Billige ferier i Caribien – Den ultimative guide

Følgende artikel hjælper dig med: Billige ferier i Caribien – Den ultimative guide

Caribien er konsekvent anerkendt for at have nogle af verdens fineste strande og anses for at være en destination for mange rejsende over hele kloden.

Uanset om du foretrækker at være helt bundet til hvide sandstrande eller opleve en helt anden kultur rig på historie og traditioner, har de caribiske øer noget herligt i vente til dig.

Hvis du nyder vandsport i krystalklart hav, er der et væld af muligheder tilgængelige næsten året rundt – fra spektakulær snorkling til dykning i verdensklasse, Caribien er altid parat til at levere.

Selvom strandene er øens hovedtræk, er der en overflod af frodige regnskove og maleriske tinder fyldt med forskellige fuglearter og utallige vandrestier. Derudover er øernes farverige arv og unikke køkken både gådefuld og uforglemmelig.

Men for den sparsommelige turist som mig selv, kan omkostningerne forbundet med at planlægge en tur til en så populær destination som Caribien være ret uoverkommelige. Frem for alt er jeg ikke fortaler for at stifte gæld bare for at gøre en drømmeferie til virkelighed. I slutningen af ​​dagen ønsker du, at din ferie skal være fyldt med fænomenale minder i stedet for en sur “broke feeling”-eftersmag.

I dette indlæg vil jeg udforske flere strategier til at hjælpe dig med at kortlægge din fremtidige caribiske odyssé, så du ikke vil påføre dine opsparingskonti en væsentlig bule.

COVID19-overvejelser

Med virkning fra den 26. januar 2021 skal rejsende, der vender tilbage fra udlandet, fremvise bevis for et negativt testresultat taget inden for 72 timer eller dokumentation for, at de for nylig var kommet sig over COVID19, før de får lov til at gå ombord på et fly til USA.

Det anbefales stærkt at kontakte din destinations turistafdeling eller hotel for at høre, om der er tilgængelige teststeder. Endnu vigtigere er det vigtigt at vælge et teststed, der kan generere resultater før din afrejse.

Som et eksempel, da jeg rejser til Aruba om sommeren, gjorde jeg min due diligence ved at sende en e-mail til deres turistafdeling, som svarede omgående. Deres svar inkluderede en omfattende liste over teststeder, respektive gebyrer og den forventede udgivelse af testresultater.

De caribiske øer og deres højdepunkter

Anguilla – Strande

Antigua – Strande, køkken

Aruba – Strande, Natteliv

Bahamas – Strande, Natteliv

Barbados – køkken, golf

Bonaire – Dykning, Vandring

Britiske Jomfruøer – Strande, Dykning

Caymanøerne – Strande, Shopping

Curacao – Strande, Vandring, Dykning

Dominica – Dykning, udendørs

Den Dominikanske Republik – Strande, Golf

Grenada – Strande, udendørs

Guadeloupe – strande, dykning, udendørs

Jamaica – Golf, udendørs, køkken

Martinique – Strande

Montserrat – Dykning, udendørs

Puerto Rico – Natteliv, udendørs, kultur

Saba – Dykning

St. Barthelemy – Strande

St. Eustatius – Dykning

St. Kitts & Nevis – Historie, golf, udendørs

St. Lucia – udendørs, strande

St. Maarten – Strande, fly-spotting

St. Vincent og Grenadinerne – Strande, Dykning, Golf

Trinidad og Tobago – Strande, Dykning, Golf, Udendørs

Turks & Caicos – Strande, dykning

De amerikanske jomfruøer – strande, dykning

(Kilde: Fodor’s Travel)

Hvor skal vi hen?

Med over 20 ø-nationer og territorier kan det være utroligt skræmmende at finde ud af, hvor man skal hen i Caribien. Medmindre du har luksusen af ​​tid og penge til at ø-hop med få dages mellemrum, foreslår jeg ikke, at du besøger dem alle på én tur.

Valget af, hvilken paradisø du vil udforske, afhænger primært af formålet med din ferie.

Kunne du tænke dig at blande lounging på stranden med vandreture?

Planlægger du enten at dyrke professionel dykning eller rekreativ snorkling?

Er du en foodie og elsker at fortælle om forskellige internationale køkkener?

Hvis du er en historieinteresseret, ville du så være interesseret i at besøge Alexander Hamiltons fødested i Nevis?

Er du på jagt efter det perfekte romantiske tilflugtssted til din bryllupsrejse?

Andre overvejelser, der kan påvirke dine valg, drejer sig om budget og tid. Nogle øer, såsom Anguilla, Barbados, St. Barthelemy og De Britiske Jomfruøer, henvender sig strengt til den velstillede skare, hvilket gør tilbudsjagt praktisk talt umuligt. Jeg vil springe dem over, hvis du er på et stramt budget.

🔥 Anbefalede:  Startups 101: En guide til at administrere dine medarbejdere mere effektivt

Når du har indsnævret dine potentielle muligheder baseret på ovenstående faktorer, skal du begynde at søge efter billige flybilletter og pengepungvenlige overnatningssteder. Du vil måske også overveje at tage på et krydstogt med rabat, når det er sikkert at gøre det. De følgende afsnit vil lede dig gennem denne proces.

Hvornår skal man gå?

For et par år tilbage vil jeg stærkt anbefale at undgå orkansæsonen. Men med klimaændringer i fuld effekt, er det blevet meget mere udfordrende at præcist forudsige, hvornår orkaner sandsynligvis vil dannes.

I det store og hele starter den atlantiske orkansæson i begyndelsen af ​​juni og varer til november. Historisk set har kraftige orkaner fundet sted mellem august og oktober. For at minimere risikoen for, at dårligt vejr påvirker din ferie, ville jeg undgå at rejse i disse måneder.

I tilfælde af at en orkan har forstyrret dine rejseplaner, tilbyder hoteller og flyselskaber normalt refusion eller ombooking uden gebyr. For ekstra beskyttelse anbefaler jeg at købe en rejseforsikring.

Hvis du gerne vil udnytte flyaftaler i orkansæsonen, har de sydlige øer Trinidad & Tobago, Aruba, Bonaire og Curacao traditionelt undslippet vreden fra kraftige orkaner i fortiden.

Hvordan finder man billige flybilletter?

ONLINE REJSEBUREAUER (OTA) VERSUS FLYSELSKABER

Hvis COVID19 har lært os en lektie, er det at booke fly direkte hos flyselskaber. Billetter bestilt hos online rejsebureauer (OTA) såsom Kayak og CheapOAir var svære at ændre eller annullere uden et gebyr under pandemien.

Virkeligheden er dog, at der er så mange flyselskaber, der flyver til Caribien, at det vil tage enormt lang tid at udføre individuelle søgninger for at nå frem til den billigste flybillet. Derfor foreslår jeg at tage OTA-ruten, da de generelt scanner alle flyselskaber, inklusive lavprisselskaber, for den billigste flybillet.

Kør først dine søgninger gennem disse tre OTA’er, da de konsekvent giver den billigste flybillet: Momondo, Skyscanner og Google Flights.

Dernæst skal du notere dig de nøjagtige detaljer for de flyvninger, du fandt, og starte en lignende søgning direkte på flyselskabets hjemmeside. Sammenlign begge priser og vælg den billigste flyrejse.

Hvis det er en forskel på et par dollars, vil jeg hellere booke hos flyselskaberne, da deres vilkår hovedsageligt giver mere fleksibilitet. Faktisk er næsten alle store amerikanske luftfartsselskaber begyndt at give afkald på deres ændringsgebyrer for flyvninger til Caribien, dog midlertidigt. Under alle omstændigheder er det god praksis altid at kontrollere vilkårene og betingelserne for den billet, du planlægger at købe, før du trykker på købsknappen.

UDFORSK MULIGHED

En anden fantastisk funktion ved mine anbefalede OTA’er er deres evne til at udføre en omfattende søgning efter den billigste flyrejse, der er tilgængelig i enhver region. Denne funktion kaldes almindeligvis muligheden “Udforsk” og er tilgængelig på Momondo og Google Flights.

Når du søger, skriv “Caribbean” ned i destinationssøgefeltet. Indtast dine foretrukne datoer, og start derefter søgningen. Vælg den særlige flyvning, der stemmer overens med din foretrukne rejsetid (dvs. antal mellemlandinger, længde af mellemlandinger) og budget.

Denne strategi fungerer bedst, hvis du ikke har en bestemt ø i tankerne og er villig til at flyve hvor som helst, så længe prisen er den rigtige.

FEJL BILLETTER

At abonnere på rejsewebsteder, der søger på nettet efter billige flyrejser og fejlpriser, er en anden vej til at finde tilbud på flybilletter til Caribien.

Disse hjemmesider har dedikerede medarbejdere, som nøje overvåger forskellige rejsesøgemaskiner for sindssygt billige flybilletter. Abonnenter modtager med det samme et nyhedsbrev, når disse tilbud er fundet frem, så de ikke går glip af disse værdifulde kampagner.

Hvis du er nysgerrig efter fejlpriser, er de normalt resultatet af computerfejl, der sker ret ofte. Da disse flyrejser er snavsbillige, skal du kaste dig ud i det øjeblik, aftalen kommer ind i din indbakke, da de har tendens til hurtigt at forsvinde inden for et par timer.

🔥 Anbefalede:  Google BERT-opdatering. Hvordan den naturlige sprogalgoritme påvirker dig

Nogle af disse platforme kræver betalte abonnementer, men de fleste tilbyder gratis basismedlemskaber, så jeg vil anbefale sidstnævnte. De mest populære hjemmesider med fejlpriser er Airfare Watchdog, Secret Flying, The Flight Deal, Travel Pirates, Scott’s Cheap Flights og The Thrifty Traveller.

REJSEHACKING

Enhver eksternt interesseret i rejser bør være bekendt med, hvordan rejsehacking fungerer, da det har potentialet til at spare nogen en betydelig mængde penge.

Alle større flyselskaber har deres loyalitetsprogram, og loyalister bliver naturligvis belønnet med gratis flyvninger. Gratis rejse opnås efter at have nået et vist antal point, normalt afhængig af omkostningerne ved indløsningen.

Tidligere var den eneste måde at akkumulere disse “loyalitets-” eller “frequent flyver”-point på ved gentagne gange at flyve med det samme flyselskab. Men det er først nu fortid. I øjeblikket kan enhver optjene disse frequent flier-point ved at rejse hacking.

Kort sagt er rejsehacking kunsten at ansøge om specifikke rejsekreditkort for at optjene generøse tilmeldingsbonusser, der i sidste ende kan indløses til gratis flyrejser. Det er langt den bedste strategi at spare penge på flybilletter.

Men denne tilgang er desværre ikke for alle. Hvis du i øjeblikket har en masse forbrugsgæld eller har svært ved at betale din månedlige kreditkortsaldo fuldt ud, så er denne strategi muligvis ikke egnet for dig på nuværende tidspunkt. Ikke desto mindre, når du først er gældfri, kan du utvivlsomt tage travel hacking til en prøvetur for at finde ud af, om det også kan fungere for dig.

Uanset om du er en nybegynder eller en ekspert rejsende, anbefaler jeg stærkt at kaste dig ud i travel hacking. Det har bragt mig til utallige steder, jeg aldrig ville have forestillet mig at besøge i dette liv til en brøkdel af prisen.

ANDRE STRATEGIER

Udover ovenstående taktik er der også yderligere metoder, som du kan bruge for at sikre, at du får det bedste valuta for pengene.

Kort sagt, fleksibilitet er navnet på spillet. Jo mere flydende dine planer er, jo større er din sandsynlighed for at få fat i dybt nedsatte billetter. Udover fleksibilitet inkluderer andre anbefalede strategier, når du er på jagt efter billige flybilletter, brug af inkognitotilstand, mens du søger, booker en-vejs, multi-by eller tur/retur og sammenligner omkostninger, booking af én person ad gangen og betaling med lokal valuta, blandt andet .

Hvor skal man bo?

ONLINE HOTELSØGEMOTORER

Strategierne til at finde rimeligt prissat logi vil afspejle teknikkerne til flybillet. Det anbefales at udføre en søgning ved hjælp af forskellige online hotelsøgemaskiner.

Selvom sparsomme turister har en tendens til naturligt at trække i retning af billig indkvartering, anbefaler jeg kraftigt at læse kundeanmeldelser, før du afslutter dine reservationer.

Du vil gerne sikre dig, at ejendommen er kompatibel med det, du leder efter, under hensyntagen til logiens sikkerhed og sikkerhed, samt hvor behagelige og rene boligerne er. Du vil også gerne vide, om hotellet tilbyder refunderbare priser, hvis dine planer bliver afsporet.

  1. Hotels.com – En af mine favoritter, da det giver et gratis ophold efter hver 10. overnatning.
  2. Booking.com – tilbyder konsekvent dybt nedsatte ejendomme.
  3. Agoda.com – Fantastiske kampagner året rundt.
  4. Hostelworld.com – Hvis du vil spare og ikke har noget imod at gøre det, kan det være en mulighed at bo på et hostel.
  5. AirBNB.com – Hvis du vil have en ejendom med yderligere faciliteter såsom køkken, parkering osv., så overvej at bo på en Airbnb.
  6. VRBO.com – En anden vidunderlig mulighed for langtidsophold.

Mix og match

Nogle søgemaskiner såsom Kayak, Expedia, Orbitz osv. tillader rejsende at samle flybilletter og hoteller sammen i samme reservation, hvilket resulterer i store besparelser. Før du bestiller, skal du dog sørge for at sammenligne disse priser med de priser, du får, når du bestiller dem separat.

Hotel hacking

Identisk med flyprishacking er det muligt at samle et betydeligt antal hotelpoint op, når du tilmelder dig hotelkreditkort. Disse point kan så veksles til gratis overnatninger i stort set alle større hotelkæder.

🔥 Anbefalede:  Obsess CEO Neha Singh diskuterer, hvordan virtuelle butikker revolutionerer fremtiden for detailhandel

Nogle af disse kreditkort giver også et gratis natcertifikat, når du betaler det årlige gebyr. Når du bestiller en nat, der er dyrere end prisen på det årlige gebyr, så er du kommet ud foran.

Det tåler at gentage, at for at maksimere disse rejse-hacking-tilbud, skal du have en fantastisk kreditscore og være iboende modvillig over for gæld. På trods af hvor lukrative disse kreditkortaftaler er, kan bankerne afvise din ansøgning, hvis du har tendens til at støde på vanskeligheder med at betale dine kreditkortsaldi, når de forfalder.

Når du er gældfri og har en betydelig rejsefond, kan du overveje de aktuelle tilbud, der er tilgængelige fra disse populære hotelkæder: Hyatt, Marriott, Hilton og Intercontinental Hotels. Selvom alle disse hotelmærker har et stort fodaftryk i Caribien, er de ikke til stede i alle territorier. Bekræft, at det hotelkreditkort, du ansøger om, faktisk har en ejendom på den ø, du planlægger at besøge, før du tilmelder dig.

Pakkerejser til Island Hopping

Vores endelige strategi er at drage fordel af pakkerejser, som overvejende er krydstogter, der besøger flere havne. På trods af deres usmagelige ry som værende virus-petriskåle, vil jeg være eftergivende, hvis jeg ikke nævner krydstogter i Caribien som en levedygtig mulighed for at spare et anstændigt beløb.

I det væsentlige, når vi først har udviklet flokimmunitet, og en stor procentdel af befolkningen er vaccineret, er det at deltage på krydstogter en fantastisk måde at besøge flere øer på uden at bryde penge.

Costco.com – tilbyder rutinemæssigt et bredt udvalg af lavpriskrydstogter i Caribien.

Billige krydstogter i Caribien – søg på nettet efter de billigste tilgængelige krydstogter.

Krydstogt billigt – rabatter året rundt på krydstogter rundt om i verden.

Travel Zoo – udgiver periodisk dybt nedsatte ture.

Opsparing til rejser

FRONTLÆSNING

Jeg sparer op til mine rejser ved omhyggeligt at afsætte et bestemt beløb om måneden, så jeg kunne have næsten alle midler til rådighed til at hæve i udlandet eller betale mine kreditkortregninger, når jeg vender tilbage. Da jeg elsker at rejse umådeligt, sparer jeg typisk på stort set alt for at garantere, at min rejsefond konstant blomstrer.

Med streng disciplin er det ikke kun muligt at finansiere din fremtidige ferie i Caribien, men alle resterende besparelser, du har, kan overføres til andre fremtidige ferier på din tegnebræt. Bare sørg for, at du opbevarer dine opsparede penge på en højforrentet opsparing, så din rejsefond fortsætter med at vokse selv i søvne.

Afsluttende tanker

Som du kan se, kan det være ekstremt overvældende at navigere i de utallige muligheder, der er involveret i at booke din fremtidige rejse til Caribien. Jeg håber, at de sparsommelige strategier, jeg har skitseret i dette indlæg, kan hjælpe dig med at planlægge din rejse med tillid, mens du holder dig inden for dit budget.

Jo flere penge vi sparer, jo flere penge kan vi dirigere til vores rejsefonde, så vi ikke går i stykker, når vi vender tilbage fra vores ferier. Når alt kommer til alt, bør rejser aldrig skabe en økonomisk byrde for nogen.

Jeg håber, at dette indlæg også har opmuntret dig til at lære mere om rejsehacking, så du i sidste ende kan akkumulere rejsebelønningspoint og indløse dem til gratis fly og hotelophold på dit kommende caribiske eventyr.

Til sidst håber jeg, at dette indlæg har fået dig til at rykke tættere på din drømmeferie. Jeg kan ikke vente på, at du begiver dig ud på den rejse!