Blockchain Thailand Genesis 2023: Vejen til WEB3

Følgende artikel hjælper dig med: Blockchain Thailand Genesis 2022: Vejen til WEB3

Den største blockchain-begivenhed i Thailand er tilbage, “Blockchain Thailand Genesis 2022”, og vender tilbage for 5. år under temaet “Road to Web3”. Årets begivenhed er større end nogensinde. Det vil tage dig ind i verden af ​​Digital Asset og Web 3.0-æra. Arrangementet har til formål at give viden til dem, der er interesserede i kryptovaluta (digitale aktiver) at få en lettere og bedre forståelse af blockchain-teknologi. Arrangementet vil opmuntre iværksættere i Thailand til effektivt at anvende blockchain til deres virksomheder. Derudover er det et rum, hvor lokale og internationale mennesker i blockchain- og digitale aktivindustrierne samles for at diskutere og udveksle ideer. Dette er en gylden mulighed for thailændere til at lære om den nye digitale tidsalder såvel som for internationale virksomheder at forstå det thailandske marked.

Mr. Suppakrit Bunsat, formand for Thai Digital Asset Association, sagde: “Kryptovalutaindustrien har stået over for betydelige udfordringer i det seneste år. Som organisationer, der er en del af at drive Thailand ind i en ny æra med digitale aktiver, Thai Digital Asset Association og Cryptomind har været vært for den største thailandske blockchain-begivenhed, Blockchain Thailand Genesissom har været afholdt siden 2017. Til dette 5. års arrangement, Blockchain Thailand Genesis 2022: Road to Web3 – præsenteret af 100X og Bitazza, er vært hos Cryptomind Group sammen med medværter, herunder GuidFi, Bitcoin Addict Thailand, Thai Digital Asset Association,Blokbjergog Blockchain anmeldelse, i løbet af 26.-27. november 2022 i Royal Paragon Hall, 5. sal, Siam Paragon Shopping Center. Det er den største blockchain-begivenhed i Thailand og større end alle de foregående år. Vi sigter mod at uddanne dem, der er interesseret i blockchain-teknologi og digitale aktiver, til at have den korrekte viden og forståelse.”

🔥 Anbefalede:  Målmæssigt: Målbaseret investeringsforening

Mr. Sanjay Popli, administrerende direktør for Cryptomind Advisory Company Limited og rådgiver for Thai Digital Asset Association, hovedværten for Blockchain Thailand Genesissagde, “Web 3.0 bliver ofte omtalt som den næste fase af internettet. Datalagring og -flow foregår på netværk uden at en enkelt enhed kontrollerer dem (decentralisering), som er grundlaget for blockchain, kryptovaluta, DeFi, Metaverse og NFT. “Blockchain Thailand Genesis 2022: Road to Web3 – præsenteret af 100X og Bitazza” er den første begivenhed i Thailand, der vil tage alle ind i Web 3.0-æraen og skabe muligheder for fremtiden før nogen anden.

Den 2-dages begivenhed er spækket med 3 scener med mere end 30 sessioner og 80 førende thailandske og globale talere. Nogle thailandske talere omfatter Mr. Sanjay Popli fra Cryptomind Group, Mr. Jarindr Thitadilaka fra GuildFi, Mr. Kannithi Tongtanagoon fra Merkle Capital og Bitcoin Addict Thailand, Mr. Suppakrit Bunsat fra Thai Digital Asset Association, Mr. Natee Theppot fra Block Mountain, Mr. Adirut Nithilerdviwat fra 100X, Mr. Kavin Phongpandecha fra Bitazza, Mr. Sitthinut Haruanpuach fra Inspex, Mr. Passakorn Pannok fra Bitkub, Mr. Thanasak Krishnaseranee fra XSpring, Mr. Kampanat Vimolnoht fra KX Apturekinoon Capital, Ms. Mr. Phiriya Samphantharak, en velkendt thailandsk Bitcoin-maximalist, og Mr. Palakorn Yodchomyan fra Kulap.

Der er også nationale talere fra Crown Token og InnovestX, og højttalere i verdensklasse, såsom Sean Hwang fra Marblex, Thanh Le fra Coin 98 og Giang Tram fra Aura Network på Genesis Stage og Advance Stage, sammen med mange sjove aktiviteter at deltage i og præmier at vinde på Aktivitetsscenen. En must-see aktivitet, som er nøje udvalgt, er den eksklusive workshop, hvor der er 10 kvalitetsworkshops spækket med indsigtsfuld viden, som du kan lære ansigt til ansigt med instruktører. Desuden er der mere end 52 interessante stande fra førende virksomheder at fremvise ved denne begivenhed, såsom Bitazza, 100X, Cryptomind, GuildFi, Bitcoin Addict, Inspex, Bitkub, XSpring, Coin98, Aura Network, Marblex, KasikornX, Kubix, Crown Token , InnovestX, TokenX, Sabuy Digital, Apeiron, Pi Securities, Block Mountain, Smart Contract Thailand, Wellios, Stock2morrow, Thai Digital Asset Association, Skyark, Baker & McKenzie og Nitro. Denne begivenhed garanterer, at du vil være i stand til at gnide skuldre med eksperter og investorer, både thailandske og udlændinge. Du vil komme til at mødes, diskutere og udveksle viden og ideer én til én.

🔥 Anbefalede:  7 bedste VPN til Østrig i 2023 (gratis og betalte servere)

Gør dig klar til at gribe muligheden for at komme i gang med den nye digitale tidsalder og åbne døren til gyldne muligheder i Web 3.0-æraen før alle andre på “Blockchain Thailand Genesis 2022: Vejen til Web3.” Interesserede kan købe billetter kl https://www.eventpop.me/e/13845/blockchainth2022 og spørg for flere detaljer på www.facebook.com/blockchainthailandevent og www.blockchain-th.com.

Pressekonferencen blev hædret af 3 nøgleledere i kryptovalutaindustrien, nemlig Wimonphan Wiboonma, Chief Communications and Marketing Officer i Bitazza Company Limited, Mr. Adirut Nithilerdviwat, grundlægger af 100Xog Ms. Putikarn Aurat, administrerende direktør og Chief Digital Assets for InnnovestX Securities Company Limitedfor at deltage i diskussionen om emnet “Vejen til web 3 – ubegrænsede muligheder,” at analysere markedstendenser og uendelige nye investeringsmuligheder.

Wimonphan Wiboonma, Chief Communications and Marketing Officer i Bitazza Company Limited, sagde: “Som en af ​​de førende aktører inden for finansteknologi og digitale aktiver har Bitazza været forpligtet til vores mission om at accelerere blockchain-teknologiens masseadoption gennem produktinnovation. Vi tror på, at Blockchain Thailand Genesis giver en fantastisk mulighed for os og alle andre parter til at fremvise vores fælles vision og ubarmhjertige indsats for at gøre både viden og finansielle tjenester inkluderende og tilgængelige for alle. Bitazza og dets team er klar til at fremvise brugbare produkter og løsninger i den virkelige verden, som vil forbinde både virksomheder og detailbrugere til investerings- og livsstilsindustrien, bygge bro mellem virtuelle og fysiske verdener såvel som digitale og traditionelle finansielle sektorer ved arrangementet.”

Mr. Adirut Nithilerdviwat, grundlægger af 100X, sagde, “Det sværeste ved en ny teknologi er at køre den forbi nul-til-en-fasen. Det tog over et år, men nu kan vi sige, at Web3 har overskredet den fase. Vi har set folk få adgang til produkter som DeFi og GameFi. Som en organisation, der fokuserer på DeFi-udvikling og forskning, tror vi på mulighederne og mulighederne ved Web3 og er klar til at støtte begivenheder, der faciliterer og uddanner samfund som Blockchain Thailand Genesis.”

🔥 Anbefalede:  Topvalg for bedste kreditkort til dårlig kredit i 2023

Læs relaterede indlæg: