Binance henter Christian Ronaldo for en eksklusiv NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Binance henter Christian Ronaldo for en eksklusiv NFT-kollektion

Den kendte fodboldspiller Christiano Ronaldo lancerer en eksklusiv NFT-kollektion i samarbejde med Binance.

Den første samling inkluderer NFT’er, der viser Ronaldos historiske karriere og livsøjeblikke. Der vil være i alt 6.600 NFT’er opdelt i forskellige sjældenhedsscore. 45 NFT’er vil have den højeste værdi og vil blive auktioneret på Binances NFT-markedsplads i 24 timer, startende fra den 18. november kl. 9 UTC. Resten af ​​NFT’erne er opdelt i følgende sjældenhedsniveauer: Super Super Rare, Super Rare, 600 Rare NFT’er og 6.000 Normale tokens, som koster $77 per NFT.

NFT’erne vil også give brugere garanteret adgang til fremtidige CR7-dråber og adgang til giveaways. Ud over kunstværkerne vil indehavere af NFT’er på højere sjældenhed også modtage autograferede Ronaldo-merchandise, gratis Mystery Boxes og endda en personlig besked fra fodboldspilleren.

Binance

Som en sidebemærkning vil de første 1,5 millioner brugere, der registrerer og fuldfører identitetsbekræftelsen på Binance, også modtage eksklusive Mystery Boxes, der kan indeholde Christiano Ronaldo NFT’er i begrænset oplag.

“Vi tror på, at metaverset og blockchain er fremtiden for internettet. Vi er beærede over at samarbejde med Cristiano for at hjælpe flere mennesker med at forstå blockchain og vise, hvordan vi bygger Web3-infrastruktur til sports- og underholdningsindustrien.”

sagde He Yi, Binance Co-Founder og Chief Marketing Officer.

Fodboldstjernen har indgået et flerårigt partnerskab med kryptovalutabørsen, hvilket betyder, at de to vil udstede flere indsamlinger i fremtiden. Det er bemærkelsesværdigt, at den anden kollektion udkommer i begyndelsen af ​​2023 og vil udelukkende være tilgængelig på Binance.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvorfor den nye Mac Pro var en fuldstændig udeblivelse på WWDC i år