Beeple driller NFT-fællesskabet med et kommende IRL-studie for skabere

Følgende artikel hjælper dig med: Beeple driller NFT-fællesskabet med et kommende IRL-studie for skabere

Den digitale kunstner Mike “Beeple” Winkelmann bygger et IRL-studie for hele NFT-fællesskabet. Studiet, der er baseret i Charleston, South Carolina, vil være vært for digitale kunstudstillinger i det virkelige liv af Beeples og andre skaberes NFT-værker.

Kunstneren mener, at virkelige oplevelser af digitale kunstværker kan udsætte NFT’er for et nyt publikum og øge adoptionen af ​​blockchain-teknologi. Derudover ville rummet hjælpe skabere med at tiltrække den næste bølge af samlere, og det er det, fællesskabet har brug for under bjørnemarkedet.

Kunstneren deler sine tanker på en Twitter tråd: “Opsvinget skete, fordi der pludselig var mange flere, der lærte om, hvad vi lavede, og troede på det. For at det kan ske igen, er vi nødt til at finde nye måder at bringe samlere ind, som sikkert nu har hørt om NFT’er, men som stadig ikke rigtig “forstår det”…”

Beeple delte ikke yderligere oplysninger om det kommende studie. Han drillede dog sine 707.900 følgere med en video, der viser halvdelen af ​​byggeriet.

Beeple er en af ​​de første digitale kunstnere, der solgte et NFT-kunstværk på den dengang meget traditionelle auktion Christie’s i 2021. Det digitale værk, kaldet “EVERYDAYS: the first 5000 days”, blev solgt for rekordstore $69,3 millioner. Beelpes succes blev efterfulgt af en TIME Magazine-forsideindslag og en invitation til “The Tonight Show”.

🔥 Anbefalede:  Er Inbox Dollars lovligt? Find ud af, om det kan hjælpe dig med at tjene rigtige penge hjemmefra