Bedste LinkedIn automatiseringsværktøjer

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste LinkedIn automatiseringsværktøjer

Som verdens største professionelle mediemarkedsføringsnetværk er LinkedIn go-to-tjenesten for alle, der ønsker at komme i kontakt med kundeemner under en række jobtitler fra kolleger til kunder. LinkedIn er en essentiel platform til at vokse din online-forretning med lethed. Platformen er vokset lige siden den blev lanceret.

Med over 106 millioner mennesker, der får adgang til platformen hver måned, viser det tydeligt, at der er meget mere på færde på platformen for nylig. Det vil derfor tage mere af din tid og kræfter, når du prøver at gøre dit markedsføring på LinkedIn. Dog takket være best LinkedIn automatiseringsværktøjerkan denne procedure forenkles, da den hjælper med at automatisere de forskellige funktioner, der hjælper din konto med at vokse.

LinkedIn automatiseringsværktøjer kan være din bedste ven eller den værste fjende – afhængigt af de automatiseringsværktøjer, du bruger, og måden, du implementerer dem på. Nogle af botterne er designet ganske godt, men de fungerer imod LinkedIns politikker, vilkår og betingelser, og de ville få din LinkedIn-konto permanent blokeret eller suspenderet. Derfor, mens du prøver dem, skal du fortsætte på eget ansvar.

Zopto

Zopto er en cloud-baseret software med fuld automatisering. Botten praler af sig selv med at give sine brugere hundrede af hotte tilbud uden reklameomkostninger. Bot’en ​​hjælper sine brugere ved at filtrere de ideelle forbrugere af deres produkter ved hjælp af LinkedIn premium og salgsnavigatoren.

Funktioner af Zopto:

 • Profilvisning – Botten hjælper med at se profilen af ​​andre forbindelser. Efter at have set profilen, vil LinkedIn-brugerne blive informeret om de brugere, der har set deres konti; dette kan få dem til at tjekke og dermed se din profil. Ved at se din profil, vil brugerne se de produkter, du beskæftiger dig med, og de kan være interesserede i dem.
 • Filtrer dine ideelle kunder – På Zopto kan du begynde at søge efter dine ideelle kunder ved hjælp af LinkedIn Premium eller Sales Navigator automatiseringsværktøjer. Du vil være i stand til at filtrere efter placering, branche, virksomhedsstørrelse, titel, anciennitetsniveau, teknologi, som virksomheden bruger, antal følgere og meget mere.
 • Forbindelsesinvitationer – Botten hjælper din konto med at vokse ved automatisk at forbinde dig med den nye bruger. Flytningen vil hjælpe med at spare din tid, da botten hjælper dig med at udvide din forbindelse med mindst mulig tid, hvilket gør det nemt at markedsføre dine produkter for at nå nye markeder.

Prissætning: Zopto har tre pakker; den første plan er den personlige plan, som koster $215 pr. måned. Den anden tilgængelige plan er “Grow”, der opkræver et månedligt gebyr på $395, tilbuddet har alle de tilgængelige funktioner i den personlige plan og andre funktioner, herunder twitter-engagement og Zapier-integration. Den sidste pakke er “Agenturplanen”, der opkræver et månedligt gebyr på $895; funktionerne i planen inkluderer twitter-engagement, Zapier-integration og forbindelsesinvitationer. Pakken vil også give deres brugere en kontoadministrator, som vil overvåge din konto og sikre, at du nemt kan vokse din virksomhed.


Læs også:


Krystal

Crystal er værktøjet, bemyndiget af AI, der kan finde enhvers personlighed online. Den fortæller dig, hvad andre mennesker elsker, hvad de laver under møderne, hvordan de blev, på hvilken type e-mails de sandsynligvis vil svare, og mange andre ting. Det er en fantastisk ressource for alle, der ønsker at få mere succes på møder eller med kolde e-mail-kampagner og opbygning af relationer på LinkedIn.

Krystalværktøjer giver dig adgang til profiler af toppersonligheder og rådgive dig om kommunikation med dem. Med Crystal får du ikke kun beskrivelser af en persons personlighed, men du får også forslag til, hvordan du kan gribe dem an og overbevise dem. Det er også muligt at analysere personligheden af ​​et team med Crystal og se, hvordan deres dynamik er, så du kan vælge den bedste person at komme i kontakt med. For eksempel siger Crystal, at hvis du vil sælge noget til Bill Gates, skal du:

 • Undgå at afbryde ham
 • Spring småsnakken over, og tal sagligt
 • Overbevis ham ved at tilbyde flere muligheder, brug fakta og nævne bedste praksis
🔥 Anbefalede:  Hvordan konfigurerer du din Shopify-butik? | Komplet vejledning til en ny Shopify-butiksejer

Pris: Analyse API starter ved $99/md for 100 kampe.

LeadFuze

En af de største fordele ved LinkedIn er også en primær udfordring for mange sælgere, dvs. mere end 430 millioner medlemmer. LeadFuze har været det foretrukne LinkedIn-automatiseringsværktøj for mange sælgere i de sidste par år, og det er der en god grund til. Det automatiserer leadgenerering baseret på en masse filtre, og det er derfor, LeadFuze er så populær. Det giver dig mulighed for hurtigt at oprette en liste over kundeemner og målrette konti gennem en simpel søgning.

Den samler kundeemnernes professionelle information på tværs af nettet, ikke kun på LinkedIn, og den leverer også kontaktoplysninger, hvis du er klar til at begynde at kommunikere med dine kundeemner og har integrationer til det meste CRM-software såvel som Zapier. Hvis det ikke er nok, hjælper LeadFuze dig også med automatisk at sende personlige e-mails og opfølgninger. På dette tidspunkt er du i stand til at finde kontaktoplysninger for mere end 200 millioner B2B-professionelle og premium-konti. Og med kunder, der tilføjer omkring 350.000 kundeemner hver måned, er det nemt at se, at du altid har en endeløs forsyning af kundeemner.

Funktioner af LeadFuze:

 • Søg efter nye potentielle kunder med det samme – Ved at bruge LeadFuzes leadgenereringssoftware skal du ikke længere bare finde forretningskontakter én efter én på LinkedIn. Søg i stedet efter kundeemner i specifikke roller og brancher, der bruger bestemt software, som bruger på Adwords, hvem der ansætter og meget mere. Lås derefter op for mange flere data som bekræftede e-mails, telefonnumre, sociale profiler og meget mere!
 • Kontobaseret salg – Indtast (eller upload) en liste over virksomheder eller domæner. Vælg den eller de roller, du vil målrette mod. Du kan endda indstille det maksimale antal personer, der matcher denne rolle i en virksomhed. Lad derefter LeadFuze automatisk trække alle de rigtige kontakter ind.
 • Mød Fuzebot, din nye salgsassistent – Du kan eventuelt bruge Fuzebot til at bygge din liste for dig. Fuzebot er din AI-drevne bedste ven, der giver dig de nyeste kundeemner hver dag. Det er automatiseret leadgenereringssoftware.

Prissætning: Det giver 3 prismuligheder – Månedlig ($257 pr. måned/1000 kundeemner), Forpligtelse ($231 pr. måned/1200 kundeemner i et år) og Årlig ($2467 pr. år, 1500 kundeemner/måned).


Relevant læsning:


LinkedIn salgsnavigator blev lanceret af LinkedIn selv med det formål nemt at forbinde købere og sælgere. Med dette værktøj kan du målrette mod de rigtige kunder og virksomheder, sætte dig ind i vigtige leadændringer og nemt engagere dig med dine potentielle købere.

Funktioner i LinkedIn Sales Navigator:

 • Avanceret algoritme – til at forbinde dig med kundeemner i henhold til deres behov
 • Salgsindsigt – giv dig de nødvendige detaljer, mens du laver aftaler
 • Værktøjer til relationsopbygning – luk nemt salg
 • Disse kombinerede funktioner udfører også leadanbefalinger for dig.
 • Anbefalinger er en del af pakken.
 • Du kan filtrere dine opdateringer.
 • Den kommer med “premium profil” muligheder.

Prissætning: LinkedIn Sales Navigator tilbyder tre SMB- og virksomhedsprisplaner, som brugerne kan vælge imellem – Professional – starter ved $64,99/måned/årlig fakturering, Team – pr. sæde-basis og Enterprise – anmod om et tilbud.

Lead Connect

Lead Connect er en LinkedIn Outreach Automation Platform. Du kan automatisere din leadgenereringsindsats med personaliserede flere opfølgninger og også synkronisere kundeemner med Hubspot automatisk med et klik.

Du har mulighed for at bruge LinkedIn-søgning (Basic/Sales Navigator) ELLER uploade CSV for at definere din målgruppe. Værktøjet vil bruge samme søgeforespørgsel til automatisering, konfigurere personlig besked med pladsholdere til at sende op til 100 nye invitationer og synkronisere LinkedIn-profiler til HubSpot for nem pleje og administration af kundeemner. Alle beskeder på LinkedIn bliver også automatisk logget som aktivitet.

Funktioner af Lead Connect:

 • Svar og acceptsporing – Det er alt sammen værdifuld information, der vil hjælpe dig med at tage handlinger på det rigtige tidspunkt.
 • Teamwork Sikkerhed – Du og dine holdkammerater vil ikke tiltale den samme person to gange, hvis I ikke vil. Blacklist er her og sparer den ekstra indsats og forvirring.
 • Personalisering af opfølgende beskeder – Kontakt ubegrænset* antal kundeemner dagligt med personlige autosekvenser og opbyg forudsigelig indtjening.
 • Registrering af svar – Får du svar, stoppes yderligere opfølgninger automatisk.
 • Opfølgende automatisering – Indstil blot et antal dage, hvorefter du automatisk vil sende en opfølgning, op til 10 gange, indtil du modtager et svar.
🔥 Anbefalede:  The Metaverse: En ny digital grænse eller et oppustet pengehul?

Pris: Det giver 4 forskellige pakker – Gratis for evigt ($0/måned), Professionel ($22,95/måned), Grow ($40,95/måned) og Ultimate ($77,95/måned).

SkyLead

Engagement har aldrig været tættere. Når du først har filtreret dine ideelle kundeemner, giver SkyLead dig mulighed for at vælge det ønskede niveau af engagement, såsom forbindelsesinvitationer, sekventielle meddelelser, gratis InMails eller Profile View Generator. Det understøtter LinkedIn Premium, Sales Navigator og Recruiter. Du kan også uploade din egen liste over kundeemner. Med SkyLead kan du spore alle de metrics, der er vigtige for dine kampagner, og optimere dem til de bedste resultater. Brug dashboard til at overvåge og sammenligne alle kampagner eller dyk ned i en specifik kampagne. Dens dashboard giver dig mulighed for at spore, om du skal handle eller overtage samtalen gennem dets chatsystem. Gå aldrig glip af en besked med separate chatskærme for hver kampagne

Funktioner af SkyLead:

 • Cloud baseret – Ikke flere udvidelser, der kompromitterer din konto. Cloud-baseret værktøj garanterer sikkerhed, da det opfører sig som en bruger med en separat proxy-IP-adresse fra din placering og ikke kræver at have en computer tændt.
 • Trygt og sikkert – Systemet er uopdagligt takket være dets cloud-baserede infrastruktur, der opfører sig som en bruger uden nogen sporbar kode. Ny proxy-IP-adresse tildeles hver konto, og dens algoritme efterligner den menneskelige adfærd, så der er ingen mistænkelige handlinger, der kan vise, at disse handlinger ikke er udført af et menneske.
 • Avancerede variabler – Du kan tilpasse din besked for at gøre den så personlig som muligt. Nævn deres universitetsnavn, første job, år i nuværende virksomhed eller en interesse som en isbryder, der vil øge din svarprocent og give dig en varm introduktion.
 • Kundechef – Hvis du har brug for hjælp til at opsætte en kampagne eller en anden del af processen, kan du regne med en dedikeret Account Manager, der vil guide dig gennem hele cyklussen og hjælpe dig med at få leads og afslutte handler.

Pris: Der er 3 tilgængelige prismuligheder – Pro (100$ pr. LinkedIn-konto månedligt), Premium (200$ pr. LinkedIn-konto månedligt) og Agency (700$ pr. LinkedIn-konto månedligt).


Gratis tilmelding


Skal læses:


Elink Pro

Elink Pro er en software, der hjælper sine brugere med at markedsføre deres produkter online. Bot’en ​​hjælper sine brugere ved at forbinde dem med potentielle kunder af deres produkter, hvilket får dem til at generere salg. Botten tiltrækker på magisk vis nye kunder til dine LinkedIn-kampagner. Der er også en mulighed, hvor du også kan krydsforbindelse med dine LinkedIn-emner på Twitter, så hvis du overvejer en multi-kanal tilgang, kan du gøre det med eLink Pro.

Funktioner af elink Pro:

 • Resultater og målinger – Bevidstheden om din profil er højere, da kundeemner først ser din profiloversigt. Tilbageblikssatsen refererer til dem, der beslutter sig for at tage det videre og besøge din profil. Af disse ser mange derefter din hjemmeside (i gennemsnit 20%-30% af Look Back’s) og rækker ud for at oprette forbindelse til dig (gennemsnitligt 5% – 15% af Look Back’s).
 • Kampagneplanlægning – En bruger kan bruge eLink Pro dagligt eller bruge vores enkle søgeplanlægning. Brug af søgefiltre (branche, by osv.) sammen med kampagneplanlæggeren er en fantastisk måde at se profiler ud over den 1000 returgrænse, der er fastsat af LinkedIn.
 • Download kundeemner til Excel – Målrettede kunder i LinkedIn, få adgang til et enormt adresserbart marked og eksportere detaljer til Excel!
 • Auto beskeder – Botten er vigtig for at sende beskeder automatisk efter din godkendelse. Med beskederne vil personer i dine forbindelser blive informeret om dine produkter og de tilbud, der er tilgængelige i udsalget. Automatisk beskeder hjælper dig med at spare tid og være produktiv i forhold til at gøre noget andet.
 • Tiltræk din målgruppe – Ved at bruge principperne for view backs i LinkedIn eLink Pro bliver de engageret med et link tilbage til dig.
 • Flere konti – Elink Pro gør det muligt for sine brugere at administrere forskellige konti på samme tid. Botten er essentiel i erhvervsorganisationer, der skal administrere mere end én konto. Gennem de flere konti kan brugerne få flere forbindelser og derved styre virksomheden til at vokse sig større og tiltrække flere salg.
🔥 Anbefalede:  Dette er de bedste 2023-spil at teste din pc med - og som du skal undgå

Prissætning: Elink pro har to pakker; den første pakke er “start fra” koster et månedligt gebyr på $29, planen gør det muligt for sine brugere at se andres profil og eksportere data. Den anden pakke er “Pro-planen”, der opkræver et månedligt gebyr på $49. Planen hjælper sine brugere med at se profil, automatisk forbindelse med andre mennesker og automatiske beskeder. Botten har en fem dages gratis prøveperiode, hvor deres brugere kan lære, hvordan softwaren fungerer.

Konklusion

Værsgo! 7 LinkedIn-bots og automatiseringsværktøjer til din markedsføring. Du kan vælge at have et antal af dem, så længe du bruger dem rigtigt. De fleste af disse bots er designet til at øge din tilstedeværelse på sociale medier (LinkedIn). Når din tilstedeværelse er etableret, vil din konto vokse til et helt nyt niveau. Fra en bedre organisering af dine kontakter til at administrere salgstragten, er der noget derude, der vil arbejde for dig og hjælpe dig til at blive en bedre beslutningstager i mediemarketingverdenen. Har du andre værktøjer at tilføje til denne liste? Du er velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

LinkedIn Automation Tool – ofte stillede spørgsmål

Hvad er LinkedIn-automatisering?

LinkedIn-automatisering frigør dig til at fokusere på at starte samtaler og relationsskabende interaktioner. Manuelt besøg på profiler, afsendelse af forbindelsesanmodninger og opfølgning med beskeder er problemfrit organiseret med de bedste LinkedIn Automation-værktøjer.

Er der et LinkedIn-automatiseringsværktøj, der er open source?

Nej. Der er ingen LinkedIn-automatiseringsværktøjer, der er open source.

Hvornår skal jeg bruge LinkedIn automatiseringsværktøjer?

Med de bedste LinkedIn-automatiseringsværktøjer 2020 kan du målrette mod de rigtige kundeemner på kortere tid uden at spamme de forkerte. Det er ret plausibelt at administrere 2-3 leads, men når antallet af leads stiger, kan det være en opgave at nå ud til hver af dem. I sådanne tilfælde er gratis LinkedIn automatiseringsværktøjer nyttige.

Hvilket er det bedste LinkedIn-automatiseringsværktøj?

At finde det rigtige automatiseringsværktøj afhænger af dine krav. Nogle af de gode muligheder er Zopto, Crystal, Leadfuze, LinkedIn Sales Navigator, Lead connect, Sky lead og E-link pro.

Hvordan kan du få flere leads på LinkedIn uden at blive bandlyst?

Automatisering bygger dit netværk, mens indhold opbygger brandbevidsthed og loyalitet. Så med det rigtige automatiseringsværktøj kan du opbygge relationer og udvide dit netværk på den rigtige måde – gennem indhold. På LinkedIn kan det komme i mange forskellige former, såsom indlæg, kommentarer, direkte beskeder, din profilside, overskrifter, profiloversigter osv.

Bedste LinkedIn automatiseringsværktøj til markedsføring?

Crystal er et fantastisk værktøj, der fungerer ved at analysere en profil og give feedback om personens personlighed. Med disse detaljer i hånden vil du lave en bedre kommunikationsstrategi. Andre værktøjer som LeadFuze, SalesLoft LinkedInSales navigator er også nogle gode muligheder.

Hvad er de problemer, der kan løses med LinkedIns automatiseringsværktøjer?

LinkedIn automatiseringsværktøjer lader dig fokusere på ting som en værdifuld samtale med kundeemner, opbygning af relationer, skabelse af brandbevidsthed i stedet for at udføre hverdagsagtige og gentagne opgaver.