Blue-chip NFT-projekt Azuki introducerer Physical Backed Token

Følgende artikel hjælper dig med: Blue-chip NFT-projekt Azuki introducerer Physical Backed Token

Blue-chip NFT-projektet Azuki har introduceret en ny funktion kaldet “Physical Backed Token.”

Tokenet er en open source-standard og binder fysiske genstande til digitale tokens på Ethereum blockchain. Azuki-udviklere kalder denne nye decentraliserede godkendelsesoplevelse “scan-to-own”. Teknologien tillader brugere at overføre ejerskabet af fysiske genstande og spore deres afstamning uden behov for en centraliseret server, da dataene lagres fuldstændigt i kæden.

Funktionen giver brugerne mulighed for at opleve fysiske varer på en ny måde. For eksempel vil indehavere være i stand til at overføre digitalt ejerskab af fysiske genstande, når de giver eller sælger dem. Brugen af ​​PBT kan også være en god mulighed for brands, da de kan låse op for digitale oplevelser for verificerede ejere af fysiske produkter.

Især den Fysisk støttet token teknologi er en åben standard og er allerede tilgængelig for udviklere at bruge.

“En ny generation af historiefortælling og oplevelser begynder i dag,” fastslår Azukis Twitter tråd.

Introduktion af Physical Backed Token (PBT): en open source token-standard, der binder en fysisk genstand til et digitalt token på Ethereum blockchain. pic.twitter.com/iXavmJR5xv

— Azuki (@AzukiOfficial) 17. oktober 2022

Azuki er en samling af 10.000 anime-inspirerede NFT’er med en række træk. Projektet var blandt de hotteste kollektioner i årets første kvartal. Azuki blev lanceret i januar 2022 af Chiru Labs, et team på fire erfarne udviklere, og vandt straks samleres opmærksomhed. I slutningen af ​​marts ramte samlingen et rekordsekundært salg på mere end 1 million dollars.

I maj opdagede NFT-fællesskabet dog, at den påståede svindler Zagabond var en af ​​skaberne. Azuki-indehavere reagerede negativt og begyndte at sælge, hvilket fik bundprisen på samlingen til at falde til 9 ETH, hvilket dengang var cirka 20.700 $.

Den nuværende bundpris på Azuki er 11,4 ETH (ca. $15.090), med 265.000 ETH af den samlede handlede volumen.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvorfor sansende AI vil ændre alt