Bloxmith lancerer Raiders Rumble, et mobilstrategispil for både Web2- og Web3-spillere, på Flow Blockchain

Følgende artikel hjælper dig med: Bloxmith lancerer Raiders Rumble, et mobilstrategispil for både Web2- og Web3-spillere, på Flow Blockchain

Taipei, Taiwan, 13. marts 2023, Chainwire

Bloxmith, det spiller-første Web3-spilstudie, annoncerede i dag, at den åbne beta for Raiders rumlerdets unikke 1v1 squad battler-spil til mobil drevet af Flow blockchain, er nu tilgængeligt til download på Google Play og Apple App Store.

Raiders Rumble udfordrer spillere til at anvende hurtig strategisk beslutningstagning til at imødegå deres modstanderes træk. Det er bygget som et strategisk e-sportsspil for masserne og byder på en daglig rotation af turneringstilstande, hvor de bedste 50 procent af deltagerne kan vinde genstande i spillet eller RUMB-tokens, Raiders Rumbles projekt-token.

Desuden behøver spillere ikke en kryptopung eller digitale samleobjekter (NFT’er) for at begynde at spille og nyde spillet. For at opretholde konkurrencedygtig integritet giver digitale samleobjekter i Raiders Rumble ingen fordele i kampen, selvom de har flere andre unikke funktioner, der gør dem højt værdsatte af samlere.

“Til vores første spil ønskede vi at være banebrydende for en ny type konkurrencedygtigt mobilstrategispil, der ville hjælpe med at bygge bro mellem traditionelle og Web3-spillere,” sagde Bloxmiths medstifter og administrerende direktør Wayne Lee. “Vi er glade for at arbejde på Flow blockchain – det løser skalerbarhedsproblemet for spil og digitale samleobjekter. Med friktionsfri onboarding, sociale logins og velkendte betalingsmetoder er Flow bygget fra bunden for at gøre det nemmere for almindelige brugere og brands at gå fra Web2 til Web3.”

Som en del af spillets lancering og esport-karakter vil Raiders Rumble være vært for tre Flow-sponsorerede bonusturneringer. Strategispillere vil have mulighed for at vinde FLOW-tokens, med en samlet præmiepulje til en værdi af 120.000 USD i FLOW på højkant for de bedste strategispillere. Disse Flow-sponsorerede turneringer er planlagt til at finde sted mellem den 23.-31. marts, med flere detaljer på Raiders Rumbles hjemmeside her.

🔥 Anbefalede:  Sådan ser du, hvem der ser din TikTok 2023 (både videoer og profil)

“Raiders Rumble er et overbevisende eksempel på et mobilspil, der samtidigt kan appellere til et almindeligt publikum og samtidig introducere dem til kraften ved Web3-spil drevet af Flow,” sagde Chirag Narang, produktchef hos Flow. “Bloxmith-teamets innovative bud på spildesign og spilleronboarding stemmer godt overens med Flows vision og mål for vores økosystem omkring spil og onboarding af mainstream-brugere til Web3.”

Om Bloxmith

Bloxmith blev grundlagt i december 2021 af en gruppe passionerede spilveteraner fra Riot Games, Blizzard Entertainment, Pumpkin VR og Facebook Gaming, og det er Bloxmiths mission at skabe spiller-første spil, der stadig er sjove selv efter 1000+ afspilninger. Bloxmiths investorer omfatter Infinity Ventures Crypto, Dapper Labs, Vayala, Moon Holdings, Bitoro, SEA Pixel og Results.io.

For mere information, besøg: Internet side | Twitter | LinkedIn | Uenighed

Om Flow

Flow er en decentraliseret lag 1 blockchain designet til onboarding af almindelige forbrugere. Friktionsfri, sikker og miljøvenlig, Flow giver udviklere mulighed for at innovere og skubbe grænserne, der vil bringe den næste milliard til Web3. I dag er Flow hjemsted for et blomstrende økosystem af skabere fra topmærker, udviklingsstudier, venture-støttede startups, kryptoledere og mere. For mere information, besøg www.flow.com

Kontakt

Deon Moh
[email protected]

Table of Contents