BlockBar auktionerer ‘The Last Masterpiece 1970’ japansk whisky NFT

Følgende artikel hjælper dig med: BlockBar auktionerer ‘The Last Masterpiece 1970’ japansk whisky NFT

BlockBar har netop lanceret en NFT-auktion over den mest sjældne whisky i verden. 1/1-udgaven af ​​NFT indeholder en 50 år gammel Karuizawa, der blev destilleret i 1970 og aftappet i 2020.

“The Last Masterpiece 1970” flasken har kalligrafi-kunstværk designet af Souun Takeda i den traditionelle Kanji-stil. Udgivelsen har til formål at sprede skønheden og det unikke ved japansk kultur.

Auktionen varer indtil 18. juli kl. 17.00 EST. Budgivningen starter ved 69,09 ETH (ca. $75.000 i skrivende stund). Brugere, der ønsker at byde, skal have penge i deres digitale tegnebøger forbundet til BlockBar-platformen eller have forhåndsgodkendelse.

BlockBar er en NFT-markedsplads med speciale i luksusvine og spiritus. Virksomheden arbejder direkte med topdestillerier og verdensomspændende mærker. Platformen har forskellige ikke-fungible tokens svarende til fysiske flasker fra luksus spiritusfirmaer. NFT-indehavere kan vælge at efterlade deres flasker i BlockBars lager i Singapore eller indløse flaskerne med det samme.

Ud over, BlockBar auktionerer i øjeblikket Patrón Chairman’s Reserve i en udgave af 4 og Monkey Shoulder NFT’er i udgaven af ​​811. Sidstnævnte indeholder BAYC-mærkede flasker med blended malt skotsk whisky, der kan gøres krav på for 0,20 ETH (ca. $215). Bored Ape Yacht Club-indehavere kan gøre krav på NFT gratis.

Blandt andre NFT-markedspladser, der specialiserer sig i vin og spiritus, er Farandole, som blev lanceret den 30. juni, og Wine Bottle Club, som byder på “Bitcoin”-flasker i begrænset oplag.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan laver du NFT gratis: Trin for trin guide