Bedste østkyst små byer at bo i

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste østkyst små byer at bo i

Hvis du vil bo et sted, hvor du kender dine naboer, hvor du kan sejle i kajak eller svømme i en sø ved bjergene, hvor dine børn kan gå i førsteklasses skoler, eller hvor du vil være omgivet af historie, er disse samfund på Østkysten er måske noget for dig.

De fleste af fortegnelserne er inden for pendlingsafstand fra større byer som New York City eller Washington DC, men mange har beholdt deres lilleby-stemning.

Stacker refererede til Niches 2021 Best Places to Live-undersøgelse og indsnævrede resultaterne til østkystlokationer med under 5.000 indbyggere. Niche beregnede de bedste steder at bo i henhold til faktorer som omkostninger, sikkerhed, vejrkvalitet, adgang til sund livsstil og flere andre ting. For hver by inkluderede Stacker den fastboende befolkning sammen med tal for ejere, lejere og median husstandsindkomst.

Selvom disse data er de mest aktuelle tilgængelige, afspejler nogle boligstatistikker, niche, der bruges til at beregne dens placeringer – såsom median boligværdier og boligomkostninger – ikke helt det nuværende boligmarked. Da disse tal er genstand for hyppige ændringer, og boliger repræsenterer 5 % af Niches samlede placering, er disse statistikker udeladt fra kommende datapunkter og forringer ikke Niches overordnede vurdering af de bedste steder at bo.

Du kan måske også lide: Det bedste sted at bo i hver stat

#25. Norwich, Vermont

Bram Reusen // Shutterstock

– Indbyggertal: 3.339
– Median husstandsindkomst: $121.563
– Ejere: 73 %
– Lejere: 27 %

En forstad til Hanover, New Hampshire, denne by på tværs af Connecticut-floden er hjemsted for et af landets få mellemstatslige offentlige skolesystemer. Dresden School District deles af Norwich og Hannover. Denne by er faktisk opkaldt efter Norwich, Connecticut, hvor dens første bosættere kom fra. Fordi dette er Vermont, er vintersport store her, hvad enten det er at stå på ski på The Dartmouth Skiway, at stå på skøjter på Occom Pond nær Dartmouth Colleges campus eller at rejse rundt i Vermonts landskab på en huskytrukket slæde.

TownCreative // ​​Wikimedia Commons

#24. Kensington, Maryland

– Indbyggertal: 2.098
– Median husstandsindkomst: $125.357
– Ejere: 61 %
– Lejere: 39 %

Kensington, Maryland, startede som Joseph’s Park, et jordtilskud til Willam Joseph i 1689. Josephs søn brugte mere end 4.000 acres til landbrugsjord, indtil han solgte det til Daniel Carroll, en af ​​kun fem mænd til at underskrive både vedtægterne og konføderationen. Forfatning. I dag er Kensington en forstad til Washington DC og kendt for sine victorianske hjem og sin Antique Row-samling af antikvitetsbutikker.

AITFFan1 // Wikimedia Commons

#23. Searingtown, New York

– Indbyggertal: 4.593
– Median husstandsindkomst: $161.188
– Ejere: 99 %
– Lejere: 1 %

Searingtown, en landsby på North Shore af Long Island, falder inden for det højt ansete Herricks offentlige skoledistrikt. Searingtown, en forstad til New York City, blev myndig i 1950’erne og 1960’erne. Byens navn kommer fra familien Searing, som var blandt de første til at deltage i en metodistkirke opført i slutningen af ​​1780’erne.

Micha Weber // Shutterstock

#22. Cold Spring Harbor, New York

– Indbyggertal: 4.932
– Median husstandsindkomst: $202.208
– Ejere: 88 %
– Lejere: 12 %

Cold Spring Harbor, også på Long Island, er et malerisk sted at starte med at fiske eller sejle i kajak på vandet eller for at indtage områdets historie på Whaling Museum and Education Center. Til rekreation er der også Cold Spring Harbor Fish Hatchery & Aquarium. New York State Green Belt Trail, som giver 20 miles til vandreture, begynder ved Cold Spring Harbor Park og krydser Long Island.

FotosForTheFuture // Shutterstock

#21. Robbinsville, New Jersey

– Indbyggertal: 2.836
– Median husstandsindkomst: $169.327
– Ejere: 77 %
– Lejere: 23 %

Beliggende 62 miles sydvest for New York City, blev Robbinsville Township kaldt Washington Township indtil 2007, hvor dets indbyggere stemte for at ændre navnet. Det er hjemsted for Working Dog Winery, og andre nærliggende attraktioner omfatter Sayen House and Gardens og Abbott Marshlands, ved siden af ​​Delaware-floden. Robbinsvilles slogan, et spil om dets position i staten, er “Vær centrum for det hele.”

🔥 Anbefalede:  De bedste værktøjer til at starte en e-handelsvirksomhed

Du kan måske også lide: Bedste amt at bo i for hver stat

Famartin // Wikimedia Commons

#20. Brookmont, Maryland

– Indbyggertal: 3.921
– Median husstandsindkomst: $239.943
– Ejere: 81 %
– Lejere: 19 %

Brookmont, et kvarter i det større område af Bethesda, løber langs Potomac-floden, Chesapeake og Ohio-kanalen. Brookmont består af lidt over 200 boliger, en blanding af Cape Cods, Craftsman og andre stilarter af arkitektur. Også nær District of Columbia har Brookmont en borgerlig liga, en kunstalliance og en børnehave i den tværreligiøse Brookmont Church.

E Pasqualli // Shutterstock

#19. Hartsdale, New York

– Indbyggertal: 4.550
– Median husstandsindkomst: $88.235
– Ejere: 75 %
– Lejere: 25 %

En landsby i Westchester County, New York, Hartsdale tilbyder en nem pendling til New York City. Med kun 3 kvadratkilometer har Hartsdale et par skæve dele af byen. Den ene hedder Poet’s Corner (dens gader opkaldt efter digtere), og en anden er College Corners, hvor gaderne har navne som Harvard og Yale. Under den amerikanske revolution fungerede Odell-huset som hovedkvarter for den franske general Jean Baptiste Donatien de Vimeur, comte de Rochambeau.

LINYperson615 // Wikimedia Commons

#18. University Gardens, New York

– Indbyggertal: 4.182
– Median husstandsindkomst: $116.711
– Ejere: 76 %
– Lejere: 24 %

University Gardens er i Great Neck, Long Island. For at leve op til sit navn siger University Gardens ejendomsforening, at det er et samfund med 218 boliger og 2.000 træer. Denne lille by blev etableret i 1927, med pagter knyttet til ejendomsskøder, der fremmer “et grønt og åbent fysisk miljø med harmonisk arkitektur,” ifølge foreningen. Fællesfaciliteter omfatter en pool, tennisbane og legeplads.

quiggyt4 // Shutterstock

#17. Piermont, New York

– Indbyggertal: 2.540
– Median husstandsindkomst: $124.716
– Ejere: 67 %
– Lejere: 33 %

Piermont, langs Hudson River og lige nord for New York City, er en landsby med udendørs caféer, unikke butikker, kunstgallerier og masser af historie. Samfundets gamle jernbanestation blev bygget i 1873 og reddet af Piermont Historical Society for at blive en del af National Register of Historic Places. Udstillingerne på togstationen er dedikeret til et møde mellem George Washington og Sir Guy Carleton ved landsbyens kyst, og Piermont-papirmøllen, som åbnede i 1901. Du kan stadig endda se fluemøllen fra papirmøllens dampdrevne elektriske system.

LINYperson615 // Wikimedia Commons

#16. Thomaston, New York

– Indbyggertal: 2.629
– Median husstandsindkomst: $128.889
– Ejere: 83 %
– Lejere: 17 %

Thomaston er en landsby i byen Great Neck, Long Island. Engang hjemsted for folk som Groucho Marx, blev Thomaston indlemmet i 1931, selvom området havde ringe historisk identitet dengang, ifølge landsbyhistorikere. Hvad Thomaston havde, var en jernbane til New York for pendlere. Kongresmedlem Benjamin Wood boede der i et hus i Second Empire-stil bygget i 1858, fyldt med en kuppel og en veranda.

Du kan måske også lide: Bedste steder at opfostre en familie i Midtvesten

JERRYE & ROY KLOTZ, MD // Wikimedia Commons

#15. Haworth, New Jersey

– Indbyggertal: 3.418
– Median husstandsindkomst: $178.450
– Ejere: 95 %
– Lejere: 5 %

Haworth blev omtalt i New York Times i 1908 under overskriften “Growth of New Jersey’s ‘Concrete Town'” på grund af de betonhuse, der blev bygget der. Blandt dens bemærkelsesværdige beboere var Heather Reveller, som havde “den mest sensationelle udstillingsrekord af nogen skotsk terrier, der nogensinde er udstillet i Amerika.” Hundens ejer, Willard H. Wright, skrev mysterier under navnet SS Van Dine. Haworth, en bydel på 2,26 kvadratkilometer i Bergen County, er en kort køretur fra New York City.

🔥 Anbefalede:  Metaverse Game Studios lancerer web3-spil Angelic på ImmutableX

Helen89 // Shutterstock

#14. Plainsboro Center, New Jersey

– Indbyggertal: 2.771
– Median husstandsindkomst: $102.833
– Ejere: 33 %
– Lejere: 67 %

Plainsboro Center er en del af Plainsboro Township, hjemsted for Wicoff House Museum, bygget omkring 1880 og nu på National Register of Historic Places. Plainsboro, der engang hovedsagelig var landbrugsjord, er et forstadssamfund med mange hovedkvarterer og forskningsfaciliteter. Princeton University og statshovedbygningen i Trenton er i nærheden.

Jim.henderson // Shutterstock

#13. Ardsley, New York

– Indbyggertal: 4.512
– Median husstandsindkomst: $160.880
– Ejere: 81 %
– Lejere: 19 %

En landsby i Westchester County og en forstad til New York, Ardsley var en del af Frederick Philipse Manor, som blev brudt op efter den amerikanske revolution. Philipse forblev loyal over for England og flygtede efter krigen. Meget af Ardsleys oprindelige forretningsdistrikt gik tabt til New York State Thruway i 1950’erne. I dag har den ni parker og mere end 60 hektar parklandskab.

Mr. Matté // Wikimedia Commons

#12. Monmouth Junction, New Jersey

– Indbyggertal: 2.906
– Median husstandsindkomst: $150.500
– Ejere: 93 %
– Lejere: 7 %

Monmouth Junction er hjemsted for Princeton Japanese Church, som betjener områdets japanske samfund, hvoraf mange ankom til USA for at arbejde eller uddannelse. Red Maple Farm (eller Gulick House) blev bygget i 1740 og blev senere et stop på den underjordiske jernbane. Det er i det nationale register over historiske steder.

rj lerich // Shutterstock

#11. Chappaqua, New York

– Indbyggertal: 1.434
– Median husstandsindkomst: $250.001
– Ejere: 86 %
– Lejere: 14 %

Chappaqua blev Bill og Hillary Clintons residens efter Det Hvide Hus, og det har en landlig, skovagtig følelse. Chappaqua, en landsby i byen New Castle, er et pendlersamfund omkring 55 miles nord for Manhattan, hvor der afholdes sommerkoncerter i lysthuset i centrum. Horace Greeley, grundlæggeren af ​​New-York Tribune, var en anden fremtrædende beboer.

Du kan måske også lide: Bedste amt at trække sig tilbage i hver stat

JERRYE & ROY KLOTZ, MD // Wikimedia Commons

#10. Ho-Ho-Kus, New Jersey

– Indbyggertal: 4.094
– Median husstandsindkomst: $216.875
– Ejere: 92 %
– Lejere: 8 %

Ho-Ho-Kus var engang kendt for sin racerbane, bygget i slutningen af ​​1860’erne, og som fungerede i 70 år. Banen blev brugt til alt fra hestevæddeløb til luftshows, fra bilvæddeløb til en sejrshave under Anden Verdenskrig. Ho-Ho-Kus var også hovedkvarteret for en trolley, der kørte gennem byer i New Jersey og New York, begyndende i begyndelsen af ​​1900-tallet.

Jay Gao // Shutterstock

#9. Roslyn, New York

– Indbyggertal: 2.855
– Median husstandsindkomst: $110.029
– Ejere: 70 %
– Lejere: 30 %

Roslyn er en historisk landsby på Hempstead Harbour på det, der er kendt som Long Islands Gold Coast, opkaldt efter de imponerende godser bygget der i slutningen af ​​det 19. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Landstedet for digteren William Cullen Bryant fra det 19. århundrede, Cedarmere, ligger i nærheden i Roslyn Harbor.

LINYperson615 // Wikimedia Commons

#8. Herricks, New York

– Indbyggertal: 4.122
– Median husstandsindkomst: $133.472
– Ejere: 97 %
– Lejere: 3 %

Herricks, en landsby på Long Island, er en forstad til New York City med fremragende skoler, der er blevet rost for innovationer såsom Student Television Arts Company, som har vist sig at være lydteknikere, producere og Emmy Award-vindere. Virksomheden har også et sofistikeret program for udenrigsrelationer. Herricks Pond Park er en populær destination i landsbyen.

Christopher Peterson // Wikimedia Commons

#7. Mountain Lakes, New Jersey

– Indbyggertal: 4.270
– Median husstandsindkomst: $241.667
– Ejere: 95 %
– Lejere: 5 %

Mountain Lakes er en planlagt beboelsespark mere end et århundrede gammel. Den 3 kvadratkilometer store bydel trækker på sine naturlige omgivelser, herunder hektar skov. For at forblive tro mod sin navnebror blev ni søer skabt af kilder og vådområder i byen.

🔥 Anbefalede:  BlockBar dropper PATRÓN tequila NFT'er

LINYperson615 // Wikimedia Commons

#6. Kensington, New York

– Indbyggertal: 1.368
– Median husstandsindkomst: $180.750
– Ejere: 86 %
– Lejere: 14 %

Beliggende på Long Islands North Shore har denne New York-forstad højt vurderede offentlige skoler. Kensington er en af ​​ni landsbyer på Great Neck-halvøen og har en bred blanding af indbyggere fra mange forskellige kulturer. Store kolonialer og tudorer er blandt de foretrukne huse her.

Du kan måske også lide: Bedste små byer for pensionister i hver stat

DanTD // Wikimedia Commons

#5. East Williston, New York

– Indbyggertal: 2.572
– Median husstandsindkomst: $196.625
– Ejere: 99 %
– Lejere: 1 %

East Williston på Long Island er en historisk landsby, der bevarer sine mange traditioner, blandt dem en årlig æggejagt, det frivillige brandvæsens høstfestival og landsbyens træbelysningsceremoni i december. Et East Williston Historic District omfatter nogle af landsbyens tidligste bygninger og huse.

AITFFan1 // Wikimedia Commons

#4. Manhasset Hills, New York

– Indbyggertal: 3.615
– Median husstandsindkomst: $175.139
– Ejere: 96 %
– Lejere: 4 %

På Long Island har Manhasset Hills højt vurderede skoler og to parker inden for sine grænser. Mens det i dag er kendt som et relativt lille sted, bemærkede en New York Times-artikel fra 1957, at 88 huse i split-plan skulle bygges på 24 acres i Manhasset Hills, en velsignelse for tiden.

EQRoy // Shutterstock

#3. Princeton Junction, New Jersey

– Indbyggertal: 2.336
– Median husstandsindkomst: $231.094
– Ejere: 82 %
– Lejere: 18 %

Princeton Junction er et kvarter i West Windsor Township og var oprindeligt et landbrugssamfund, der går tilbage til uafhængighedskrigen. Det har en lille by-stemning, mens den er inden for pendlingsafstand til Philadelphia og New York. Princeton, med dets universitet, historiske hjem og internationale samfund, er en kort køretur væk.

D-dag // Wikimedia Commons

#2. Cayuga Heights, New York

– Indbyggertal: 3.689
– Median husstandsindkomst: $112.917
– Ejere: 52 %
– Lejere: 48 %

Cayuga Heights støder op til Cornell Universitys campus i Ithaca. Landsbyen blev indlemmet i 1915 og har altid haft et tæt forhold til universitetet. Dengang købte to udviklere næsten 1.000 hektar landbrugsjord og anlagde grunde til boliger i det nye samfund. Skøde og andre restriktioner var beregnet til at bevare udsigten over en sø og dalen og bevare landsbyens åbne fornemmelse.

LINYperson615 // Wikimedia Commons

#1. Great Neck Gardens, New York

– Indbyggertal: 1.150
– Median husstandsindkomst: $218.603
– Ejere: 91 %
– Lejere: 9 %

Great Neck Gardens er en forstad til New York City på Great Neck-halvøen Long Island. I nærheden, hvor F. Scott Fitzgerald udgjorde “The Great Gatsby”, viste avislister i det tidlige 20. århundrede dyre ejendomssalg fra Great Neck Gardens. I dag er den 13 hektar store Allenwood Park med en dam, boldbaner, tennisbaner og et lysthus en favorit blandt lokalbefolkningen.

Du kan måske også lide: Bedste steder at trække sig tilbage på østkysten