Bobbi Brown og Sam’s Club File Metaverse Trademark Applications

Følgende artikel hjælper dig med: Bobbi Brown og Sam’s Club File Metaverse Trademark Applications

Bobbi Brown og Sam's Club File Metaverse Trademark Applications

Det amerikanske kosmetikfirma Bobbi Brown har indgivet en amerikansk metaverse-varemærkeansøgning. Ansøgningen, der blev indgivet den 31. marts til United States Patent and Trademark Office, blev delt af den USPTO licenserede varemærkeadvokat Mike Kondoudis på Twitter.

Ifølge tweetet planlægger virksomheden at udstede virtuelle varer, der kan downloades, der repræsenterer kosmetik. Filerne vil være tilgængelige til brug i virtuelle verdener. Derudover vil Bobbi Brown udvikle underholdningstjenester og virtuelle kosmetik, der ikke kan downloades, som kan bruges i metavers.

Bobbi Brown er ikke det første skønhedsfirma, der indgiver web3-relaterede varemærkeansøgninger. I januar indgav Yves Saint Laurent Parfums NFT- og metaverse-varemærkeansøgninger for sit navn og logo. Virksomheden havde planer om at udstede NFT’er, metaverse-klare krops- og hårplejeprodukter, virtuelle varer, der kunne downloades, og computerprogrammer.

Den 4. april delte Kondoudis også, at den amerikanske kæde af butiksklubber, der kun var medlem af medlemskab, Sam’s Club indgav metaverse-varemærkeansøgninger.

Virksomheden planlægger angiveligt at udvikle telekommunikationstjenester som transmission af virtual reality-indhold. Sam’s Club vil også udgive VR- og AR-spil og oplevelser sammen med interaktiv underholdning. Derudover planlægger organisationen at skabe et augmented reality-miljø udstyret med virtuelle varer, der ikke kan downloades, såsom boligindretning, elektronik, tøj, produkter til personlig pleje og andre genstande.

Detailklubben vil også levere pædagogiske tjenester, herunder VR- og AR-placerede klasser vedrørende sundhed og ernæring.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Tidligere Google-chef Eric Schmidt er ikke overbevist om Metaverse