Bershka samarbejder med FFFACE.ME for at droppe en semi-digital modekollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Bershka samarbejder med FFFACE.ME for at droppe en semi-digital modekollektion

Inditex’ massemarkedsmærke Bershka samarbejder med XR- og web3-produkthuset FFFACE.ME for at frigive sin første semi-digitale tøjkollektion. Agenturet fokuserer på skabelsen af ​​AR-filtre og spejle, digitalt tøj, virtuelle influencers og metaverse spillesteder. Det har tidligere arbejdet med så kendte mærker som Puma, Adidas, Prada Beauty og Porsche samt Visa og Meta.

Det kollaborative drop, kaldet “Wearable Art”, blander teknologi og mode på en ny måde. Udgivelsen giver Bershka mulighed for at følge med i den moderne måde at forbruge indhold på, hvor enkeltpersoner flytter deres opmærksomhed fra fysiske outfits til onlineindhold.

Så teknologien giver kunderne mulighed for at tilføje digitale elementer til udvalgte fysiske genstande ved at bruge et Instagram-filter. Enkeltpersoner kan tilføje flere AR-lag af tøj og endda vælge farver og former fra en række muligheder.

Kollektionen kan nu købes i alle Bershka-butikker verden over. Enkeltpersoner kan også bestille varerne online.

“Tilbage i 2019 var FFFACE.ME banebrydende i udviklingen af ​​tøj designet til indholdsskabelse – semi-digitalt tøj. Vi fusionerer digital og fysisk mode ved at kombinere håndgribeligheden af ​​fysisk tøj til vores fysiske persona med evnen til at skabe ikke-trivielt indhold på sociale medier til vores online persona. Sammen med Bershka bliver denne use-case en mainstream, massemarkedstrend,” sagde Kristine Egiazarian, den kreative producent af FFFACE.ME.

Det er især ikke første gang, at Bershka samarbejdede med et teknologifirma for at frigive augmented reality-tøj. I juni 2022 indgik brandet et samarbejde med den største augmented reality-mode-multibrand-butik DressX for at droppe otte digitale produkter. Efter dette, i december, gik virksomhederne sammen om at frigive en AR-tøjkollektion til jul. Kollektionen omfatter otte festlige stykker, som er tilgængelige gratis på DressX’s applikation.

🔥 Anbefalede:  Mayank Goyal, grundlægger og administrerende direktør, moneyHOP, revolutionerer grænseoverskridende bankvirksomhed med innovative neo-bankløsninger

Læs mere: