Bored Ape og Gucci NFT Collaborator Superplastic tasker $20M i serie A-runde ledet af Amazon

Følgende artikel hjælper dig med: Bored Ape og Gucci NFT Collaborator Superplastic tasker $20M i serie A-runde ledet af Amazon

Superplastic, karakterdesignstudiet, der samarbejder med kendte mærker og berømtheder om NFT-dråber, har i dag annonceret, at det har rejst 20 millioner dollars i en serie A-udvidelsesrunde.

Runden blev ledet af The Alexa Fund, Amazons venturearm, der fokuserer på nye medier, smart forbrugerelektronik og omgivende intelligens. Andre investorer omfatter prominente navne på tværs af web2, web3, gaming og mode, såsom Craft Ventures, Google Ventures, Galaxy Digital, Kering, Sony Japan, Scribble Ventures, Kakao, Animoca Brands, Day One Ventures og Betaworks. Den seneste runde bringer Superplastics samlede finansiering til 58 millioner dollars til dato.

Udover fundraising-meddelelsen har Superplastic og Amazon også indgået en aftale om at samarbejde om en animeret komedieserie. “The Janky & Guggimon Show,” med Superplastic-kernefigurerne Janky og Guggimon i hovedrollerne, er i øjeblikket under udvikling hos Amazon Studios.

“The Janky & Guggimon Show” vil følge eventyrene fra to dovne og spektakulært inkompetente bedste venner, der er opsat på at blive rig og berømt, men efterlader et spor af kaos og ødelæggelse i deres kølvand. Den indtagende duo omfatter Janky, den elskelige idiot, der bruger sin fritid på at snyde berømtheder, og Guggimon, et modeikon og en mestermanipulator, der er for narcissistisk til at være ligeglad.

Hvert afsnit vil indeholde en cast af animerede og menneskelige berømthedsvenner. Når den udgives, vil den være tilgængelig til udelukkende at streame på Prime Video i mere end 240 lande og territorier verden over. Derudover vil Amazon også lette oprettelsen af ​​yderligere serier og film med andre karakterer i Superplastic-universet.

🔥 Anbefalede:  Har du brug for en virksomhedslicens for at sælge på Amazon?

“Når vi udvider Alexa Fund til at adressere en bredere vifte af forbrugerteknologier, der inkluderer ambient computing, smarte enheder og fremtidens underholdning, er vi meget glade for at tilføje Superplastic til vores portefølje,” Paul Bernard, direktør for Alexa Fund , sagde i en pressemeddelelse. “Superplastics virtuelle berømtheder glæder publikum og møder deres kunder, hvor de er, og vi ser dem som demonstrationer af en ny klasse af IP, der bliver stadig mere relevant for yngre generationer.”

Mens web2-brands har lanceret NFT, gaming og metaverse-aktiveringer for at nå nye demografiske oplysninger i web3, vender Superplastic rækkefølgen om efter at være kendt for at samarbejde med nogle af verdens mest genkendelige kunstnere, brands og berømtheder for at bringe NFT’er, produkter og virtuelle og IRL-oplevelser til sit samfund.

“Det nye samarbejdspartnerskab med Amazon Studios når ud til et massivt publikum og giver os en ny legeplads til at skabe kaos verden over. Vi er taknemmelige for den investering, Amazon Alexa Fund gav os for at hjælpe os med at fortsætte med at vokse Superplastic Universet,” sagde Superplastic grundlægger og administrerende direktør Paul Budnitz.

Superplastic har tidligere annonceret partnerskaber med Paris Hilton, Steve Aoki, Gucci, Bored Ape Yacht Club, Fortnite og andre. Virksomheden samarbejdede også med Animoca Brands for at skabe metaverse spiloplevelser til Headtripz Superplastic NFT’erne.