Binance slår sig sammen med det brasilianske fodboldforbund for at lancere NFT Season Pass

Følgende artikel hjælper dig med: Binance slår sig sammen med det brasilianske fodboldforbund for at lancere NFT Season Pass

Binance slår sig sammen med det brasilianske fodboldforbund for at lancere NFT Season Pass

Binance og det brasilianske fodboldforbund (CBF) er gået sammen om at lancere Brasileirão Assaí første NFT, som vil tilbyde fans af fodboldklubben eksklusive frynsegoder og forbedret kampadgang.

NFT-sæsonkortet til 2023 Brasileirão Assaí-turneringen er tilgængeligt gratis fra den 14. april, en dag før starten af ​​2023-turneringen.

For at gøre krav på dette eksklusive pas skal fans følge tre hurtige trin:

  1. Tilmeld dig på Brasileirão Assaí-webstedet og få en indløsningsseriekode.
  2. Få adgang til Binance NFT-destinationssiden ved hjælp af seriekoden og registrer dig på Binance. Eksisterende Binance-brugere vil også være i stand til at indløse deres NFT’er ved at henvise venner til at åbne en konto på børsen.
  3. Fuldfør processen for identitetsbekræftelse (KYC) for at låse op for NFT.

NFT Season Pass-indehavere vil være i stand til at deltage i en “Fanverse”, en eksklusiv gamified fanplatform, der lanceres i maj. Andre frynsegoder, der følger med NFT, inkluderer lavere Binance-handelsgebyrer og rabatter på CBF Academy Management og Business-kurser, der er tilgængelige, når Fanverse er lanceret.

Derudover vil indehavere være i stand til at deltage i kampforudsigelser, stemmeafstemninger og andre gamificerede oplevelser. De bedste kunstnere kan indløse unikke præmier, samleobjekter, billetter, gæstfrihedsoplevelser og meget mere.

Binance har aktivt udvidet sin tilstedeværelse i Brasilien med fokus på at fremme økonomisk frihed gennem sine kryptotilbud. Børsen lancerede for nylig Binance Card i Brasilien, der giver et link mellem traditionel finansiering og krypto.

Gennem sport har Binance støttet brasiliansk fodbold ved at sponsorere forskellige turneringer, herunder Brasileirão Assaí, Brasileirão Feminino Neoenergia, Brasileirão Feminino Binance A-2, Brasileirão Feminino Binance A-3 og Santos Futebol Clube.

🔥 Anbefalede:  +20 virksomheder med de højest betalende affilierede programmer

Ud over brasiliansk fodbold har Binance sikret sig en stærk global tilstedeværelse med partnerskaber med globale fodboldstjerner og sportshold, herunder Cristiano Ronaldo, African Nations Cup (AFCON), europæiske fodboldhold Porto, Lazio og FC Shakhtar Donetsk, samt et partnerskab med det alpine Formel 1-hold.

Læs mere: