BlockBar dropper PATRÓN tequila NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: BlockBar dropper PATRÓN tequila NFT’er

NFT markedsplads BlockBar dråber limited-edition tequila NFT’er. Platformen samarbejder med det Mexico-baserede tequilamærke PATRÓN til denne udgivelse.

Kollektionen indeholder 15 eksklusive NFT’er på 3.750 ml flasker. Prisen for en er 4,91 ETH (ca. $7.500 i skrivende stund).

BlockBar dropper PATRÓN tequila NFT'er

Hver flaske “PATRÓN en LALIQUE: Serie 3” blev skabt eksklusivt til denne dråbe af Marc Larminaux fra Lalique, en berømt fransk glasmager. Eksklusive BlockBar-flasker har ravfarvede låg og blev håndlavet og individuelt nummereret på den håndværksmæssige glasfabrik.

Designet fortolker Blue Weber agaveplanten, der bruges til produktion af PATRÓN tequila. Drikken i sig selv har en sød og blød smag med strejf af krydderier, sherryvin, tørrede frugter og intenst træ.

“Vores familie af talentfulde håndværkere eksperimenterer konstant for at skabe modige innovationer, der forbliver tro mod PATRÓNs forpligtelse til håndlavet perfektion. vi udforskede mange kombinationer af ekstra añejo tequilaer, før vi landede på den flydende fortræffelighed, der kan findes i denne enestående tequila fra PATRÓN,” sagde David Rodriguez, Master Distiller hos Patrón.

Det offentlige salg startede på National Tequila Day, den 24. juli.

Tidligere udgav BlockBar en en-af-en NFT af den sjældneste japanske whisky i verden. “The Last Masterpiece 1970” af Kariuzawa blev solgt på auktion for 54,05 ETH (ca. $85.400 i salgsøjeblikket) den 19. juli.

Derudover auktionerer platformen i øjeblikket BAYC-mærkede “Monkey Shoulder” NFT’er i udgaven af ​​811, Johnnie Walker “Masters of Flavour” i udgaven af ​​syv og andre spiritus i begrænset oplag.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  The Hundreds dropper sin anden NFT-kollektion