Bella Hadid er med til at skabe sin første NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Bella Hadid er med til at skabe sin første NFT-kollektion

Model Bella Hadid annoncerede lanceringen af ​​sin første NFT-kollektion, “CY-B3LLA”.

Hadid er en verdensberømt supermodel og en Instagram influencer. Hendes modelkarriere startede i 2014. I 2016 kom branchefolk fra models.com kåret Bella til “Årets model”.

Hun har arbejdet for Balmain, Bottega Veneta, Chanel, Givenchy, Versace og mange andre luksusmodemærker. Bella har også optrådt på 27 Vogue-forsider internationalt.

På dette tidspunkt besluttede supermodellen at slutte sig til andre berømtheder ved at udgive en NFT-kollektion. Det er skabt i samarbejde med reBASE (REB4S3), en udvikler af brugbare NFT’er.

Samlingen vil bestå af ti serier af NFT’er, som hver inkluderer 1.111 ikke-fungible tokens.

“Det hele begynder med 11.111 usete, ånder, hjerter”, siger det audiovisuelle reklamekunstværk. NFT’erne vil indeholde 3D-scanninger af modellen, hver unik og anderledes.

Ifølge Hadid, vil NFT’erne tjene som invitationer til en ny global nation. Poletterne skal tilskynde fans til at rejse verden rundt, interagere med mennesker, vokse og drømme.

Hvordan? NFT’erne kommer med specielle hjælpeprogrammer. Indehaverne vil give adgang til “virkelige spillesteder og begivenheder over hele verden.” Supermodellen møder måske endda de heldige fans IRL.

Der er endnu ingen officiel dato for faldet. Enkeltpersoner kan tilmelde sig projektets hvidliste via officiel hjemmeside.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Twitter virker ikke? 12 måder at løse problemet på (løst)