Binance USA samarbejder med ustoppelige domæner for at muliggøre oprettelse af Web3-domæner

Følgende artikel hjælper dig med: Binance USA samarbejder med ustoppelige domæner for at muliggøre oprettelse af Web3-domæner

Binance USA samarbejder med ustoppelige domæner for at muliggøre oprettelse af Web3-domæner

Den amerikanske afdeling af den største kryptovalutabørs Binance annoncerer et nyt web3-værktøj, som gør det muligt for Amerika-baserede brugere at skabe unikke web3-domænenavne.

Funktionen er drevet af web3-domænenavnsudbyderen Unstoppable Domains. Domænerne gør det muligt for brugere nemt at sende og modtage kryptovalutaer og oprette decentrale hjemmesider. Derudover kan kunder med et unikt domænenavn udvikle deres digitale identiteter og få adgang til spil og metavers. På en sidebemærkning er der over 3,4 millioner eksisterende web3-domæner præget med Unstoppable Domains.

Virksomhederne lancerer “.BinanceUS” krypto-domæner præget på Polygon Network. Partnerskabet gør det muligt for Binances brugere at have læsbare brugernavne, der repræsenterer deres udvekslingsadresser. Fra og med i dag kan USA-baserede Binance-kunder sende og trække krypto til enhver Unstoppable domæneadresse, inklusive “.crypto”, “.nft” eller “.x” domæner. Enkeltpersoner kan finde denne mulighed, når de bruger tilbagetrækningsfunktionen. Derudover kan “.BinanceUS” domæneejere sende krypto til enhver platform, der understøtter Unstoppable.

Da der ikke er nogen gas- og fornyelsesgebyrer på Polygon, kan personer, der får deres egne domænenavne, bruge dem i årevis uden yderligere omkostninger.

For at lancere initiativet introducerer virksomhederne premium-to-bogstavs- og tocifrede “.BinanceUS”-domæner. Enkeltpersoner kan udelukkende finde dem på børsens mobilapplikation.

“At øge tilgængeligheden til Web3 og samtidig opretholde et sikkert og sikkert økosystem for kunderne er kernen i Binance.US’s mission. Vi er begejstrede for at samarbejde med Unstoppable og Polygon for at forenkle kryptooplevelsen for vores fællesskab og gøre det muligt for brugere at tage ejerskab af deres digitale identiteter,”

🔥 Anbefalede:  Hvordan AI og ChatGPT vil påvirke SEO på Google

sagde vicepræsidenten for forretningsudvikling hos Binance.US, Nandini Maheshwari.

Unstoppable Domain har for nylig introduceret flere bemærkelsesværdige partnerskaber. I januar i år indgik virksomheden et samarbejde med Ready Player Me for at muliggøre brugernes adgang til decentraliserede applikationer og metaverser under én digital identitet.

I februar gik Unstoppable sammen med Opera Browser for at tilføje nye web3-domænenavne til browseren. Platformene tilbød også gratis “.nft”-domæner til Opera-brugere for at fejre lanceringen.

Læs relaterede indlæg: