Blockchain-markedspladsen COLLE gør klar til lancering

Følgende artikel hjælper dig med: Blockchain-markedspladsen COLLE gør klar til lancering

COLLE er en ny platform i præ-lanceringen “til handel med fysiske samleobjekter, nye og forelskede luksusure og håndtasker, understøttet af NFT’er.” Virksomheden nærmer sig sin pre-seed-runde, “overtegnede $1,6 mio. til $10,6 mio. efter vurdering,” som grundlægger Akos Balogh fortalte Metaverse Post. Midlerne, sammen med de udviklere, de vil ansætte, “vil tillade [Colle] at lancere en betaversion og planlægge en omfattende go-to-market-strategi,” sagde Balogh.

Den kritiske detalje, der adskiller COLLE fra virksomheder som Americana, der skynder sig ind for at hjælpe med at opbygge tingenes Metaverse, stammer fra COLLEs vægt på tillid.

“I modsætning til andre NFT-markedspladser er vi stolte af at blive den sikreste og mest sikre web3-markedsplads ved at spore brugerens tegnebogshistorik og tilbyde et kundebelønningssystem, så brugerne kan få en bedre forståelse af, hvem de har med at gøre,” sagde Balogh. “Vi er det første mærke, der tilbyder en eksklusiv platform, der kun er inviteret til at bruge, til at (gen)dele deres luksusartikler med betroede og godkendte medlemmer.”

COLLE sammenligner sit kommende kundebelønningssystem med Amex’s Platinum- og Gold-kort, hver med sit eget udvalg af frynsegoder og muligheder. “Brugere med højere placeringer er i stand til at foretage transaktioner fuldstændig peer to peer,” sagde han. “I tilfælde, hvor brugere er nye på vores platform, vil vi levere tjenester, herunder autentificering og logistiske tjenester.”

Deres valg om at efterligne Amex’ kundebelønningssystem er interessant – måske nyttigt, men også nuanceret. Uden tvivl forbliver sikkerhed et problem i denne tidlige iteration af Web3. Mange twitter-tråde-fortællinger om krypto-inducerede sammenbrud starter med, at en persons tegnebog bliver hacket – tilfældigt eller på grund af mangel på bedste praksis. Med samme slag gentager Colles korrelation mellem vurderinger og privilegier kreditscore, som også forårsager betydelig strid. Resultaterne vil afhænge af, hvor udbredt denne teknologi bliver, og hvilke målinger der bruges til at bestemme en deltagers placering.

🔥 Anbefalede:  Online korrekturlæsningsjob: 15 websteder, der betaler op til $45/HR
Colle.io

Med hensyn til tillid har COLLE det indbagt i deres DNA. Dets grundlæggere er kolleger med komplementære færdigheder – individuelle brikker i et tredelt puslespil. Baloghs biografi siger, at han “er en serieiværksætter med over 30 års erfaring. Han har bygget adskillige virksomheder op i Mellemøsten og Europa, først i byggebranchen og siden i skønheds- og hudplejeindustrien. Hans seneste exit er MOSCASE, et smartphonetilbehør til at måle wellness.”

Laszlo Virago, en “ekspert i alt logistik” og ven af ​​Balogh i over 30 år, slutter sig til teamet “for at sikre “et sikkert og sikkert pakkesystem til luksusvarer.” Chanteva Schoch fuldender opstillingen – en organisationspsykolog, hvis “forskningsinteresser hovedsageligt er fokuseret på menneskelig adfærd på arbejdspladsen. Hun er dog påbegyndt en ny rejse for at forstå bedre købsadfærd og menneskelig interaktion med teknologiske fremskridt, især med web3.” Hvert medlems særlige talenter er med til at skabe et stærkt fundament, som faktisk skaber gunstige betingelser for tillid.

COLLE giver endda en oprindelseshistorie om Baloghs opvækst: “Hans bedsteforældre, som var holocaust-overlevende, indpodede ham samleobjekternes magt. Da de undslap de forfærdelige begivenheder, havde de kun de skjulte smykker i deres lommer. Disse værdigenstande gav dem mulighed for at starte et nyt liv, så Akos har altid været fascineret af samleobjekter og deres kraft. Efter selv at være blevet en ivrig samler og diskuteret, hvordan han kunne modernisere, hvordan vi interagerer med værdifulde genstande med sine ligesindede venner, kom han op med COLLE – en platform for traditionelle og moderne mennesker til at mødes og handle luksusvarer, svarende til gaveøkonomisystem tilbage i tiden. Det handler om at stole på hinanden og pleje løbende relationer. “

🔥 Anbefalede:  Hvorfor læsere hader din blog: Lær hvordan du gør dem glade

De indleder allerede strømsælgere med enorme samlinger på platformen, “der giver en alternativ og moderne måde at handle deres varer på.” Hold øje med COLLE og tingenes stadigt voksende Metaverse.

Læs relaterede indlæg: