BlockBar er indstillet til at frigive Midleton Very Rare The Pinnacle Vintage Whisky NFT

Følgende artikel hjælper dig med: BlockBar er indstillet til at frigive Midleton Very Rare The Pinnacle Vintage Whisky NFT

Blockbar udgiver en NFT af Midleton Very Rare The Pinnacle Vintage Whisky

Spiritus-fokuseret NFT-markedsplads BlockBar annoncerer den kommende udgivelse af “Midleton Very Rare The Pinnacle Vintage” NFT.

Midleton Very Rare er en flaske irsk whisky destilleret i 1984. Den har smag af mørk chokolade og grøn te efterfulgt af noter af vanilje, muscovadosukker og honningdryppede figner. Navnlig er dette den sjældneste enkelte flaske Midleton Very Rare, der nogensinde er produceret, og BlockBar vil kun sælge én kolbe med den unikke spiritus.

Så markedspladsen vil give samlere mulighed for at eje en fysisk flaske Midleton Very Rare og den ikke-fungible token, der understøtter den. NFT garanterer produktets ægthed og giver indehaveren mulighed for at spore placeringen af ​​den fysiske vare, som nu er opbevaret i BlockBars fysiske facilitet i Singapore.

Den heldige NFT-ejer, der beslutter sig for at indløse NFT for IRL-flasken, vil også modtage en heldagsrundvisning på Midleton Very Rare destilleriet.

BlockBar

NFT vil gå for $130.000, hvilket er cirka 78,71 ETH i skrivende stund. Kollektionen vil være tilgængelig til udgivelse fra den 28. februar kl. 10 EST. Navnlig vil prægningen blive udført i en først-til-mølle-mode.

Midleton Very Rare er den første irske whiskyflaske, der sælges på BlockBar. Før det havde NFT-markedspladsen blandt andet spiritus som PATRÓN tequila, fransk cognac Hennessy i begrænset oplag og japansk whisky “The Last Masterpiece 1970”. NFT-markedspladsen samarbejdede endda med Jack Daniels og Gary Vaynerchuks web3-firma Vayner3 for at udgive eksklusive “ghost” whiskysæt.

Læs mere:

🔥 Anbefalede:  NLP API til tekstopsummering (naturlig sprogbehandling)