BinaryX udgiver trailer og åbner betatest for futuristisk rumspilprojekt Matthew

Følgende artikel hjælper dig med: BinaryX udgiver trailer og åbner betatest for futuristisk rumspilprojekt Matthew

Singapore, Singapore, 13. marts 2023, Chainwire

BinaryX annoncerede i dag den kommende udgivelse af et rumbyggende simulationsspil, Project Matthew. Holdet har netop udgivet trailervideoen, som giver et første kig på spillet, og åbner også for registrering til deres lukkede betatest, der snart finder sted.

Vi præsenterer Project Matthew: The Exciting New Space-Building Game
Project Matthew er et kommende rumbyggende simulationsspil udviklet og udgivet af udvikleren BinaryX.

Spillet foregår i det ydre rum, hvor spillerne har overtaget som udlejere af et fjerntliggende land kaldet Matthew. Målet med spillet er, at spillere skal bygge deres egne udenjordiske byer ved at opsætte industrielle produktionslinjer, der producerer ressourcer til videre udvikling.

Udvikle en by
Eventyret begynder, da spillerne får et NFT-plot til at starte deres by. Spillere kan bygge forskellige typer hjælperobotter, der vil bidrage med forskellige færdigheder til at fange, kæmpe eller udforske nye territorier for at udvikle byen.

Led en virtuel hær
Spillere kan rekruttere en robothær med forskellige færdigheder og evner og udfordre fjender på slagmarken for at tjene massive belønninger. Slagmarken er opdelt i forskellige sværhedsgrader. Jo sværere niveau, jo større belønning.

Udforsk rummet
Udforskning er en af ​​de primære måder at opnå belønninger og ressourcer i Project Matthew. Gameplayet byder på en samling af tilstødende og fjerne planeter, der venter på at blive udforsket.

“Projekt Matthew er vores største projekt for første halvdel af 2023. Vi ønskede at bringe nye spilgenrer ind i BinaryX-økosystemet, og dette spil er det første simulationsspil nogensinde, som vi vil have på vores platform. Vi ønsker, at vores spillere skal fordybe sig i rummet som jordejere og opdagelsesrejsende. Vi er virkelig glade for at byde en helt ny gruppe af rumentusiaster og simulationsspillere velkommen i vores ekspanderende fællesskab”, sagde Rudy S., Global Head of Business Operations and Development of BinaryX.

🔥 Anbefalede:  FDA giver VR mental sundhed behandling Breakthrough Device betegnelse
Se den officielle trailer:

Lukket betatest åbner for registrering

BinaryX starter lanceringen af ​​Project Matthew med en lukket betatest. Registreringen starter den 13. marts kl. 21.00 UTC+8 og lukker den 20. marts kl. 18.00 UTC+8.

Den lukkede betatest vil kun være tilgængelig for Windows-brugere, og flere detaljer vil blive afsløret på deres registreringsside og sociale mediekanaler.

Tilmeld dig den lukkede beta-test her.

Om BinaryX
BinaryX er GameFi-platformen bag play-to-earn-spil CyberDragon og CyberChesssom begge kører på BNB-kæden.

BinaryX begyndte som et decentraliseret derivathandelssystem. Holdet udviklede sig gradvist til at udvikle decentraliserede videospil og er nu et GameFi-platform IGO tjenester at bygge bro mellem Web2-udviklere til Web3.

Som et af de 10 bedste projekter i BNB-kæden har BinaryX et stort fællesskab af mere end 100.000 møntholdere og 17.000 månedlige aktive tegnebøger. Det er også et af de største metaverse-projekter efter handelsvolumen på BNB-kæden med mere end 200 millioner i markedsværdi. BinaryX har også et token, $BNX, der konsekvent har vist stærk ydeevne på trods af bjørnemarkedet.

For flere detaljer og information om BinaryX, besøg venligst www.binaryx.pro

Om BinaryX-dækket

Find os på sociale medier: BinaryX | Twitter | Uenighed | Telegram | Youtube | Medium

Kontakt

Kommunikationsleder
Kora K.
BinaryX
[email protected]