ekspertise og netværk. . For eksempel er det at kunne inkludere Dr. Ben Livshits som videnskabelig rådgiver, tidligere administrerende direktør for Zilliqa Research og Chief Scientist for Brave Browser, et bevis på at opbygge et slankt, men effektivt team.”

Med det sagt har VC’er hældt midler ind i web3-sikkerhedsfirmaer, inklusive Hypernative, som rejste $9 millioner i en seed-runde i sidste måned, og den israelske cybersikkerhedsstartup Cyvers, som sikrede $8 millioner i en seed-runde i december. Sidste oktober indsamlede Web3 Builders, opstart af kryptosikkerhed, $7 millioner i en seed-runde for at bygge et svindelforebyggelsesværktøj til dem, der handler med NFT’er, smarte kontrakter og krypto.