Bedste vestkyst små byer at bo i

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste vestkyst små byer at bo i

Den amerikanske drøm om at købe et hus i en hyggelig lille by lever stadig i bedste velgående. Faktisk betragter et stigende antal mennesker, at det er ideelt at bo på landet: Ifølge en Gallup-undersøgelse foretaget i december 2020 sagde 48 % af de adspurgte, at de ville foretrække at bo i en by eller et landområde i stedet for en by eller forstad – dette repræsenterer en stigning på 9 % fra 2018. Landdistrikterne havde også det højeste niveau af indgående flytninger i 2021, ifølge data fra Landsforeningen af ​​ejendomsmæglere.

Selvfølgelig vil en lille by med en fantastisk beliggenhed altid være mere populær end en, der er virkelig fjerntliggende. Det er her, denne liste over de bedste små byer på vestkysten kommer til nytte. For at kompilere denne liste henviste Stacker til Niches 2021 Best Places to Live-undersøgelse, indsnævrede resultaterne til vestkysten og indsnævrede dem yderligere til steder under 5.000 indbyggere. Niche beregnede de bedste steder at bo baseret på omkostninger, sikkerhed, vejrkvalitet, adgang til sund livsstil og andre faktorer.

Selvom disse data er de mest aktuelle tilgængelige, er nogle boligstatistikker, niche bruger til at beregne sine placeringer – såsom median boligværdier og boligomkostninger – ikke helt afspejler det nuværende boligmarked. Da disse tal er genstand for hyppige ændringer, og boliger repræsenterer 5% af Niches samlede placering, er disse statistikker udeladt fra kommende datapunkter og forringer ikke Niches overordnede vurdering af de bedste steder at bo. For hver by inkluderede Stacker byens indbyggere sammen med tal for ejere, lejere og median husstandsindkomst. Uanset om du overvejer at flytte eller bare vil have et indblik i, hvordan livet i en lille by kunne være, vil denne liste helt sikkert inspirere dine Zillow-søgninger.

Du kan måske også lide: Bedste amt at bo i for hver stat

#25. Marin City, Californien

Diverse fotografering // Shutterstock

– Indbyggertal: 3.126
– Median husstandsindkomst: $45.841
– Ejere: 27 %
– Lejere: 73 %

Beliggende blot et par miles nord for Golden Gate Bridge, er dette samfund godt positioneret for arbejdere, der har brug for at pendle til Bay Area-kontorer. Marin Citys historie begynder under Anden Verdenskrig, hvor jorden blev brugt til midlertidig bolig for 6.000 værftsarbejdere, der byggede tankskibe og frihedsskibe i nærliggende skibsværfter. Selvom byen ligger i det velhavende Marin County, var husstandens medianindkomst i Marin City mindre end halvdelen af ​​den amtsdækkende median i 2018.

Fotos af Kerstin // Shutterstock

#24. Pacheco, Californien

– Indbyggertal: 4.361
– Median husstandsindkomst: $72.383
– Ejere: 71 %
– Lejere: 29 %

Denne by i Contra Costa County var et travlt kommercielt knudepunkt i 1850’erne, der modtog forsendelser af korn på fragtskibe, der ville sejle seks miles op ad Walnut Creek til Pachecos varehuse. De miljømæssige virkninger af rydning af redwood-skove og overgræsning af græsgange, kombineret med en enorm oversvømmelse i 1861, der hurtigt blev efterfulgt af en flerårig tørke, fik til sidst Walnut Creek til at blive fyldt med silt og sand, hvilket gjorde skibsfart umuligt og begyndende Pachecos overgang til en søvnig boligby.

Diverse fotografering // Shutterstock

#23. East Richmond Heights, Californien

– Indbyggertal: 3.162
– Median husstandsindkomst: $91.100
– Ejere: 79 %
– Lejere: 21 %

En Oakland Tribune-annonce fra 1913 kaldte East Richmond Heights “gudernes have”. Selvom det slogan måske er blevet overdrevet for at sælge landområder, rangerer denne stille, lille by stadig højt for sin mangfoldighed og familievenlige livsstil.

Diverse fotografering // Shutterstock

#22. Cambrian Park, Californien

– Indbyggertal: 3.258
– Median husstandsindkomst: $176.964
– Ejere: 80 %
– Lejere: 20 %

Selvom Cambrian Park ligger inden for San Jose bygrænser, er det teknisk set et ikke-inkorporeret folketællingsudpeget sted – en forvirrende betegnelse, der stammer fra skiftende skoledistriktsgrænser, pressedækning og postnumre i 1950’erne. Nem adgang til by- og amtsparker, gode skoler og indkøbscentre gør Cambrian Park til et eftertragtet sted at bo.

🔥 Anbefalede:  Download anmeldelser fra Amazon i en flash med anmeldelsesdownloader!

pbk-pg // Shutterstock

#21. Ladera, Californien

– Indbyggertal: 1.607
– Median husstandsindkomst: $250.001
– Ejere: 100 %
– Lejere: 0 %

Ladera blev først grundlagt som et andelsboligselskab i 1946 og har en farverig historie. Peninsula Housing Association – gruppen på 262 medlemmer bag køb og udvikling af grunden – løb tør for penge, før de kunne bygge det samfund, de havde drømt om. Inden jorden kunne sælges til en udvikler, blev de fire ikke-hvide familier tvunget til at trække sig fra investeringen. Kun hvide mennesker fik lov til at købe boliger i den resulterende udvikling – et krav, der forblev i boligreglerne indtil 2021.

Du kan måske også lide: Bedste steder at trække sig tilbage på østkysten

David Papazian // Shutterstock

#20. Portola Valley, Californien

– Indbyggertal: 4.592
– Median husstandsindkomst: $224.554
– Ejere: 77 %
– Lejere: 23 %

Selvom Portola Valley ligger på toppen af ​​San Andreas-forkastningen, har potentialet for seismisk aktivitet ikke hæmmet byen. Hvad der nu er kendt som Portola Valley begyndte som et skovhugstbysamfund kaldet Searsville. Da alle redwoods var blevet ryddet, forlod skovhugstfirmaerne Searsville, og en samling småbønder og et par velhavende ejendomsejere flyttede ind.

Tania Chatterjee // Shutterstock

#19. Mission Canyon, Californien

– Indbyggertal: 2.508
– Median husstandsindkomst: $135.972
– Ejere: 87 %
– Lejere: 13 %

Denne forstad til Santa Barbara er opkaldt efter det nærliggende Old Mission Santa Barbara, grundlagt af spanske franciskanerbrødre i 1786, og det dramatiske canyonlandskab. Besøgende strømmer til dette kvarter for at se den frodige Santa Barbara Botaniske Have og flere populære vandrestier.

bonandbon // Shutterstock

#18. Rancho Santa Fe, Californien

– Indbyggertal: 2.510
– Median husstandsindkomst: $137.083
– Ejere: 80 %
– Lejere: 20 %

Rancho Santa Fes historie går tilbage til før Californiens statsdannelse, hvor Mexicos guvernør Pio Pico tildelte området i et jordtilskud til San Diegos første borgmester Jose Usuna i 1840. I begyndelsen af ​​1900’erne købte Atchison, Topeka & Santa Fe Railroad-selskabet jorden og plantede eukalyptustræer til brug som jernbanebindere. Efter at eksperimentet mislykkedes, besluttede virksomheden at omdanne jorden til et boligbyggeri, og Rancho Santa Fe, som vi kender det, blev født.

Lux Blue // Shutterstock

#17. Hidden Hills, Californien

– Indbyggertal: 1.751
– Median husstandsindkomst: $246.042
– Ejere: 95 %
– Lejere: 5 %

Kendt for berømtheder som Kim Kardashian, Miley Cyrus og The Weeknd, Hidden Hills tilbyder en sjælden udgave af en lille bylivsstil. Dette lukkede boligområde udviklet i midten af ​​1950’erne kan prale af et omfattende netværk af ridestier – nogle beboere henter endda deres børn på hesteryg. Med så mange berømtheder på A-listen i samfundet tager Hidden Hills også privatlivets fred ekstremt alvorligt. Fællesskabet har endda forbudt Googles fotograferingskøretøjer at optage området til Google Street View.

David Papazian // Shutterstock

#16. Mount Hermon, Californien

– Indbyggertal: 1.259
– Median husstandsindkomst: $90.208
– Ejere: 66 %
– Lejere: 34 %

Denne lille by i Santa Cruz County var oprindeligt kendt som Tuxedo Junction, et stop på South Pacific Coast Railroad med et velkendt feriested. I dag er Mount Hermon udover beboelsesboliger også vært for en kristen ungdomslejr af samme navn.

Du kan måske også lide: Bedste steder at opfostre en familie i det sydvestlige

David Papazian // Shutterstock

#15. Sleepy Hollow, Californien

– Indbyggertal: 2.273
– Median husstandsindkomst: $212.868
– Ejere: 98 %
– Lejere: 2 %

Med kun 750 boliger er Sleepy Hollow en stille, fredelig by i Bay Area elsket af både ryttere og vandrere for sin nærhed til to naturreservater. Sjov fakta: Under Anden Verdenskrig brugte den amerikanske hær en Sleepy Hollow-golfbane til hemmelig opbevaring af ammunition.

🔥 Anbefalede:  Skąd wiesz, że marketing SEO B2B działa?

Leonel Calara // Shutterstock

#14. Camino Tassajara, Californien

– Indbyggertal: 4.721
– Median husstandsindkomst: $230.313
– Ejere: 85 %
– Lejere: 15 %

Lige syd for Mount Diablo tilbyder denne by i Contra Costa County nem adgang til alle former for udendørs aktiviteter. Ridecentre som Highland Riding Stable og Five Star Equestrian er blot et par miles væk, ligesom flere naturskønne vandreture og endda en country club med to 18-hullers golfbaner.

Marben // Shutterstock

#13. Ross, Californien

– Indbyggertal: 2.290
– Median husstandsindkomst: $224.500
– Ejere: 83 %
– Lejere: 17 %

Denne maleriske by i Marin County blev først indlemmet i 1908 og drives af et byråd på fem personer samt en bychef. Ross har en rigtig lille bystemning med kun to kirker, tre skoler og et par kulturelle institutioner som Marin Art and Garden Centre samt et bibliotek, der drives af det historiske samfund.

FourthNovemberStudio // Shutterstock

#12. Belvedere, Californien

– Indbyggertal: 2.134
– Median husstandsindkomst: $245.208
– Ejere: 76 %
– Lejere: 24 %

I 1896 stemte 33 indbyggere for at indlemme Belvedere som by. San Francisco-bugten grænser op til byen på tre sider: Den er teknisk set sammensat af to øer og en lagune, hvilket giver husene her en uovertruffen udsigt.

Artazum // Shutterstock

#11. Medina, Washington

– Indbyggertal: 3.267
– Median husstandsindkomst: $212.337
– Ejere: 86 %
– Lejere: 14 %

Halvvejs mellem Seattle-forstæderne Bellevue og Kirkland er dette samfund ved kysten af ​​Lake Washington et attraktivt valg for familier – såvel som et par velkendte velhavende beboere som Jeff Bezos og Bill Gates. Det er også et dyrt sted at købe et hjem: Ifølge Zillow er den gennemsnitlige boligpris i Medina mere end 3,8 millioner dollars. Det er ingen overraskelse, at Medina blev rangeret som det ottende rigeste postnummer af Bloomberg.

Du kan måske også lide: Bedste steder at opfostre en familie i Midtvesten

Artazum // Shutterstock

#10. Woodway, Washington

– Indbyggertal: 1.105
– Median husstandsindkomst: $194.904
– Ejere: 97 %
– Lejere: 3 %

En halv time nord for Seattle finder du Woodway: et selvbeskrevet “stille sted”, hvor beboerne elsker at gå og cykle rundt i de stedsegrønne baner og lokale parker. Byens historie går tilbage til 1912, hvor David Whitcomb Sr. udviklede 400 acres til beskedne hjem i landlig stil.

Abbie Warnock-Matthews // Shutterstock

#9. Del Monte Forest, Californien

– Indbyggertal: 4.105
– Median husstandsindkomst: $147.500
– Ejere: 82 %
– Lejere: 18 %

Dette ikke-inkorporerede folketællingsudpegede sted i Monterey County er kendt for sine maleriske udsigter. Besøgende vil måske tilbringe en afslappet eftermiddag med at tjekke alle seværdighederne på 17-Mile Drive, inklusive Lone Cypress – et robust, salt luftbeskåret træ, der klamrer sig til en forrevne klippe i bugten – og den ikoniske Pebble Beach Golf Links-bane. Selvom Pebble Beach teknisk set er et separat samfund, ligger det i Del Monte Forest.

Diverse fotografering // Shutterstock

#8. Loyola, Californien

– Indbyggertal: 3.367
– Median husstandsindkomst: $246.563
– Ejere: 92 %
– Lejere: 8 %

Ligesom nabobyerne Mountain View og Los Altos er Loyola et velhavende samfund. I 2021 var den gennemsnitlige pris, købere betalte for Loyola-boliger, 5,2 millioner dollars. Topbedømte skoler, luksusfaciliteter som en country club og dens nærhed til Bay Area gør Loyola til et tiltalende – hvis dyrt – sted at bo.

Diego Grandi // Shutterstock

#7. West Menlo Park, Californien

– Indbyggertal: 4.160
– Median husstandsindkomst: $214.167
– Ejere: 78 %
– Lejere: 22 %

Dette lille samfund ligger lige vest for Stanford University, med de fleste af sine barer, restauranter og lokale virksomheder langs Alameda de las Pulgas. Fremragende skoledistrikter gør dette område særligt eftertragtet af familier i Bay Area.

🔥 Anbefalede:  10 bedste WordPress GDPR-plugins til overholdelse

MILA Zed // Shutterstock

#6. Rolling Hills, Californien

– Indbyggertal: 1.513
– Median husstandsindkomst: $250.001
– Ejere: 95 %
– Lejere: 5 %

Dette lukkede boligområde på Palos Verdes-halvøen dækker kun tre kvadratkilometer, men hver af de 700 ejendomme har mindst en hektar og er udlagt til at holde heste. Nærliggende attraktioner omfatter Palos Verdes Art Center, vandre- og ridestierne i Portuguese Bend Reserve og det arkitektonisk betydningsfulde Wayfarers Chapel designet af Lloyd Wright, søn af den berømte arkitekt Frank Lloyd Wright.

Du kan måske også lide: Bedste amter for pensionister i Amerika

David Papazian // Shutterstock

#5. Monte Sereno, Californien

– Indbyggertal: 3.479
– Median husstandsindkomst: $250.001
– Ejere: 94 %
– Lejere: 6 %

Da et samfund først begyndte at dannes i det, der nu er Monte Sereno i begyndelsen af ​​1900-tallet, var området landdistrikt og landbrug. I dag finder du ingen frugtplantager, gårde eller husdyr: bare et fredeligt boligsamfund, der har været hjemsted for forfatteren John Steinbeck, maleren Thomas Kinkade og Beat-poeten Neal Cassady gennem årene.

Virrage Images // Shutterstock

#4. Carmel-by-the-Sea, Californien

– Indbyggertal: 3.830
– Median husstandsindkomst: $98.188
– Ejere: 57 %
– Lejere: 43 %

Carmel-by-the-Sea er en populær turistdestination i sig selv og er kendt for sit charmerende centrum, historiske mission, førsteklasses restauranter og fantastiske Carmel Beach. Nogle af byens første indbyggere var kunstnere som forfatteren Jack London og digteren Robinson Jeffers, hvilket gav byen en intellektuel tilbøjelighed og kreativ ånd.

LuvAlisa // Shutterstock

#3. Del Mar, Californien

– Indbyggertal: 4.331
– Median husstandsindkomst: $129.063
– Ejere: 53 %
– Lejere: 47 %

En anden kystdestination, Del Mars pragtfulde strande, legendariske hestevæddeløb og en dejlig by i centrum, er attraktive for både besøgende og potentielle beboere. Byen er vært for omkring 2 millioner besøgende årligt.

karamysh // Shutterstock

#2. Yarrow Point, Washington

– Indbyggertal: 1.202
– Median husstandsindkomst: $250.001
– Ejere: 94 %
– Lejere: 6 %

Beliggende på en halvø i Lake Washington, grænser Yarrow Point op til den største by på denne liste, Clyde Hill. Selvom de første huse dateres tilbage til 1880’erne, blev Yarrow Point først indlemmet i 1959. Næsten en fjerdedel af boligerne her har udsigt over vandet – men selv beboere, der ikke er så heldige, kan nyde offentlige parker som Wetherill Nature Preserve og Road End Beach.

Cascade Creatives // Shutterstock

#1. Clyde Hill, Washington

– Indbyggertal: 3.329
– Median husstandsindkomst: $238.958
– Ejere: 89 %
– Lejere: 11 %

Fra nogle af Clyde Hills højere højder kan du se udsigten over Mount Rainier, de olympiske bjerge og Cascade Mountain Range, foruden Lake Washington og Seattle Skyline. Området blev først bosat i 1882 af den irske immigrant Patrick Downey, som dyrkede jordbær på hans krav. Clyde Hill kom med nationale nyheder i 1975, da dets borgmesterløb endte uafgjort; deltagerne slog en mønt for at afgøre løbet.

Du kan måske også lide: Bedste små byer for pensionister i hver stat