BITKRAFT Ventures støtter Karate Combat med $18M til at skabe fanengagement via XR og Web3 Tools

Følgende artikel hjælper dig med: BITKRAFT Ventures støtter Karate Combat med $18M til at skabe fanengagement via XR og Web3 Tools

BITKRAFT Ventures støtter Karate Combat med $18M til at skabe fanengagement via XR og Web3 Tools

Karate Combat, en live-action kampsportsliga med fuld kontakt, har i dag annonceret, at den har rejst $18 millioner i en finansieringsrunde ledet af BITKRAFT Ventures. Yderligere deltagere inkluderer Delphi Digital, The Operating Group, Alpha Wave Global, Hashkey, Lattice, M13, Santiago Santos, RooxieXBT og andre.

De nye midler vil blive brugt til at støtte lanceringen den 10. maj af Karate Combat-appen og $KARATE-tokenet.

Karate Combat blev grundlagt i 2018 af Michael Depietro og Robert Bryan og blander live-action, fuld-kontakt karate med fordybende CGI-miljøer drevet af Epic Games’ Unreal Engine. Ved at bruge XR-teknologi og flere sporede kameraer giver Karate Combat seerne mulighed for at opleve kampsport i en virtuel verden.

Karate Combat-medstifter Robert Bryan fortalte Metaverse Post i en e-mail, at ligaen arbejdede sammen med fans for at finde det mest underholdende alternativ til globalt at afholde fysiske kampe, da de ikke var bæredygtige eller skalerbare.

“Vi fandt hurtigt ud af at hoste kampe i virtuelle miljøer nemt var det mest populære blandt fans – især den yngre generation. Fordi Karate Combat byder på rigtige kampe mellem olympiske atleter, der konkurrerer i verdener gengivet i realtid, var brugen af ​​Unreal Engine, Epic Games’ 3D computergrafik spilmotor, en no-brainer.”

Bryan forklarede.

Ligaen planlægger at kombinere XR-teknikker med virkelige baggrunde og andre sansestimulerende fremskridt, så fjernfans kan opleve Karate Combats fordybende virtuelle miljø.

Med 4,5 millioner følgere og 10 millioner visninger pr. begivenhed streames og udsendes ligaen til over 100 lande verden over. Distributører inkluderer Eurosport, Globo’s Combate, MatchTV, BeIN Sports, CBS Sports og ESPN Deportes. Ligaen har cirka 100 eksklusive kæmpere på fuld tid, som inkluderer verdensmestre som Rafael Aghayev, Raymond Daniels, Luiz Rocha og Ross Levine samt UFC Hall of Famer Bas Rutten som ligaens førende announcer.

🔥 Anbefalede:  iMac Pro med i7-processor og 4K-skærm

Karate Combat er den første sportsliga, der er struktureret som en DAO, der giver fans indsigt og indflydelse på alle vigtige aspekter af at drive ligaen, lige fra udvælgelse af fighter og rekruttering til ledelse. Den 10. maj lancerer ligaen Karate Combat UP Only Gaming-appen og $KARATE-token, som styrer ligaen og forstærker live-seeroplevelsen.

Fans kan samle gratis tokens, og indehavere kan bruge ligaens smarte kontrakter, webapps og mobilapps til at stemme på fightere, tjene yderligere $KARATE tokens og booste deres yndlingskæmperes potentielle præmiepuljer. Fans vil blive belønnet med $KARATE, når deres kæmpere vinder kampen.

Når det kommer til fremtiden for ligaen, sagde Bryan, at den teknologiske ramme, Karate Combat har udviklet til Up Only Gaming, giver en platform for en række andre produkter, opfølgende funktioner og samarbejder inden for områder som sociale konkurrencer, fighter-interaktioner , og yderligere spil, der er under udvikling.

“Med hensyn til ligaens struktur er det helt op til DAO, og vi ser frem til at dele denne igangværende rejse med samfundet,” konkluderede han.

Læs mere: