Bedste praksis for Amazon-produktfotografering [2022]

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste praksis for Amazon-produktfotografering [2022]

Folk læser ikke, når de handler online – de scanner. Ifølge Crowdriff fandt 53 procent af forbrugerne ud af, at billeder er vigtigere end anmeldelser. Og 67 procent siger, at billeder er meget vigtige for at træffe en købsbeslutning.

I en verden af ​​scannere er produktfotografering uden tvivl den vigtigste konverteringsfaktor. Alligevel er det så få mennesker, der får e-handelsproduktfotografering rigtigt.

I denne artikel vil jeg diskutere, hvilke slags billeder du skal inkludere i din fortegnelse, og hvordan du gør dem rigtigt. Du kan anvende disse tips til dine billeder på andre platforme som eBay og Shopify, men vi fokuserer på Amazon her og virksomhedens specifikke krav til at vise billeder.

Vi har implementeret disse bedste praksisser i vores egne brands, og de har øget vores konverteringsrater næsten øjeblikkeligt.

Relateret læsning: Hvem har de bedste grafiske designs til Amazon-sælgere?

Hvad er Amazons billedkrav?

Inden du overhovedet begynder at tænke over, hvor du kan få modeller, eller hvordan du finder den bedste belysning, bør du sikre dig, at du kender Amazons imagekrav.

Her er en oversigt over de vigtigste:

Hvis du besøger Amazon, er der stadig mange fortegnelser, der overtræder kravene til produktbilleder. En af de mest almindelige overtrædelser er at tilføje objekter bortset fra produktet i hovedbilledet.

Du vil bemærke, at seks af de otte toplister har et hovedgalleribillede, der er i strid med Amazons Servicevilkår (TOS). Det uofficielle ord fra Amazon er, at det generelt lader billeder i strid med deres retningslinjer glide, hvis de er nyttige for forbrugeren. Tag dette som du vil.

🔥 Anbefalede:  Bedste 7 måder at arbejde hjemmefra og tjene penge på for Google

Jeg tror, ​​de fleste er enige i, at billedet af hvidløg nederst til venstre hjælper med at få det billede til at poppe mere end de andre billeder, og det er noget nyttigt for forbrugeren. At inkludere et billedhjælpemiddel som dette kan hjælpe med at øge dine konverteringer og have en relativt lille risiko med Amazon.

Kontroller dog stadig billedkravene. Og i tilfælde af at du hyrer en professionel til at håndtere din produktfotografering, så sørg for, at de er klar over, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er, så du ikke løber ind i problemer under upload.

Hvad er de anbefalede billeddimensioner?

Som nævnt tidligere skal dine billeder være mindst 1600px for at få den optimale oplevelse. Med hensyn til billedformatet anbefaler vi, at du holder dig til 1:1, hvilket resulterer i et firkantet billede.

At have et firkantet billede sikrer, at du får mest muligt ud af den tilgængelige ejendom. Overvej eksemplet nedenfor:

Sælgeren kunne have gjort mere med den uudnyttede plads på toppen og bunden. Lad os sammenligne dette med deres andet billede, som er en firkant. Her blev alle sider brugt, og intet går til spilde.

Hvilken slags billeder skal du inkludere i din Amazon-fortegnelse?

Så vidt muligt bør du inkludere følgende billeder i din fortegnelse:

 • Hovedbillede (obligatorisk)
 • Infografik
 • Produktspecifikationsbillede
 • Livsstilsbillede
 • Produkt med emballage
 • Før og efter billeder

Du kan højst uploade ni produktbilleder i en liste. Du bør gøre dit bedste for at inkludere alle ni. Der er dog sælgere, der kun uploader syv, fordi det er de eneste, kunderne vil se uden at klikke på pilen for at vise flere billeder.

🔥 Anbefalede:  5+ bedste billige droner 2023: Ifølge eksperter

Hvis du bruger mindre end seks, skyder du virkelig dig selv i foden. Der er en vis mistanke blandt Amazon-sælgere om, at mængden af ​​fotografier er noget af en direkte (omend lille) rangeringsfaktor for Amazon.

Dernæst vil jeg diskutere, hvad disse billeder er, og hvordan du kan optimere hver enkelt for øget konvertering.

Hovedfortegnelsens billede

Hovedbilledet er det vigtigste blandt dine produktfotos. Det er det første billede, som potentielle købere ser. Så sæt din bedste fod frem og gør dit hovedbillede det bedste, det kan være.

Bare husk Amazons krav:

 • Medtag ikke rekvisitter i hovedbilledet. (Så ingen vandmærker eller logoer også.)
 • Baggrunden skal være hvid.

Som nævnt før vil tilføjelse af små rekvisitter, der kan hjælpe kunder med at identificere dit produkt bedre, sandsynligvis ikke resultere i problemer med Amazon. Den hvide baggrund er dog ikke til forhandling. Dette skyldes, at hovedbilledet vises i søgeresultaterne, og hvis din baggrund ikke er hvid, vil den ikke smelte sammen med siden.

Sørg for at vise dit produkts bedste vinkel. For dybde kan du også tilføje skygger, ligesom dette:

Sørg også for, at du tager faktiske billeder af produktet. Ingen tegninger, uanset hvor søde og på mærke de er, kan erstatte det faktiske billede, når det kommer til hovedbilledet.

Du kan slippe afsted med dette for andre typer billeder, ligesom dette:

Men for hovedbilledet skal du sørge for, at du viser det faktiske produkt.

Infografik

Dit hovedbillede giver kunderne et overblik over dit produkt. Denne næste type billede vil fortælle dem, hvilke fordele de vil få, når de køber det: infografikken.

🔥 Anbefalede:  15+ bedste digitale marketingbureauer i Storbritannien i 2023

En infografik vil indeholde et billede af din vare sammen med tre til seks hovedtræk ved produktet. Disse hovedfunktioner er vigtige salgsargumenter, som du også kan diskutere i dine punktopstillinger. Vær ikke bange for at gentage identiske oplysninger, der er angivet i din punktopstilling eller produktbeskrivelse, fordi de fleste mennesker ikke vil læse dem.

Hold dine funktioner til en eller to sætninger max. Du kan bruge en hvid baggrund, eller ligesom billedet ovenfor, bruge en ikke-distraherende baggrund, der afspejler dit brand. Du kan have pile, der peger på forskellige dele af billedet for at fremhæve hovedfunktionerne.

Du kan også inkludere billeder, der fortæller kunderne, hvordan de kan bruge produktet korrekt, såsom dette:

Dette gør det nemt for kunderne at måle, hvor meget arbejde de skal udføre, når de modtager produktet.

Produktspecifikationsbillede

Uanset hvor grundlæggende produktet er, er der altid et par kritiske dimensioner ved det. Folk, der surfer på nettet, læser ikke alt i din produktbeskrivelse, så sørg for at have et billede, der viser de vigtige dimensioner.

Dette er vigtigt, fordi det vil eliminere enhver misforståelse fra kundens side. Kan du huske den episode på The Big Bang Theory, hvor fyrene bød på, hvad de troede var en miniaturetidsmaskine og endte med en i fuld størrelse? Et produktspecifikationsbillede ville have forhindret det.

Sheldon og banden ser ret tilfredse ud med deres køb her, men de havde ikke forventet et så stort produkt.

Livsstilsfoto

Livsstilsbilledet er et fotografi af dit produkt, der bruges i hverdagen.

Hvis du sælger hvidløgspressere, ville det være et foto af hvidløgspresseren, der bruges rundt i køkkenet. Hvis du sælger yogamåtter, ville det være et billede af yogamåtten, der bliver brugt i et yogastudie eller derhjemme. Livsstilsbilledet kommunikerer og bekræfter over for forbrugeren de situationer, at dit produkt kan bruges.

Dette livsstilsbillede viser produktet (et telt), der bruges udendørs.

Kan jeg gøre-det-selv mine Amazon-produktbilleder?

Medmindre du er en professionel fotograf, eller du har en evne til at tage billeder af kommerciel kvalitet, vil jeg foreslå, at du overlader denne til de professionelle. Dine fortegnelsesbilleder er bare for vigtige til, at konvertering kan overlades til tilfældighederne.

Jeg investerer meget i at få disse produktbilleder taget af en professionel. Du har måske hørt om den ofte citerede statistik om, at 90 procent af bilisterne tror, ​​de er over gennemsnittet. Det samme gælder for gør-det-selv-fotografer.

I USA bruger jeg ProductPhoto.com, som viser sig at være omkring 100 $ pr. produkt for et par forskellige billeder efter alle forsendelsesomkostninger (du skal betale for at sende produktet til dem).

Jeg foretrækker at få min produktfotografering udført i Kina, når det er muligt for at spare tid. Jeg har en ven af ​​en ven i nærheden af ​​Beijing, men Amazon er selv vært for et bibliotek med tredjepartstjenester, inklusive fotografering. Hvis du får dine produkter produceret i Kina, vil fotografering der spare dig for en masse tid og potentielt mange penge.

Når jeg udvikler et produkt i Kina, er det første, jeg gør, når produktionen er færdig, at få mit produkt sendt enten til min kinesiske fotograf eller luftforsendelse til min fotograf i USA.

Nogle sælgere ansætter fuldtidsansatte til at tage sig af deres opslagsbilleder, mens andre bruger freelancere. Jeg udførte faktisk en undersøgelse på fire af de bedste websteder for at finde freelancere for at bestemme, hvordan de adskiller sig med hensyn til kvalitet og pris.

Lifestyle Image Hack

Her er et hack til at få meget gode livsstilsbilleder til meget billige. Dette er et trick, der bliver brugt af mange af de bedste private label-mærker på Amazon.

Kernen i hacket er at tage et gratis billede af en situation, dit produkt bruges i, og lægge et af dine produktbilleder oven på det.

Lad os lade som om, du sælger en yogamåtte.

Billedet er ret godt, men det kommunikerer ikke præcist, hvad det gør. Er dette en yogamåtte eller en dørmåtte?

Gå nu til dit foretrukne gratis billedwebsted såsom unsplash.com eller freeimages.com. Find et billede af en scene, dit produkt kan bruges i.

Til en yogamåtte valgte jeg et yogastudie. For mange af mine 4×4 terrængående produkter vil jeg tage et billede af en jeep i en eller anden terrængående ryg. Nogle gange kan du endda finde et billede af et lignende produkt, der bliver brugt. Når du har det billede, lægger du blot dit produktbillede oven på det.

Er det perfekt? Selvfølgelig ikke. Men det konverterer langt bedre end et simpelt billede af produktet, og det koster dig ingenting.

Tag ikke for givet, at folk ved, hvordan dit produkt bruges. Endnu vigtigere, tillad din produktfotografering at idealisere for kunden, hvor fantastisk livet vil se ud med dit produkt.

Produkt med emballagen

Hvis du stadig pakker dit produkt i polyposer, bør du begynde at foretage nogle ændringer. Ligesom hovedbilledet i din Amazon-fortegnelse giver det første indtryk, når kunderne beslutter sig for at købe, giver emballagen det første indtryk, når de rent faktisk modtager det.

Bortset fra premium-følelsen er emballagen også et godt salgsargument.

Husk, folk køber ikke ting online kun for sig selv. Nogle gange køber de gaver. Så hvis du har en æstetisk tiltalende emballage (som du bør), så tag den med på din liste over produktbilleder.

Denne liste viser kunderne, at produktet er gaveklar.

Før og efter billeder

Hvis det gælder for dit produkt, er før- og efteroptagelser en god måde at vise, hvor effektivt det er. Dette fremhæver fordelene (resultaterne) ved at bruge dit produkt.

Nogle Amazon-sælgere vil kun inkludere før- og efterbillederne i ét billede uden at inkludere produktet. Men som du kan se fra eksemplet nedenfor, styrker inkorporering af produktet forbindelsen mellem resultaterne og den vare, du sælger.

Split-testning af dine produktbilleder

Der kan være mange forskellige versioner af dine produktbilleder. Men hvilken konverterer bedst?

Før 2021 havde Amazon-sælgere ingen ligetil måde at bestemme dette på, indtil Administrer dine eksperimenter blev opdateret. Du er dog kun begrænset til HOVEDbilledet, så du bliver nødt til at fortsætte med at gætte, hvilket infografik- eller livsstilsbillede der er bedst.

Administrer dine eksperimenter giver dig mulighed for at udføre en A/B-test på dit hovedproduktbillede.

For at kvalificere dig til Administrer dine eksperimenter skal du

Og alle kvalificerede ASIN’er skal

 • Har udgivet A+ indhold
 • Tilhøre dit brand, og
 • Har høj trafik

Måske vil Amazon udvikle en måde at A/B-teste andre noteringsbilleder på i fremtiden. Men for nu, brug din dømmekraft på dine andre billeder.

Konklusion

Dine Amazon-produktbilleder er meget vigtige for din konverteringsrate. Det er vigtigt, at du kun uploader billeder af høj kvalitet, som ikke kun tiltrækker, men informerer købere. Du bør i det mindste have billederne diskuteret ovenfor for at lette besøgende til at træffe en købsbeslutning.

Hvis du har nogle tips og tricks i ærmet om produktfotografering til e-handelssider, så del det venligst i kommentarerne.