Bitcoin gaming økosystem Zebedee hæver $35M fra investorer, inklusive Square Enix

Følgende artikel hjælper dig med: Bitcoin gaming økosystem Zebedee hæver $35M fra investorer, inklusive Square Enix

Bitcoin gaming økosystem Zebedee hæver $35M fra investorer, inklusive Square Enix

Spil for at tjene Bitcoin-spilfirmaet Zebedee har rejst $35 millioner for at fremme betalinger i spillet mellem virtuelle verdener. Det var en serie B-finansieringsrunde ledet af Kingsway Capital. Deltagerne omfattede Final Fantasy-spiludvikleren Square Enix og den globale handelsbank The Raine Group, samt Lakestar og Initial Capital fra den forrige finansieringsrunde.

“Denne finansieringsrunde giver os muligheden for at opfylde vores meget ambitiøse køreplan både med hensyn til at opbygge vores infrastruktur for at understøtte de hundredvis af millioner af brugere, der spiller vores partneres spil, samt ansætte det topniveau talent, der er nødvendigt for at sikre, at alle partner har den bedst mulige erfaring med at arbejde med Zebedeus,” sagde CEO for Zebedee, Simon Cowell.

Zebedee er en betalingsprocessor til spil, som driver globale betalinger og leverer værktøjer til udviklere og spillere til at skabe økonomier i videospil via Bitcoin Lightning Network. Dens programmerbare betalinger reducerer transaktionsstørrelser, hvilket resulterer i små transaktionsgebyrer.

Med investeringen sigter virksomheden mod at tilføje værdi til spilindustrien med nye indtægtsstrømme genereret af kryptovalutaer og Web3-teknologi. Et niveau op vil også bringe en givende spiloplevelse til forskellige skare af spillere. Desuden vil det udvide sin infrastruktur til at tilbyde yderligere tjenester og værktøjer til spiludviklere.

I den forrige finansieringsrunde rejste platformen 11,5 millioner dollars for at fremme udviklingen af ​​Bitcoin-betalingssystemer til Web3-spil. Indtil videre har virksomheden rejst omkring 50 millioner dollars.

“Samarbejde med ZEBEDEE vil give hele dets økosystem mulighed for at drage fordel af højere brugerfastholdelse, lavere transaktionsomkostninger og generelt en overlegen betalingsoplevelse. Vigtigt er det, at det også vil hjælpe med at bringe Bitcoin til millioner over hele kloden,” udtalte Managing Partner hos Kingsway Capital, Afonso Campos.

🔥 Anbefalede:  Digital transformation i PR-branchen gennem årene

Læs relaterede indlæg: