BitClout 2.0 annonceret som næste aktiemarked for mennesker

Følgende artikel hjælper dig med: BitClout 2.0 annonceret som næste aktiemarked for mennesker

Los Angeles, USA, 26. april 2023, Chainwire

I dag, en spændende udmelding blev lavet på decentrale sociale app Diamant at Bitclout 2.0, den længe ventede opfølgning på 2021’s virale sensation, der tog kryptoverdenen med storm, er blevet afsløret af den berygtede @diamanthænder.

Bitclout 2.0 sigter mod at bygge videre på originalens succes ved at introducere flere nye produkter og funktioner, der effektivt gør omdømme til en aktivklasse på niveau med, hvad NFT’er er i dag.

BitClout 2.0 forventes at lancere med en sofistikeret airdrop efter DeSo blockchains overgang til sin nye Revolutionsbevis for indsats konsensusmekanismen er fuldført. Hvidbogen til BitClout 2.0 kan tilgås på bitclout2.deso.comog adgangskoden kan fås ved sender en DM til @bitclout på enhver DeSo app som Diamant eller DeSo Chat Protocol.

Bootstrapping Et aktiemarked for mennesker

Et af de mest banebrydende nye produkter, BitClout 2.0 introducerer, er Creator Coins V2, en genskabt version af det originale handelsprodukt, der fik tusindvis af berømtheder og influencers til at slutte sig til platformen.

Creator Coins er en ny type aktivklasse introduceret af BitClout 1.0 der er bundet til en persons omdømme snarere end til en virksomhed eller en vare, og Creator Coins giver skabere, berømtheder, influencers og hverdagsbrugere mulighed for at tjene penge på deres arbejde på måder, som aldrig før har været muligt i web2.

Da Creator Coins sporer en persons omdømme, vil det påvirke prisen på hans Creator Coin, hvis Elon Musk lander den første person på Mars eller alternativt går konkurs.

🔥 Anbefalede:  13 vigtige lektioner at lære om at ansætte til en stilling på seniorniveau

Creator Coins V2 er fuldt bagudkompatible med V1, hvilket giver brugerne mulighed for at overføre problemfrit, og vil kunne handles på DeSo DEX, verdens hurtigste on-chain ordrebog udveksling (fremvist af Openfund).

Handelsaktivitet på BitClout 2.0 vil blive tilskyndet med et nyt $BITCLOUT-token, der giver folk mulighed for at påløbe gebyrer gennem Creator Coin V2-handelsaktivitet.

Bitclout 2.0 vil belønne early adopters gennem et sofistikeret og viralt airdrop-system, der henter inspiration fra både BitClout 1.0 og fra NFT-markedspladsen Slør. BitClout 2.0’s airdrop-mekanik vil ikke kun drive handelslikviditet, men også “indholdslikviditet” ved at kompensere de mest aktive skabere på platformen.

Skabere, der poster regelmæssigt og engagerer fællesskabet, vil også tjene $BITCLOUT-tokens gennem airdrops, hvilket tilføjer en innovativ ny incitamentsstruktur for skabere, som aldrig er set på andre platforme.

Folk, der er interesserede i at deltage i $BITCLOUT airdrop, kan begynde at blive fortrolige med DeSo apps som f.eks. Diamant, Openfund, Desofyeller DeSocialWorldog mange flere opført på deso.comfør lanceringen.

BitClout 2.0 vil blive bygget på Decentraliseret social blockchain. Ifølge BitClout 2.0 hvidt papir, “DeSo er den eneste blockchain, der kan understøtte de lagrings- og indekseringskrav, der er nødvendige for en decentraliseret social platform som BitClout 2.0.” Dette er takket være DeSos langt overlegne omkostninger til indholdslagring, som gør det endelig muligt for apps at strække sig ud over DeFi til lagringsintensive sociale applikationer og meget mere.

Historien om BitClout

I marts 2021 begyndte et mystisk password-beskyttet link at blive viralt.

Linket tillod brugere at få adgang til en ny app kaldet BitClout, skabt af den pseudonyme grundlægger kendt som @diamanthænder. Hvad startede som bare et hvidt papir og en tilhørende demo udviklede sig hurtigt til et vanedannende verdensomspændende fænomen, takket være BitClouts introduktion af et nyt nyt koncept kendt som Creator Coins.

🔥 Anbefalede:  26 veganske forretningsidéer

BitClout og dets koncept med Creator Coins var oprindeligt så viralt og engagerende, at den tidlige prototype alene tiltrak organiske tilmeldinger fra hundredvis af influencers og berømtheder.

Det affødte også adskillige artikler om dets spirende “aktiemarked for mennesker”, herunder et langformigt stykke i New Yorkeren.

Den næste store decentraliserede sociale applikationMed lanceringen af ​​Bitclout 2.0, den sande kraft og muligheder DeSo Blockchain vil blive udstillet for hele verden.

Allerede en af ​​de hurtigste og billigste lag-1 blockchains på markedet, DeSos skift til Proof of Stake vil sandsynligvis cementere DeSos status som brancheleder for udviklere, der ønsker at bygge storage-intensive infinite-state applikationer.

Når den er afsluttet, vil DeSo komme tættere på sin endelige form, “The Sovereign Internet” med et “Decentralized Web”, der gør det muligt for udviklere at implementere censur-resistente lagringsintensive applikationer i stor skala fra hvor som helst i verden.

Bitclout 2.0 vil sandsynligvis være det første eksempel på, hvad der kan bygges på DeSo post-Proof of Stake, men det vil ikke være det sidste.

I øjeblikket cirkulerer andre forslag, herunder Bitfair, den første krypto-native sportsvæddemålsapp, og Pseudo, den første decentraliserede identitetsmarkedsplads.

Få mere at vide om DeSo-køreplanen og hvad der er det næste her.

Om Deso

DeSo er en ny lag-1 blockchain bygget fra bunden til at decentralisere sociale medier og skalere lagringstunge applikationer til milliarder af brugere. Det rejste $200 millioner og er støttet af Sequoia, Andreessen Horowitz, Coinbase Ventures, Social Capital, Polychain Capital, Winklevoss Capital, Pantera og andre blue chip-fonde.

Kontakt

Arash Ghaemi
[email protected]