BNX gennemgår 1:100 split for at give et stort løft af investorernes tillid til BinaryX-spil og produkter

Følgende artikel hjælper dig med: BNX gennemgår 1:100 split for at give et stort løft af investorernes tillid til BinaryX-spil og produkter

Singapore, Singapore, 9. februar 2023, Chainwire

BinaryX, en Gamefi- og IGO-platform, annoncerede i dag, at den vil dele sit token, BNX. Beslutningen blev truffet, efter at projektteamet kørte en DAO-afstemning og modtog overvældende enstemmig støtte (99,5%) til at gennemføre opdelingen. Den nøjagtige tidslinje for opdelingen vil snart blive annonceret på BinaryX’s sociale medier og fællesskabskanaler.

BNX er platformstokenet for BinaryX og bruges som et værktøjstoken til alle aktiviteter på BinaryX-økosystemet, herunder i spil og til inkubationsfonden. Dette tiltag for at opdele tokenet forventes at sænke tærsklen for det samlede forbrug, øge nye brugeres accept af tokenet og følgelig øge adoptionen af ​​BNX i en bredere skare.

“Sidste år oplevede BinaryX en stigning i adoptionen i mange regioner i verden, og vores produktsortiment blev udvidet betydeligt. Vi evaluerede markedssituationen på nuværende tidspunkt og konkluderede, at den nuværende pris på BNX pr. enhed kunne optimeres for bedre at fremme BinaryX’ økonomiske model og produkter. Vi er overbeviste om, at vores samfund er bag os i denne beslutning. Den nye betegnelse for BNX vil utvivlsomt have en positiv indvirkning, der giver nye brugs- og forbrugsscenarier og driver den bredere anvendelse af BNX.” sagde Rudy, Head of Growth hos BinaryX.

Når BNX er opdelt, vil alle forbrugsscenarier for den gamle BNX blive overført til den nye BNX. Opdelingen vil have samme effekt på in-game og/eller output-scenarier (f.eks. CyberChess Weekly Prize, Hero-priser).

Fra den 9. februar er BNX prissat til $100,5 ifølge data fra CoinMarketCap.

🔥 Anbefalede:  Google Optimize A/B-testvejledning til 2023 – Trin-for-trin-vejledning

BinaryX afslører nye spil og planlægger at skubbe VR/AR-spil gennem deres IGO-platform i 2023:

Udover BNX-tokenopdelingen afslørede BinaryX-teamet også planer om at udvide deres overflod af spiludbud. De vil dele et smugkig på en længe ventet opdatering af deres flagskibsspil, CyberDragon, og et nyt tilbud, Project M. Holdet udtrykte også hensigten om at introducere virtual reality (VR) og augmented reality (AR) spil i deres produktsortiment senere på året og modtager aktivt ansøgninger fra VR-projekter for at yde støtte til fundraising og rådgivning. Opdateringer vil løbende blive delt på sociale medier og i BinaryX’s community-kanaler, såsom Twitter og Discord.

“For at øge tingene endnu mere i år for vores brugere, vil vi udgive en række nye spil og spilopdateringer i løbet af året, inklusive en opdatering til CyberDragon. Vi giver snart smugkig på nogle af vores spil, så følg venligst med. Som altid takker vi vores indehavere for deres uvurderlige støtte, og vi ser frem til at afsløre alle vores spændende projekter i 2023.” sagde Rudy.

Om BinaryX

BinaryX er GameFi-platformen bag play-to-earn-spil CyberDragon og CyberChesssom begge kører på BNB-kæden.

BinaryX begyndte som et decentraliseret derivathandelssystem. Holdet udviklede sig gradvist til at udvikle decentraliserede videospil og er nu på vej til at blive en GameFi-platform, der tilbyder IGO tjenester at bygge bro mellem Web2-udviklere til Web3.

Som et af de 10 bedste projekter i BNB-kæden har BinaryX et stort fællesskab af mere end 100.000 møntholdere og 30.000 månedlige aktive tegnebøger. Det er også et af de bedste få metaverse-projekter efter handelsvolumen på BNB-kæden med mere end 250 millioner i markedsværdi. BinaryX har også et token, BNX, der konsekvent har vist stærk ydeevne på trods af bjørnemarkedet.

🔥 Anbefalede:  Sådan starter du Messenger-hemmelig samtale til ende-til-ende-chat

For flere detaljer og information om BinaryX, besøg venligst:

BinaryX hjemmeside | BinaryX Medium | Om BinaryX-dækket

Vores Socials: Uenighed | Telegram | Twitter

Tjek vores spil på vores internet side og Youtube

Kontakt

Kommunikationsleder
Sam K.
BinaryX
[email protected]

Table of Contents