Binance Institutional ønsker, at store virksomheder køber dippen

Følgende artikel hjælper dig med: Binance Institutional ønsker, at store virksomheder køber dippen

Via Unsplash.

“Buy the dip” er blevet bjørnemarkedets samlingsråb, og Binance går all in. Efter verdens største kryptovalutabørs’ investering på 500 millioner dollars tidligere på måneden i deres nye fond til fremme af krypto-, blockchain- og We3-udbredelse, har virksomheden. ønsker nu at drage fordel af store firmaer og investorer, der kan satse på lave priser.

Med en tweet I sidste uge annoncerede virksomheden lanceringen af ​​Binance Institutional, “en ny flagskibsplatform for VIP og institutionelle brugere, i et forsøg på at opgradere sine institutionelle tilbud og tjenester.”

Normalt giver det særlige frynsegoder at komme ind i stueetagen af ​​en Web3-bestræbelse, men CoinDesk rapporterede, at Binance Institutional “ikke er tilgængelig for kunder i sin amerikanske filial, Binance.US.”

Der er dog stadig information om deres offentlige side–både internationalt og i deres USA-fokuserede udgave. “Binance Institutional er bygget af verdens største digitale aktivudveksling og tilbyder uovertruffen adgang til digitale aktivløsninger for VIP-kunder og -institutioner,” lyder det.

Binance Institutionals fremhævede tilbud inkluderer Execution & OTC Services, der forbinder virksomheder med hurtige midler, Asset Management & Custody, et mæglerprogram og et likviditetsprogram. Kun den sidste tilbyder muligheden “Ansøg nu” – resten læser “Lær mere.”

Den forbedrede platforms barnedåb følger ikke kun virksomhedens nye pro-crypto-fond – den kommer også i hælene på deres meget offentlige beslutning om at øge ansættelsesindsatsen.

Ved Super Bowl 2022 – som nogle kaldte ‘krypto skål‘–Binance sluttede sig til NBA-spilleren Jimmy Butler for en advarselsannonce, der minder (ofte unge, sultne mandlige investorer) om at praktisere god økonomisk fornuft i at foretage kryptohandler.

🔥 Anbefalede:  Virksomheder, der leverer de bedste telefontjenester til virksomheder i Indien

Livet så lidt anderledes ud for Web3 dengang – konkurrenter som Coinbase og Crypto.com hoppede begge på Super Bowl-annoncernes berygtede dyre regning for at pumpe deres platforme. Imidlertid, CoinDesk rapporterede også for to uger siden, at disse to firmaer siden er blevet tvunget til at udføre massive fyringer – fem procent af den globale arbejdsstyrke hos Crypto.com og hele atten procent hos CoinBase er blevet skåret ned.

Men siden deres altruistiske primetime slot, har Binance holdt kursen. “Vores forretningsstrategi var at positionere Binance for vedvarende vækst i løbet af det næste årti gennem flere markedsnedgange eller endda et langvarigt, flere år faldende marked,” fortalte Peng CoinDesk. “Vi tror på, at køligere markeder giver organisationer den bedste mulighed for at investere i eller erhverve store projekter til en mere favorabel pris. Vi kommer til at have en meget aktiv pipeline i de kommende måneder.”

I et tweet for to uger siden skrev Zhao: “Det var ikke nemt at sige nej til Super Bowl-annoncer, navnerettigheder til stadioner, store sponsoraftaler for et par måneder siden, men det gjorde vi. I dag ansætter vi 2000 ledige stillinger.” Måske er det deres form for investering, at øse talenter op, når talentet er i overflod. Binance slutter sig til Kraken og Polygon i det trodsige træk – måske beregnet til at opretholde deres operationer, men for at pleje hele økosystemet.

Det kan bare være det modsatte af DeFi, men den tidlige succes med Binance Institutional kan være en behændig målestok for den potentielle genopretning i Web3s horisont. Hvem ved, hvor mange store pengeinvestorer, der stille og roligt køber dykket nu? Og af alle de organisationer, der kunne tage føringen på dette initiativ, virker Binance som rummets bedste håb. De er de mest kraftfulde med en årlig handelsvolumen på 7,7 billioner USD og 90 millioner brugere.

🔥 Anbefalede:  Binance lancerer Metaverse Show for at finde den næste store Web3-entreprenør

Læs relaterede indlæg: