Blogger vs WordPress – hvad er det rigtige for dig?

Følgende artikel hjælper dig med: Blogger vs WordPress – hvad er det rigtige for dig?

Er du splittet mellem at vælge WordPress eller Blogger til din blog?

Som en erfaren blogger kan jeg trygt sige, at den platform, du vælger, vil have en betydelig indflydelse på din blogs succes.

Mens begge blogplatforme tilbyder en række funktioner og designs, skiller WordPress sig ud som den mest kraftfulde og tilpasselige mulighed.

Jeg har selv set, hvordan WordPress har hjulpet utallige bloggere med at etablere en stærk online tilstedeværelse og udvide deres publikum.

Med WordPress har du adgang til en endeløs række af temaer, plugins og tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at oprette en blog, der virkelig afspejler dit personlige brand.

Jeg ved, at det er vigtigt at have en unik og visuelt tiltalende blog for at tiltrække og fastholde læsere.

WordPresss robuste SEO-egenskaber gør det til det perfekte valg for bloggere, der ønsker at forbedre deres placering på søgemaskinerne og drive mere trafik til deres websted.

Jeg kender ins og outs ved at optimere indhold til søgemaskiner, og WordPress gør denne proces enkel og ligetil.

Samlet set, hvis du leder efter en kraftfuld og fleksibel platform, der vil give dig mulighed for at tage din blog til det næste niveau, er WordPress det klare valg.

Tro mig, jeg har set, hvordan denne platform kan forvandle en blog til en blomstrende online forretning.

Sammenligning af Blogger vs WordPress

To af de vigtigste platforme for tunge tekstbaserede blogs er Blogger og WordPress, begge tilbyder et væld af designs og funktioner, hvilket kan være lidt forvirrende for nybegyndere bloggere.

Selvom de begge tilbyder iøjnefaldende funktioner, er den bedste bloggingplatform for nybegynderen måske ikke den bedste for den avancerede blogger. En anden afgørende faktor, du bør huske på, er formålet med bloggen.

Hvis du ønsker at nå ud til en stor fanskare og holde styr på dine besøgende og statistik, bruger du måske ikke den samme grænseflade som bloggeren, der blot ønsker at holde kontakten med venner og familie og oprette en online tilstedeværelse som en måde at oprette en virtuel scrapbog eller online journal.

På trods af alle de ligheder, de har, har WordPress og Blogger mange bemærkelsesværdige forskelle. Disse forskelle kan påvirke den måde, du driver dit websted på. Så hvilken er den rigtige for dig?

I denne guide tager vi et dybdegående kig på, hvad WordPress og Blogger har at tilbyde. Når du prøver at finde ud af, hvilken platform du skal bruge, skal du analysere, hvad hver enkelt har at tilbyde og se, hvordan de er i forhold til dine behov. Vi sigter efter at se, hvordan disse to platforme hænger sammen, så de kan få al den information, du har brug for for at træffe en beslutning for din fremtidige blog.

Om Blogger

Blogger blev startet helt tilbage i 1999 af Pyra Labs. Selvom det var ret populært dengang, var det først, da platformen blev købt af Google i 2003, at tingene for alvor begyndte at tage fart.

I 2006 blev alle blogs flyttet til Googles servere og integreret i virksomhedens store økosystem, hvilket kun var med til at anspore endnu mere vækst.

Google integrerede også mange af sine kernefunktioner til indtægtsgenerering i Blogger. Disse omfatter Google AdSense, Analytics og mere.

Ifølge nyere statistikker bruges Blogger-softwaren af ​​omkring 1,4 procent af websteder med kendte indholdsstyringssystemer. Det svarer til omkring 1 procent af alle offentliggjorte websteder på nettet. Blogger er ofte den foretrukne for personlige blogs på grund af dens tilgængelighed. Som altid er det gratis at bruge. Du kan endda få din blog hostet gratis med et blogspot.com-underdomæne.

Om WordPress

WordPress er uden sammenligning den mest populære platform på nettet. Det er en open source platform, der kan bruges til at skabe alt fra onlinebutikker til private hjemmesider. I øjeblikket udgør WordPress-websteder omkring 30 procent af alle aktive websteder på internettet! Det er ret imponerende i betragtning af, at det blev grundlagt i begyndelsen af ​​2000’erne.

Der er en vis forvirring om, hvad WordPress tilbyder. Selvom de ofte bruges i flæng, er de tjenester, du får fra WordPress.com, helt forskellige fra dem på WordPress.org.

WordPress er i sig selv et indholdsstyringssystem. Dette er, hvad du finder på WordPress.org. Du skal hoste din blog hos et separat firma. Men WordPress.com tilbyder hostede blogs med WordPress-underdomænet.

I denne guide vil vi dække muligheden for selv-hosting fra WordPress.org. Det giver mere fleksibilitet og er den mest populære af de to.

Blogger vs WordPress

Nu hvor du ved lidt mere om disse blogplatforme, lad os dykke ned og se, hvordan de sammenligner sig. Der er flere faktorer at overveje, når du skal vælge en platform at arbejde med. Vi har skitseret de vigtigste og sammenligner, hvordan disse to platforme hænger sammen.

Anvendelighed

Brugervenlighed kan skabe eller ødelægge en blogplatform. De fleste bloggere har ikke et væld af kodningsviden, hvilket kan gøre mere komplekse systemer til et stort besvær at håndtere. Selv den mindste detalje kan påvirke brugeroplevelsen. Du vil fokusere på at opbygge dit brand og udvide dit publikum, så det er altid bedre at gå med en platform, der er nem at bruge, uanset din erfaring i bloggerverdenen. Heldigvis gør begge platforme meget godt i at appellere til et bredt publikum med forskellige færdighedsniveauer

Blogger:
Blogger har en utrolig strømlinet brugergrænseflade. Det er slankt, moderne og nemt at finde ud af. Når du logger ind med din Google-konto, vil det ikke tage lang tid, før du begynder at bygge dit websted. Nogle grundlæggende HTML-viden vil forbedre den overordnede oplevelse, men Blogger har nogle skabe grafiske funktioner for at gøre tingene lettere.

WordPress:
WordPress er også nemt at hente. Det kræver dog lidt ekstra knowhow at drage fordel af alt det, platformen har at tilbyde. Du kan installere en bred vifte af plugins og brugerdefinerede scripts til dit WordPress-websted. Der er en lille indlæringskurve involveret. Men WordPress gør det nemt at forstå. Så længe du ved, hvordan du bruger en computer, vil peg-og-klik-grænsefladen guide dig gennem resten.

🔥 Anbefalede:  StepSetGo - Hvordan får det hvert skridt til at tælle?

Kontrol af indhold

Lad os nu se på, hvor meget kontrol du har over det indhold, du laver. Med begge platforme kan du udgive stort set alt, hvad du vil. Der er dog nogle forskelle i ejerskabet af nævnte indhold. Selvom du opretter dit eget websted fra bunden, betyder det ikke nødvendigvis, at det er dit, der skal gøre, hvad du vil. Dette kan have stor indflydelse på webstedets drift og indtægtsgenerering.

Blogger:
Hvis du opretter din egen blog på denne platform, ejes den af ​​Google. Husk, at tjenesten tilbydes gratis af den største teknologivirksomhed i verden. De gratis sider gemmes på Googles servere. De ejer alt indholdet og kan frit gøre, hvad de vil med det. Generelt støder de fleste bloggere ikke på nogen problemer med tjenesten. Men juridisk set har Google al ret til at slette dit websted eller implementere begrænsninger for, hvad du kan gøre. Dette kan være et stort afbræk for nogle.

WordPress:
WordPress er den klare vinder i denne kategori, fordi du ejer alt det, du udgiver. WordPress er et stykke open source-software, dvs. Dit websted skal offentliggøres hos en tredjeparts hostingudbyder. Uanset hvem du går med, er dette indhold kun dit og dit. Du kan tjene penge på dit websted, som du vil, og lukke det ned, når du vil flytte til noget andet. Bortset fra servicevilkårene fra dit hostingfirma, er der heller ingen begrænsninger at bekymre sig om

Oprettelse af en hjemmeside

For førstegangsbloggere kan processen med at oprette en hjemmeside fra bunden være ret skræmmende. Kompleks kodning kan gøre det svært at omsætte dine ideer til virkelighed. WordPress og Blogger er designet til at gøre webstedsopbygning til en leg.

Blogger:
Det tager kun et par klik at starte dit websted med Blogger. Du kan logge ind på platformen med dine eksisterende Google-legitimationsoplysninger. Derfra er alt, hvad du skal gøre, at åbne webstedsbyggeren og komme i gang. Bygherren har flere temaer, du kan vælge imellem. Der er også et praktisk træk-og-slip-system til fuld tilpasning. Det er også meget nemt at tilføje indhold til din blog. Du behøver ikke at implementere rå HTML. Du skal blot klikke på stilikoner, som du ville gøre, hvis du skrev en e-mail. HTML’en oversættes automatisk, så du kan se, hvordan dit websted vil se ud uden kompliceret kodning.

WordPress:
Det er også meget nemt at oprette en ny WordPress-blog. Ligesom Blogger er træk-og-slip-byggere og enkle temaer tilgængelige. Det fantastiske ved WordPress er, at du ikke er begrænset til kun én slags hjemmesidebygger. Fordi det er en open source platform og CMS, er du fri til at bruge enhver tredjeparts builder, du ønsker. Dette kan åbne op for en verden af ​​muligheder, når det kommer til at oprette din nye blog.

Aktietemaer og designmuligheder

Som med alt relateret til digitalt indhold, spiller den overordnede æstetik på dit websted en stor rolle for succes. At have en veldesignet hjemmeside kan tiltrække nye besøgende. Derudover forbedrer det brugeroplevelsen for dine læsere, hvilket kan føre til hyppigere besøg og øget browsingtid.

Blogger:
Du er sandsynligvis allerede bekendt med de tilgængelige Blogger-temaer. Platformen har ikke et væld af muligheder at vælge imellem. De temaer, der er tilgængelige, plejer at være ret grundlæggende og er blevet brugt af tusindvis af andre websteder. Du kan tilpasse temaerne lidt med HTML og CSS. Du kan også ændre placeringen af ​​visse elementer gennem webstedsbyggeren.

Alt i alt giver Blogger dig ikke den største frihed, når det kommer til udseende. De tilgængelige temaer er bare ikke op til nutidens moderne standarder.

WordPress:
På den anden side giver WordPress dig masser af tilpasningsmuligheder. Der er over 7.000 gratis skabeloner tilgængelige på hjemmesiden. Det bedste af det hele er, at disse temaer er opdelt i flere kategorier. Du kan udføre en simpel søgning baseret på, hvad dit websted handler om. Uanset om du kører en simpel blog eller er i de tidlige stadier med at implementere et e-handelsaspekt på dit websted, bør du ikke have nogen problemer med at finde et passende tema. Alle WordPress-temaerne er smukke og bruger moderne designprincipper til at få din blog til at se frisk ud.

Hvis du ikke kan finde det rigtige look fra valget af gratis temaer, er der også premium-temaer tilgængelige. Disse kommer med en ekstra omkostning, men de tilbyder noget unikt. Oven i købet kan du arbejde med tredjepartsudviklere for at få et tema, der skiller sig ud. Eller du kan oprette dit eget tema med webstedsbyggeren. I sidste ende giver WordPress dig fuld kontrol over, hvordan dit websted ser ud og føles. Af den grund er WordPress bedst for dem, der prioriterer æstetik frem for alt andet.

Fleksibilitet

Udseende er ikke det eneste, du skal bekymre dig om. Moderne websteder er meget mere end blot steder at vise digitalt indhold. De skal være interaktive og engagerende. Der er flere måder at gøre dit websted virkelig unikt. Dine muligheder afhænger dog helt af den blogplatform, du vælger.

Blogger:
Du vil ikke finde så mange tilpasningsmuligheder på Blogger, som du ville finde på WordPress. Blogger handler om at give folk en enkel måde at udgive kopieret indhold på. Som sådan er platformen ret begrænset i, hvad du kan gøre.

Der er nogle værktøjer og nyttige gadgets, som du kan tilføje til dit websted. Du kan implementere annoncer, kontaktformularer, fora og mere med blot et klik. Fordi disse funktioner er specialbygget til at fungere inden for Blogger-platformen, behøver du ikke bekymre dig om kompatibilitetsproblemer eller ydeevneproblemer.

Desværre er ulempen ved disse funktioner, at de er begrænsede. De er bare ikke så funktionelle som nogle alternativer, du kan få med WordPress. Det værste er, at der ikke er nogen alternativer, som du kan vælge imellem. Du er begrænset til, hvad Blogger stiller til rådighed.

🔥 Anbefalede:  Microsoft lancerer Visual ChatGPT for at hjælpe dig med at redigere dine fotos

WordPress:
En af de største grunde til, at WordPress er så populært, er, at det er utrolig fleksibelt. Selvom det bliver brugt af omkring 30 procent af websteder på nettet, er det svært at sige, at websteder bruger platformen. Det skyldes, at WordPress’ open source-natur giver dig mulighed for at implementere alle slags funktioner, der imødekommer dit publikums behov.

Tredjepartsskabere gør hele tiden nye funktioner tilgængelige. Du kan implementere e-handelssystemer, sjove widgets, brugerdefinerede scripts og en lang række andre ekstramateriale.

WordPress-websteder kan bruges med over 55.000 gratis plugins. Alle disse plugins er tilgængelige direkte fra WordPress.org. Du kan selvfølgelig også investere i premium plugins fra tredjepartsudviklere.

Sikkerhedsfunktioner

Korrekte sikkerhedsfunktioner er et must-have i nutidens digitale landskab. Hacking, identitetstyveri og malware-angreb har løbet løbsk i de seneste år. Som et resultat heraf er der en masse potentielle sikkerhedstrusler, som du skal holde dit websted beskyttet mod.

En række funktioner vil beskytte alt dit hårde arbejde mod skader. At vælge en sikker bloggingplatform kan også give dine besøgende en vis ro i sindet.

Blogger:
Bloggers forbindelse til Google har sine fordele og ulemper. Når det kommer til sikkerhed, er Googles teknologi meget gavnlig. Konglomeratet går meget op i at sikre, at serverne er sikre og i god stand. Fordi din nye blog vil blive gemt på disse servere, er du i stand til at slappe af ved at vide, at tingene er sikre.

Du behøver ikke bekymre dig om at oprette sikkerhedskopier, administrere ressourcer eller investere i yderligere sikkerhedssystemer. Alle disse er inkluderet. Dette er især gavnligt for nye bloggere. Brugervenligheden af ​​Bloggers sikkerhedsfunktioner gør platformen meget mere tilgængelig for dem, der opretter deres første blog.

WordPress:
Tingene er lidt anderledes end hos WordPress. Generelt set er WordPress ret sikkert i sig selv. Platformen har dog ikke sine egne sikkerhedssystemer indbyggede sikkerhedsfunktioner, som Blogger har. Det er fordi det er en mulighed, der hostes af sig selv. Du er ansvarlig for at implementere dine egne sikkerhedsprotokoller.

På den ene side giver dette meget større fleksibilitet. De fleste webhostingudbydere tilbyder kraftige sikkerhedsfunktioner. Især dedikerede WordPress-hostingplaner er kendt for at være nogle af de sikreste hostingmuligheder, du kan vælge. De kommer normalt med gratis SSL-certifikater, indbyggede firewalls og meget mere.

Som om det ikke var nok, kan du også installere sikkerhedsplugins på dit websted for endnu mere ro i sindet. Der er flere programmer til at oprette automatiske sikkerhedskopier eller tilbyde et ekstra lag af firewall-beskyttelse. I slutningen af ​​dagen giver WordPress dig større kontrolniveauer, når det kommer til sikkerhed. Ulemperne ved dette system? Nå, du skal betale for tingene på egen hånd. Med mere kontrol kommer større forudgående og tilbagevendende omkostninger.

Kunde support

Lad os derefter tale om kundesupport. Support til blogging platforme er lidt vanskelig. Disse er gratis tjenester, så du vil ikke få det samme niveau af hjælp, som du ville få med et betalt alternativ. Det betyder dog ikke, at du ikke vil kunne få hjælp, når du har mest brug for det.

Blogger:
På Blogger.com kan support lige så godt være ikke-eksisterende. Der er et lille supportsystem i det administrative panel. Dybest set er det en søgelinje, der forbinder dig med en database med vejledninger og vejledninger. Dette burde ikke komme som en overraskelse, da den gratis service bare ikke er i stand til at understøtte en fuldt bemandet supportafdeling.

Samfundet forsøger at gøre tingene lidt bedre. Blogger har et brugerforum, hvor folk kan stille spørgsmål og få hjælp. Spørgsmålene besvares naturligvis alle af andre Blogger-brugere. Så der er ingen garanti for, at de oplysninger, du får, er nøjagtige.

WordPress:
Fordi WordPress-platformen bruges af millioner af mennesker over hele verden, er det meget nemmere at få hjælp. WordPress-fællesskabet er stort og meget dedikeret. På den officielle hjemmeside forbliver forummet aktivt og besvarer spørgsmål om alt, hvad du kunne forestille dig. Der er sider for stort set alle WordPress plugin eller temaer. Selvom det ikke er det samme som at have et dedikeret supportteam, kan du få en masse gode oplysninger fra disse aktive fora.

Hvis du bruger en betalt WordPress-tjeneste, har du adgang til et supportteam. Normalt er dette drevet af det firma, du arbejder med. For eksempel tilbyder virksomheder som BlueHost dedikeret WordPress-hosting. Som en del af denne service er personlig support fra eksperter tilgængelig. Du kan få den samme slags ting fra tredjeparts applikationsudviklere. Nogle virksomheder tilbyder endda WordPress-support som en selvstændig tjeneste.

Migrationsmuligheder

På et tidspunkt i fremtiden vil du måske flytte dit websted til en anden platform og hostingudbyder for øget fleksibilitet. Det er vigtigt at overveje, hvordan webstedsmigreringsprocessen ville fungere

Blogger:
Det er muligt at flytte dit blogger-websted til en anden platform. Det er dog ikke nemt. Virksomheden kræver, at du eksporterer dine data for at flytte dem andre steder hen. Afhængigt af størrelsen på din blog kan dette være en meget langvarig proces. Ydermere vil dit websted forblive på Googles servere i et ubestemt tidsrum, efter du forlader det.

WordPress:
Der er ingen begrænsninger for at flytte dit gratis WordPress-websted. Husk, at du ejer alt dit indhold. Dermed begrænser platformen dig ikke på nogen måde. Du kan ændre hostingtjenester eller endda skifte til et andet indholdsstyringssystem. Processen er enkel og relativt smertefri.

WordPress vs Blogger: SEO

SEO, eller søgemaskineoptimering, kan hjælpe med at få dit websted bemærket. Denne markedsføringsteknik handler om at producere organisk vækst ved at ændre indholdet til det, dit publikum leder efter. Søgemaskineoptimering er på ingen måde begrænset af din blogplatform. Små detaljer kan dog afgøre, om din indsats er en succes eller ej.

Blogger:
Som vi nævnte tidligere, kan hver Blogger-blog drage fordel af indbyggede værktøjer fra Google. Google Analytics er et af de mest kraftfulde SEO-værktøjer, der findes. Det viser dig, hvad dit publikum leder efter, og det kan hjælpe dig med at finde på nøgleord, du kan implementere i dit indhold. Af denne grund ser mange mennesker Blogger som en bedre mulighed for SEO.

🔥 Anbefalede:  Agorapulse Review 2023: Det bedste værktøj til administration af sociale medier?

Der er dog det ekstra forbehold om kontrol. Det faktum, at Google ejer dit indhold, kan gøre det meget svært at vedligeholde dine SEO-placeringer. Hvis du f.eks. skulle forlade Blogger-platformen og gå andre steder hen, ville du gøre dine placeringer, følgere og alt andet, der er forbundet med dit websted. Du skal starte forfra på dit nye websted.

WordPress:
Selvom WordPress muligvis ikke har alle de indbyggede funktioner, som Blogger har, kan du drage fordel af tredjepartsmuligheder. Mange udviklere har applikationer og plug-ins, der er fokuseret på SEO. Disse værktøjer fungerer inden for WordPress-platformen for effektivitet. Så du kan opnå mange af de samme ting, som du ville med Google Analytics. Derudover kan du tage dine placeringer i søgemaskinerne med dig, hvis du beslutter dig for at forlade platformen.

Omkostninger ved at drive en blog

Blogger- og WordPress-platformene er helt gratis at bruge. Der er ingen omkostninger for dig at begynde at udvikle din blog.

Der er dog nogle ekstra omkostninger, som du skal medregne.

Blogger:
Blogger er en alt-i-én platform. Ud over at være et stykke software, hvor du kan lave din blog, påtager Blogger også hostingopgaverne. Dette er fantastisk til dem, der ikke ønsker at bruge en skilling på lanceringen af ​​bloggen. Den gratis version kommer med et blogspot.com-underdomæne. Hvis du vil have dit eget domæne, skal du købe det separat fra en registrator og forbinde det til dit Blogger-websted.

Selvom den gratis tjeneste kan appellere til nogle, er den ikke fantastisk for dem, der er seriøse med at gøre deres websted til en succes. Blogger mangler mange af de værktøjer, du skal bruge for at få trafik og eksponering.

WordPress:
WordPress er også en gratis blogplatform. Du skal dog betale for din egen hosting og dit eget tilpassede domænenavn. Dine tilbagevendende omkostninger vil helt afhænge af det hostingfirma, du går med. Nogle hostingudbydere, såsom BlueHost, tilbyder meget overkommelige planer, der tilfældigvis kommer med et gratis domæne i løbet af det første år. De koster kun et par dollars om måneden og kommer med en række gode ekstramateriale for at få mest muligt ud af dit websted.

Mens brug af WordPress vil koste dig en smule penge, gør de ting, du får, de ekstra omkostninger det værd. Du får større kontrol over dit websted, så du kan levere vækst og indtægtsgenerering, som du finder passende.

Konklusion

Alt i alt har Blogger og WordPress meget at byde på. De brugervenlige platforme er tilgængelige for alle og kan tilpasses til dine voksende behov. Den bedste løsning for dig afhænger helt af dine slutmål.

Hvis du ønsker at dele dine tanker og skabe sjovt indhold, kan Blogger være den løsning, du leder efter. Det er en nem platform, der er fokuseret på at levere fantastisk digitalt indhold.

Det har dog ikke nok funktioner til vedvarende vækst. Hvis du vil tjene penge på din blog og fortsætte med at vokse dit publikum, er WordPress vejen at gå.

Med de tusindvis af tilgængelige plug-ins er de kreative muligheder uendelige.

En selv-hostet WordPress-blog vil give dig meget mere kontrol over udseendet, følelsen og indholdet, du kan publicere på din blog, samt give dig autonomi til at tjene penge på at blogge via forskellige annoncerings- og affiliate marketing platforme.

Du vil også have dit eget domænenavn, som vil se mere professionelt ud end et blogspot.com-underdomæne, som du kan få fra blogger.

Bestemmelse af dine behov

Afhængigt af din blogoplevelse og den type blog, du vil starte, er både Blogger og WordPress gode muligheder for begyndere og erfarne brugere. Mens Blogger har eksisteret længere end WordPress, som det ser ud, har siden ikke ændret sig meget gennem årene siden den blev købt af Google.

Det er populært blandt bloggere, der ønsker at oprette en online dagbog eller dagbog, der fremhæver store øjeblikke, såsom familieferier, oversøiske rejser og bryllupper.

Den brugervenlige analyse hjælper brugerne med at forstå, hvor deres trafik stammer fra, og brugerne kan nemt linke deres websteder til deres andre Google-konti.

Mens WordPress har en tendens til at være mere populær hos lidt mere avancerede brugere, har CMS’et også målrettet begynderbrugere med deres brugervenlige udgivelsesværktøj og trin-for-trin opsætningsinstruktioner; sidens funktioner overgår dog Bloggers, når det kommer til avancerede muligheder og tilføjelser til mere erfarne bloggere.

Begge platforme kræver lidt investering (en bonus for nye brugere, der ikke ønsker at investere for meget tid eller penge), selvom WordPress giver dig mulighed for at opgradere til mere avancerede plugins og sofistikerede temaer.

Hvis du er interesseret i at oprette din egen WordPress-blog, så tjek min tutorial.

Sørg for, at du får vores ekstra rabat, som vi har sikret på hosting fra BlueHost til kun $2,95 pr. måned.

Den normale pris er omkring $7 per måned for BlueHost-hosting, så du skal have denne aftale nu!

Alt det bedste!

Jamie

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.