Beeple annoncerer en fysisk begivenhed i samarbejde med Gibbes Museum of Art

Følgende artikel hjælper dig med: Beeple annoncerer en fysisk begivenhed i samarbejde med Gibbes Museum of Art

Beeple annoncerer en fysisk begivenhed i samarbejde med Gibbes Museum of Art

Den kendte digitale kunstner Mike Winkelmann, mere kendt som Beeple, har annonceret den anden fysiske kunstbegivenhed. Arrangeret af kunstnerens “Beeple Studios”, vil det blive afholdt i samarbejde med Gibbes Museum of Art.

Det er ikke det første initiativ, der har fundet sted i kunstnerens 50.000 kvadratmeter store atelier i Charleston. I marts var stedet vært for “Grand Opening” i samarbejde med auktionshuset Christie’s.

Den anden begivenhed, arrangeret som en del af Gibbes Museum of Arts årlige Art Charleston-uge, finder sted den 29. april. Åbningen vil byde på et åbent udstillingsrum udviklet fra Beeples retrospektive, et åbent oplevelsesrum, en hemmelig kunstners udstillingsvindue og Beeple’s live “Hverdag”-forestilling. Stedet byder naturligvis også på en sen efterfest.

Der er et begrænset antal billetter tilgængelige for offentligheden. Enkeltpersoner kan køb indgangen ved at betale $200 per billet. Ejere af kunstværker fra Beeples NFT-samling vil have mulighed for at deltage i begivenheden gratis. Det eneste de skal gøre er at registrere sig på projektets internet side. Især vil provenuet fra salget komme Charleston Art Museum til gode.

“Vi er glade for at komme i kontakt med medlemmer af det lokale kunstsamfund og er beærede over at kunne hjælpe med at rejse penge til al den fantastiske programmering, museet laver for samfundet,”

skriver Beeple i en Twitter-tråd.

Beeple er mest kendt for sit “Everydays: The First 5000 Days” NFT-kunstværk, som blev solgt for 69 millioner dollars hos Christie’s. Kunstnerens værker har været udstillet i internationale gallerier og museer og vist i store publikationer.

🔥 Anbefalede:  11 måder at investere i fast ejendom (med eller uden at købe ejendom)

Læs mere om Beeple: