Blink Wired Floodlight Camera tilbyder masser af funktioner og en overkommelig pris

Følgende artikel hjælper dig med: Blink Wired Floodlight Camera tilbyder masser af funktioner og en overkommelig pris

Blink, en Amazon-ejet virksomhed, der producerer en bred vifte af smarte hjem gadgets, annoncerede i dag Blink Wired Floodlight Camera. Den overkommelige enhed koster kun $99, men den formår alligevel at tilbyde 1080p videooptagelse, 2.600 lumen LED-belysning, bevægelsesdetektion og flere andre premium-funktioner.

Mens Blinks katalog består af flere indendørs og udendørs kameraer, er dette virksomhedens første rigtige projektør. Tidligere skulle husejere købe et Floodlight-beslag til Blink-udendørskameraet, og selv da ville de kun drage fordel af 700 lumen LED-lys. Blink Wired Floodlight-kameraet er i mellemtiden et selvstændigt produkt, der ikke kræver et sekundært køb – afhent det for $99, og du er klar til installation.

I modsætning til nogle andre smarte projektører, bruger denne model fra Blink en kablet forbindelse. Disse har en tendens til at kræve lidt mere teknisk knowhow at installere, men de drager fordel af en kontinuerlig strømkilde og eliminerer behovet for at udskifte batterier. Det er tilfældet med Blink Wired Floodlight-kameraet, selvom Blink håber, at de fleste husejere vil være i stand til at udføre installationen uden hjælp fra en professionel (og da du kan oprette forbindelse til dine eksisterende ledninger, burde det ikke være udfordrende).

På trods af sin overkommelige pris giver Blink Wired Floodlight dig alt, hvad du har brug for fra en smart projektør. Udover understøttelse af Alexa vil du også drage fordel af 2.600 lumen LED-belysning, natudsigt i farver, bevægelsesregistrering og en indbygget 105-decibel sirene. Der er også en mikrofon til to-vejs lyd og mulighed for at gemme klip lokalt ved hjælp af et Sync Module 2.

🔥 Anbefalede:  Skift pris decimalseparator for arabisk butik i Magento 2

Blink kræver et månedligt abonnement for at få adgang til alt, hvad Wired Floodlight-kameraet tilbyder, inklusive muligheden for at gemme og dele klip. En Blink Basic Plan koster $3 pr. måned for en enkelt enhed, mens Blink Plus Planen giver adgang til ubegrænsede enheder for $10 pr. måned.

Selvom Blink Wired Floodlight-kameraet ser ud som en fantastisk tilføjelse til markedet, er det ikke den eneste imponerende projektør, der er tilgængelig i 2023 – sørg for at tjekke vores oversigt over de bedste projektører, før du køber.