Blur-medstifter “Pacman” afslører sin identitet

Følgende artikel hjælper dig med: Blur-medstifter “Pacman” afslører sin identitet

En af de anonyme grundlæggere af NFT-markedspladsen Blur har afsløret sin identitet. Medstifteren af ​​Blur, “Pacman,” doxxede sig selv, efter at en krypto Twitter-bruger ved navn NFTethics offentliggjorde et tweet om, hvor nemt det var at opdage den anonyme grundlæggers identitet.

Brugeren forklarede, at markedspladsen er finansieret af venturefirmaet Paradigm, som også finansierede en anden startup grundlagt af Pacman og hans kollega.

Det var i øvrigt meget nemt at finde de “anon” grundlæggere af Blur. Fordi Paradigm var den vigtigste involverede VC, og Pacman nævnte, at han oprettede et andet foretagende i 2018 (som blev solgt i slutningen af ​​2021), var det meget sandsynligt, at hans andet foretagende også blev støttet af Paradigm. Tog <30 sekunder. pic.twitter.com/d3gcuCHasT

— NFT Ethics (@NFTethics) 21. februar 2023

Så det viser Pacman sig at være Tieshun Roquerreen 24-årig, der bor i San Francisco.

Da han var 17, droppede Roquerre ud af gymnasiet for at gå gennem Y Combinator med sit første firma, StrongIntro. Herefter studerede han matematik og datalogi ved MIT. I 2018 startede Roquerre Namebase, og i 2019 modtog han Thiel Fellowship for opstarten. I 2021 solgte Tieshun Roquerre og den anden medstifter af Namebase virksomheden til Namecheap. Derefter grundlagde de Blur.

Roquerre hævder især, at han tidligere doxxede sig selv i en-til-en-opkald med andre industriaktører for at få tillid, eller når “stemningerne var gode.”

Pacmans identitetsafsløring vil højst sandsynligt tilføje mere troværdighed til Blur. Twitter-brugere mener også, at begivenheden sandsynligvis vil gøre platformen til en endnu stærkere konkurrent til OpenSea. Tidligere på ugen overgik Blur allerede den største NFT-markedsplads med hensyn til handelsvolumen, efter at have nået $98,59 millioner i volumen og med en gennemsnitspris på næsten $2.000 per token, ifølge DappRadar.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Google holder ud med at frigive sin ChatGPT-rival, indtil den når en 'høj bar for sikkerhed'