Bedste koncerter og apps til madlevering i Canada (2023)

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste koncerter og apps til madlevering i Canada (2023)

At levere mad og drikkevarer fra restauranter og dagligvarer er blevet et af de hotteste sideløb i nutidens koncertøkonomi.

Chauffører til madlevering kan arbejde som uafhængige entreprenører og bruge deres egne køretøjer, cykler eller scootere til at fragte mad fra forskellige lokale virksomheder til kunder i deres by.

Kurerkoncerter er fleksible og kan bruges til at tjene ekstra penge i din fritid.

De travlheder, der er anført nedenfor, er afhængige af apps til levering af mad, der forbinder chauffører, restauranter, købmandsforretninger og deres kunder problemfrit for at gøre onlineordrer nemmere end nogensinde før.

Læs videre for at lære om de bedste apps til levering af mad og dagligvarer som DoorDash, Uber Eats, Postmates og SkipTheDishes i Canada og USA.

Bedste Gig-apps til madlevering til at tjene penge

Hvis du allerede har et transportmiddel, er det en leg at arbejde som chauffør med en af ​​madleveringsapps.

De penge, du tjener, afhænger af mange faktorer, herunder antallet af timer, du lægger i, din placering, drikkepenge, du tjener, og hvad madleveringsservicen tilbyder som grundløn.

Nogle apps fungerer i øjeblikket på begrænsede steder; dog fortsætter de med at udvide deres rækkevidde. Du er sikker på at finde en passende leveringskoncert, hvis du bor i en storby i Canada.

Her er mine top fire valg:

 • UberEats
 • DoorDash
 • Instacart
 • SkipTheDishes

1. Uber Eats

Uber Eats er en madleveringsplatform lanceret af Uber, den populære ridesharing-app i 2015.

Uber Eats er tilgængelig i flere canadiske byer, herunder Calgary, Edmonton, Toronto, Vancouver, Montreal, Windsor, Red Deer, Lethbridge, Gatineau, Saskatoon og mange andre.

Driver med Uber Eats-krav

For at blive chauffør hos Uber Eats i Canada skal du:

 • Vær mindst 21 år gammel
 • Har en 2-dørs eller 4-dørs bil, der er lavet i eller efter 1999
 • Har et gyldigt kørekort og bevis for arbejdsegnethed
 • Bevis for køretøjsforsikring
 • Bestå baggrundsscreeningsprocessen

En cykel er også acceptabel i udvalgte byer, og du skal være mindst 18 eller 19 år gammel, afhængigt af provinsen, for at levere mad med en cykel.

Uber Eats-appen er meget alsidig og er en del af deres populære Uber Driver-app. Den er tilgængelig på iOS og Google Play, hvor den er gratis at downloade og tilmelde dig for at levere med Uber Eats.

Hvor meget betaler Uber?

De, der leverer med Uber Eats, får en fast sats for at afhente og aflevere en ordre. Derudover modtager du en pris pr. mile fra en restaurant til din kundes placering og en pris pr. minut nogle steder.

Leveringschauffører beholder også 100 % af de drikkepenge, de tjener. Den gennemsnitlige løn for levering med Uber Eats kan variere afhængigt af faktorer såsom din placering og hvornår du vælger at levere.

🔥 Anbefalede:  Bedste Gig-apps til 2023

De, der leverer med Uber Eats, vælger, hvordan de bliver betalt. Indtjening kan udbetales en gang om ugen til din bankkonto eller en øjeblikkelig udbetaling ved hjælp af Instant Pay op til 5 gange om dagen.

Kør med Uber Eats.

2. DoorDash

DoorDash er tilgængelig i over 4.000 byer i USA, Canada og Australien.

I Canada opererer virksomheden i flere byer, herunder Toronto, Calgary, Edmonton, Vancouver, Regina, Saskatoon, Charlottetown, Dartmouth og flere andre. DoorDash-drivere omtales som Dashers, og det er gratis at deltage.

Krav til DoorDash-driver

Du skal have en iPhone eller Android smartphone, være fyldt 18 år, have et gyldigt kørekort og forsikring samt have et eller flere års køreerfaring.

Afhængigt af din placering kan du levere med bil, cykel, scooter eller motorcykel.

Ansøgningsprocessen er ligetil. Efter tilmelding skal du bekræfte din identitet, og et baggrundstjek er gennemført.

DoorDash-driverappen er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. I App Store har den en bedømmelse på 4,8/5 fra over 14 millioner anmeldelser.

Efter onboarding modtager du leveringsadvarsler på appen og kan vælge at acceptere eller afvise dem. Hvis du accepterer en levering, afhenter du ordren på en restaurant, afleverer maden til en kunde og får betaling.

Hvor meget betaler DoorDash?

Dørdash-leveringschauffører tjener en blanding af grundløn plus kampagner og tips. Grundlønnen varierer med tiden, afstanden og ønskværdigheden af ​​ordren og kan variere fra $2 til $10 pr. ordre. Dashers får beholde 100 % af tipsene.

DoorDash-chauffører kan tjene op til $25 i timen; dog ser den gennemsnitlige løn ud til at være lavere baseret på chaufføranmeldelser online.

Chauffører bliver betalt hver uge via direkte indbetaling.

3. Instacart

Instacart blev grundlagt i 2012 og betjener mere end 5.000 byer i USA og Canada.

Hvis du har brugt den dagligvareleveringsservice, der tilbydes af Real Canadian Superstore, har du modtaget service fra en Instacart-chauffør.

Instacart leverer også dagligvarer fra mange andre detailbutikker, herunder Walmart.

Instacart tilbyder to muligheder, du kan bruge til at tjene penge, herunder at arbejde som Instacart In-store Shopper eller Full-Service Shopper.

Shoppere i butikken arbejder i butikken for at hente dagligvareordrer modtaget via Instacart-appen. Full-Service Shoppers er uafhængige entreprenører, der handler dagligvareordrer og også leverer dem til kundernes lokationer.

Instacart Full-Service Shopper-krav

For at levere ordrer og arbejde som chauffør for Instacart skal du:

 • Vær mindst 18 år gammel
 • Har et gyldigt kørekort
 • Har adgang til et køretøj
 • Har en nylig smartphone
 • Kunne løfte 25 kg nemt

Instacart-appen er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. På Google Play har den en vurdering på 4,2/5, mens den er vurderet til 4,7/5 i App Store.

🔥 Anbefalede:  6 Bedste ActiveCampaign-alternativer og konkurrenter med fordele & Ulemper

Hvor meget betaler Instacart?

Ifølge Indeed.ca er den gennemsnitlige Instacart Shopper-løn i Canada omkring $780 pr. uge. For chauffører nævner Instacart, at du kan tjene op til $25 i timen.

Online feedback viser en lønsats tættere på $15 i timen i gennemsnit. Få flere detaljer om at blive chauffør for Instacart i denne Instacart-anmeldelse.

4. SkipTheDishes

SkipTheDishes blev grundlagt i 2012 og er baseret i Winnipeg. Madleveringstjenesten opererer på tværs af Canada og blev opkøbt af JustEat i 2016.

SkipTheDishes-driverkrav

At blive en kurer for SkipTheDishesdu skal bruge en:

 • Pålidelig køretøj og forsikring
 • Gyldigt kørekort
 • Smartphone
 • Termoposer

Du skal også bestå et baggrundstjek og levere dokumentation, der viser, at du kan arbejde lovligt i Canada.

Kurerer er uafhængige entreprenører og kan holde en fleksibel tidsplan. Skip har en kurer-app, der er tilgængelig på Android-enheder. Appen har en vurdering på 3,7/5 fra over 6.000 anmeldelser.

Hvor meget betaler SkipTheDishes?

Virksomheden siger ikke, hvor meget du kan tjene, kun at din indtjening afhænger af, hvor mange leverancer du laver, og hvor langt du kører for hver ordre.

Ifølge indeed.ca er den gennemsnitlige Skip-chaufførløn $19,02 i timen. Kurerer beholder 100 % af drikkepengene.

Kontantbetalinger fra kunder opkræves efter hver levering, og betalinger foretaget online udbetales ugentligt.

Hvis du er førstegangsbruger af Skip-tjenesten for at bestille mad, kan du tilmelde dig her for at få en $5 bonus.

Sådan bliver du chauffør til madlevering

Kravene for at blive madudbringerschauffør er minimale.

Generelt bør du være mindst på majoritetsalderen i din provins (18+) og have adgang til et køretøj, scooter eller motorcykel. I nogle byer kan du også cykle eller gå.

Derudover skal du fremvise bevis for gyldigt kørekort og køretøjsforsikring og bestå et baggrundstjek.

Nogle madleveringstjenester begrænser alderen på den bil, du vil bruge. For eksempel, for Uber Eats, må din bil ikke være ældre end 1999, hvis du leverer med et køretøj i Canada.

Endelig bør du være i stand til at løfte pakker, der vejer op til 50 lbs med eller uden indkvartering.

Fordele og ulemper ved madleveringsjob

Mens et job med madleveringsapp passerer som et levedygtigt sidevær for at tjene ekstra penge, kan du være hårdt presset til at stole på det som et pålideligt fuldtidsjob, der betaler dig en anstændig leveløn.

Afhængigt af den virksomhed, du arbejder for, din placering, tilgængelig tid og pengebehov, er her nogle fordele og ulemper ved en koncert med madlevering.

Fordele

 • Det er fleksibelt, og du kan selv vælge, hvornår du vil arbejde. Du er din egen chef.
 • Det er nemmere og mere behageligt end at transportere folk rundt. Hvis du ikke kan lide at småsnakke, eliminerer levering af mad det besvær.
 • Du kan afskrive dine arbejdsudgifter, f.eks. gas, bilforsikring, kilometertal, bilvedligeholdelse osv. baseret på den portion, der bruges til at levere mad.
 • Du kan bruge flere madleveringsapps til at tjene flere penge.
 • Indtjeningen udbetales ugentligt, og der er muligheder for øjeblikkelig løn.
🔥 Anbefalede:  6 Opera-browser tips og tricks til dygtige begyndere

Ulemper

 • Du er ansvarlig for gas, bilvedligeholdelsesomkostninger, afskrivninger og dine skatter.
 • Arbejdet er ikke garanteret tilgængeligt i din foretrukne tidsplan.
 • Konkurrencen kan være hård i din by, hvilket gør det sværere at få leveringsordrer.
 • Din almindelige bilforsikring kan blive dyrere, når du begynder at bruge din bil til madlevering.
 • At finde parkering kan være et stort problem, især når man leverer til steder i centrum.
 • Du er under pres for at overholde stramme deadlines og kan blive udsat for trafikbilletter, hvis du bliver taget i at overtræde færdselsreglerne. Endnu værre, du kan komme ud for en ulykke og skade dig selv eller andre.

Er apps til madlevering det værd?

Madleveringsapp-tjenester er kommet for at blive. Folk elsker takeaway, og med udfordringerne med karantæner og bevægelsesrestriktioner er disse apps blevet mere populære end nogensinde.

Et leveringsservicejob kan hjælpe dig med at tjene ekstra penge i din fritid.

Prøv dem én ad gangen for at se, hvad der fungerer bedst for dit område og din tidsplan. Så længe du holder dine indtjeningsforventninger beskedne, kan de faktisk være værd at prøve.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket madleveringsjob tjener flest penge?

Det bedste madleveringsjob er det, der passer bedst ind i din tidsplan og betaler en anstændig timepris. Hvor meget du tjener varierer meget afhængigt af din placering, dage og tidspunkter du er til rådighed for leveringer, om du kan kombinere ordrer og meget mere. Mange succesrige leveringschauffører arbejder for flere fødevareleveringsfirmaer for at maksimere deres indtjening.

Kan jeg tjene penge på at levere mad?

Ja, chauffører til madlevering tjener efter deres egen tidsplan og bliver betalt for hver leveringsordre, de accepterer og gennemfører.

For yderligere ideer til, hvordan du tjener ekstra indkomst, tjek denne artikel om de bedste hjemmearbejde.