Bitget lancerer sin Web3-fond rettet mod Next-Gen-projekter og Web3-venlige VC-firmaer

Følgende artikel hjælper dig med: Bitget lancerer sin Web3-fond rettet mod Next-Gen-projekter og Web3-venlige VC-firmaer

Bitget lancerer sin Web3-fond rettet mod Next-Gen-projekter og Web3-venlige VC-firmaer

Cryptocurrency-udveksling og digital aktivplatform Bitget lancerer sin Bitget Web3 Fund. Nyheden blev annonceret under Hong Kong Blockchain Week.

Ifølge pressemeddelelse, Bitget Web3 Fund er rettet mod næste generation af web3-projekter og vil søge at investere i web3-venlige venturekapitalfirmaer over hele verden. Fra i dag har Bitget modtaget forespørgsler fra Foresight Ventures, Dragonfly Capital, SevenX Ventures, DAO Maker, ABCDE Capital og andre potentielle partnere. Asiatiske startups, der fokuserer på problemer i den virkelige verden, vil modtage særlig finansiering fra virksomheden. Sådanne virksomheder skal have innovative løsninger, klare køreplaner og erfarne teams.

Lanceringen af ​​Bitget Web3 Fund fremmer børsens engagement i udviklingen af ​​web3-økosystemet og dets interesse i at forfølge forskning, udvikling og innovation i blockchain-baserede projekter. For at lancere initiativet har Bitget investeret 100 millioner dollars i fonden.

“Vi stræber efter at støtte finansiel innovation i Asien og tror på, at vores platform kan fungere som et pålideligt, bekvemt og sikkert bindeled mellem verdenen af ​​DeFi og CeFi. Vores team af analytikere har allerede skitseret kriterierne for projektudvælgelse og vil overholde dem strengt.”

sagde den administrerende direktør for Bitget, Gracy Chen.

Bitget blev lanceret i 2018 og betjener over otte millioner mennesker i mere end hundrede lande. Virksomheden har for nylig erhvervet web3-pungen BitKeep, som bruges af over 9,5 millioner personer.

Børsen er kendt for sine samarbejder med kendte fodboldklubber og spillere. For eksempel har Bitget tidligere indgået et samarbejde med det italienske kvindelige Juventus-hold og med de verdenskendte fodboldspillere Lionel Messi. Derudover blev børsen i 2022 den officielle cryptocurrency-partner for PGL, en af ​​de største esportsorganisationer i Europa.

🔥 Anbefalede:  Sony udvider sin X-serie med 3 nye go-anywhere-højttalere

Læs relaterede indlæg: