Bedste Ethereum-punge i Canada i juli 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste Ethereum-punge i Canada i juli 2023

Denne artikel dækker de bedste Ethereum-punge i Canada, hvor du sikkert kan samle dine Ether ETH-beholdninger.

Ethereum er den næststørste kryptovaluta bag Bitcoin med en markedsværdi på flere milliarder dollars.

Det altafgørende spørgsmål er: hvor opbevarer du din ETH efter at have købt den? Skal du lade dine Ethereum-tokens sidde på børsen?

Nå, det er ikke tilrådeligt at beholde flere kryptomønter, end du har brug for, på din børsens depotpung. Krypto-udvekslinger er åbne for sikkerhedsbrud, og der findes tilfælde, hvor folk har tabt stort til hackere.

Derfor er du bedre stillet at trække dine Ethereum-tokens tilbage til en sikker krypto-pung, hvor du har fuld kontrol over dine private nøgler.

Hvad er en Ethereum Wallet?

En Ethereum-pung er en hardware, software eller fysisk papir, der giver dig mulighed for sikkert at opbevare, overføre og bruge dine Ethereum-tokens.

Det er ligesom din bankkonto, der bærer din fiat-valuta. En kryptopung gemmer dine offentlige og private til dine kryptotokens.

En offentlig nøgle er ligesom din bankkonto, og du kan give den til alle, der vil sende dig nogle kryptomønter.

Den private nøgle er dog et andet boldspil. Det er ligesom din ATM-pinkode. Hvis nogen får fat i det, kan de malke din kryptokonto tør og gøre væk med alle dine digitale aktiver.

Det er her, krypto-punge hjælper dig med at opbevare Ethereum-tokens og andre digitale mønter sikkert. Der er forskellige typer krypto-tegnebøger, herunder:

Hver enkelt har sine fordele og ulemper, og den type Ethereum-pung, du vælger, afhænger af, hvor meget ETH du vil gemme, plus hvor hurtigt og ofte du vil have adgang til dine mønter.

Hvad skal du kigge efter i en Ether Wallet

Her er en liste over ting, du bør overveje, når du skal vælge mellem hardware, software og papirbaserede Ethereum-punge på markedet.

 • Sikkerhed: Vælg en hardware- eller softwarepung, der understøtter 2FA. Hvis det er en webbaseret tegnebog, skal du sørge for, at dine nøgler er krypteret.
 • Sikkerhedskopier: Vælg tegnebøger, der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine data regelmæssigt.
 • Udviklingsrekord: Arbejd med virksomheder, der leverer regelmæssige systemopgraderinger.
 • Fuld kontrol over dine private nøgler: Kig efter tegnebøger, der ikke opbevares, og som giver dig fuld kontrol over dine private nøgler.
 • Brugervenlighed: Overvej en pung, der tilbyder en brugervenlig grænseflade, der er nem at navigere
 • Smart kontrakt funktionalitet: De bedste Ethereum-punge bør tillade interaktioner med decentraliserede applikationer (dApps) på Ethereum-blockchain.
 • Understøttede mønter: Overvej andre kryptovalutaer, der understøttes af tegnebogen. Understøtter det alle andre Ethereum ERC-20-tokens?

De 10 bedste Ethereum-punge

Vi har undersøgt for dig og samlet en liste over de bedste Ethereum-punge i Canada i 2023. De omfatter:

1. Ledger Nano X

Ledger Nano X er en Bluetooth-aktiveret hardwarepung, der giver dig mulighed for sikkert at opbevare og administrere dine kryptoaktiver offline. Det er en populær tegnebog til Ethereum.

Den har et batteri, Bluetooth, OLED-skærm og integreres med MyEtherWallet for at gøre det nemmere at administrere dine Ethereum-tokens.

For at gøre din kryptovaluta fuldstændig tilgængelig, kommer tegnebogen med Ledger Live mobilapp, der forbinder til din tegnebog via Bluetooth, så du kan administrere din konto på farten ved hjælp af din smartphone.

🔥 Anbefalede:  Sådan får du 100 gratis Robux med Microsoft Rewards

Ledger Nano X understøtter over 5500 kryptotokens, inklusive Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, ADA, Binance coin, EOS og mange andre.

Du kan også satse og låne dine digitale mønter i Ledger Live-appen for at tjene renter og tjene flere penge.

 • Type tegnebog: Hardware
 • Koste: 209 CAD
 • Understøttede kryptotokens og mønter: 5.500+

Hvad du kan opnå med Ledger Nano X:

 • Køb, sælg og byt kryptomønter
 • Indsats og lån dine tokens for at tjene renter
 • Tjek kontosaldi
 • Gennemfør og verificer transaktioner

Besøg Ledger

2. Ledger Nano S

Ledger Nano S gik forud for Ledger Nano X. Den er nu blevet opgraderet til Ledger Nano S Plus.

Selvom det har færre funktioner, er det en af ​​de bedst bedømte billige Ethereum-hardware-punge, du kan bruge til sikkert at opbevare og administrere dine krypto-tokens offline.

Den har en lille OLED-skærm, så du nemt kan kontrollere dine kryptoaktiver. Plus, dens 2-faktor autentificeringssikkerhedsfunktion gør hacking svært, selv når det bruges på en hacket computer.

Du kan også downloade og installere Ledger Live-mobilappen på din smartphone for at maksimere sikkerheden og få fuld kontrol over dine krypto-tokens på farten.

Ledger Nano S understøtter over 5.500 kryptomønter og tokens, inklusive Ethereum, Bitcoin, Stellar, Bitcoin Cash, EOS og mere.

Denne hardwarepung understøtter dog ikke Bluetooth-funktionalitet og bruger USB Type Micro-B-stikket, som muligvis ikke fungerer med de nyeste smartphones.

 • Type pung: Hardware
 • Koste: 114 CAD
 • Understøttede kryptomønter: 5.500+

Hvad du kan opnå med Ledger Nano S:

 • Handel med krypto er sekunder med Ledger og dets partnere
 • Indsats og lån din krypto for at tjene renter på dine beholdninger
 • Installer op til 3 applikationer på din enhed (afhængigt af deres størrelse)
 • Gennemfør og bekræft transaktioner på tegnebogen

Besøg Ledger

3. Binance (Trust Wallet)

Binance er den største kryptobørs i verden. For at gøre tingene lettere for sine brugere købte virksomheden TrustWallet i 2018.

Trust Wallet er vurderet som en af ​​de bedste Ethereum-mobilpunge. Pungen understøtter Ether og andre ERC20, NFT’er, og den er gratis at bruge. Den har også en indbygget browser til decentraliserede applikationer (DApps).

Brugere kan få adgang til, sende, modtage og administrere en lang række kryptoaktiver via mobil eller webbrowsere uden at bekymre sig om sikkerheden, fordi tegnebogen ikke indsamler brugernes data, såsom e-mail-id’er.

TrustWallet er kompatibel med 53 blockchains og understøtter mere end 160.000 digitale aktiver, hvor flere tilføjes hver måned af finansudviklere.

 • Type pung: Mobil pung
 • Koste: Gratis
 • Understøttede kryptoaktiver: 40 blockchains og 160.000 krypto-tokens

Hvad du kan opnå med TrustWallet:

 • Køb, sælg og byt en række ERC-20-tokens på Binance Exchange
 • Sats på nuværende kryptobeholdninger for at tjene flere penge
 • Interager med DApps direkte fra tegnebogen

4. Trezor Model T

Trezor Model T er produceret af SatoshiLabs og er en af ​​de sikreste Ethereum-punge. Det er en af ​​de første hardware-krypto-punge designet til Bitcoin, men understøtter også andre kryptomønter.

Den har en stor berøringsskærm for nem navigation og top bekvemmelighed med din kryptolagring.

Derudover bruger den et USB-C-stik, hvilket betyder, at du nemt kan tilslutte og administrere dine kryptoaktiver fra din smartphone, selv uden en computer.

Pungen er kompatibel med MyEtherWallet og andre tredjeparts desktop- eller webplatforme, hvilket gør det til en leg at administrere dine Ethereum-tokens.

🔥 Anbefalede:  20 højtlønnede job i Canada for immigranter i 2023

Trezor Model T understøtter over 1.600 Crypto-tokens og -mønter, inklusive Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Zcash og mange andre.

 • Type tegnebog: Hardware
 • Koste: 245 CAD
 • Understøttede mønter: 1.600+

5. CoinSmart

Coinsmart er en top kryptobørs i Canada, der tilbyder en kold digital tegnebog til Ethereum.

Du kan finansiere din CoinSmart-konto ($50 bonus) ved hjælp af Interac e-overførsler, bankoverførsler, bankcheck og kryptoindskud. Det er også en af ​​de få børser, der accepterer køb med kreditkort.

Tegnebogen tilbyder robust sikkerhed med 2FA, med 95% af kryptoaktiver gemt i en kold tegnebog. Det understøtter Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, Stellar, Cardano, Litecoin, XRP og mange andre.

Indbetalinger på din konto behandles samme dag, men fiat-udbetalinger kan tage op til 5 hverdage at behandle.

 • Type pung: Webpung (de fleste mønter opbevares offline i kølerum)
 • Koste: Gratis
 • Understøttede mønter: 16+ digitale mønter

6. Wealthsimple Crypto

Wealthsimple Crypto er en kryptoudvekslingsplatform til handel med Bitcoin og Ether, men tilbyder også en webbaseret Ethereum-pung gennem Gemini.

I dag administrerer Wealthsimple Crypto over $15 milliarder i investeringsaktiver. Til kryptobeholdninger bruger den Gemini, en reguleret depotbank med over 200 millioner dollars i fryselagerforsikring.

Når det er sagt, er det en fantastisk webbaseret tegnebog for begyndere, der ønsker at handle kryptovalutaer nemt med et enkelt klik på grund af dens brugervenlige grænseflade.

Og nye brugere får en generøs tilmeldingsbonus.

 • Type pung: Web-baseret
 • Koste: Gratis
 • Understøttede mønter: Ether og Bitcoin

7. Atomic Wallet

Atomic er en af ​​de bedste desktop- og mobile Ethereum-tegnebøger, der tilbyder en løsning til handlende, der ønsker at opbevare, bytte og købe Ether og andre ERC-20-tokens med et bankkort.

Det understøtter lokal valuta over hele verden.

Pungen giver dig mulighed for at administrere og handle alle dine yndlingsaktiver i én sikker grænseflade. Det understøtter også staking. Du kan satse kryptomønter som TRON, ATOM, Tezos og BAND for at få renter på 5-23 % ÅOP.

Atomic Wallet understøtter over 300 kryptovalutaer, inklusive Ethereum, Bitcoin, Litecoin, BCH og XRP.

 • Type pung: Desktop og mobil
 • Koste: Gratis
 • Understøttede mønter: Over 300 krypto-tokens

8. MetaMask

Metamask er en anden top gratis Ethereum Wallet. Det er en web 3.0 digital tegnebog, der fungerer som en browserudvidelse for at få adgang til en Ethereum tegnebog og Ethereum blockchain uden at downloade en fuld Ethereum node.

For topsikkerhed gemmer Metamask private nøgler lokalt på din computer i stedet for online, så du kan eksportere dem, når som helst du vil.

Den har også en intuitiv grænseflade og lader dig skifte mellem Ethereum-hovednetværket og testnetværket.

Pungen kan downloades som en browserudvidelse, men den er også tilgængelig som en mobilapp til Android og iOS. Understøttede browsere inkluderer Firefox, Brave, Opera, Edge og Chrome.

Når den er installeret, kan du få adgang til din Ethereum-pung, gemme og sende Ethereum-tokens og interagere med Ethereum decentraliserede applikationer (DApps) direkte fra din telefon eller browser.

Metamask kan kun bruges til at opbevare og bytte Ethereum-kryptovalutaer. Understøttede Ethereum-baserede tokens inkluderer Ethereum, Tether, Ethereum Classic, Basic Attention Token, USD Coin og alle andre ERC-20-tokens.

 • Type pung: Web-baseret/mobil
 • Koste: Gratis
 • Understøttede mønter: ETH og alle andre ERC-20-tokens.

9. MyEtherWallet

MyEtherWallet (MEW) er Ethereums originale og mest pålidelige tegnebog, der bruges til at opbevare Ether og andre ERC-20-tokens.

🔥 Anbefalede:  Sådan flytter du ud som 18-årig: Komplet guide til råd til at flytte væk

Det tilbyder en gratis grænseflade på klientsiden, der hjælper brugere med at interagere med Ethereum-blockchains og generere tegnebøger, interagere med smarte kontrakter og bytte Bitcoin, Ethereum og andre ERC-20-tokens.

Den har 2FA for robust sikkerhed og tilbyder 24/7 kundesupport for at lette transaktioner inde i tegnebogen.

Den webbaserede tegnebog samarbejder med Bity, Kyber Network, Simplex og Changelly og understøtter swaps, NFT’er, Stablecoins, DeFi og DApps, hvilket giver brugerne mulighed for at bytte fiat til crypto, ETH/BTC og ETH/ERC-20

Igen integrerer MEW problemfrit med store hardware-punge som Trezor, Ledger og andre, så du nemt kan få adgang til dine krypto-tokens ved hjælp af MyEther-browseren.

Den er tilgængelig som en chrome-udvidelse og MEW-mobilappen. MEW understøtter Ether og alle andre ERC-20-tokens i Ethereum-økosystemet.

 • Type pung: Web-baseret
 • Koste: Gratis
 • Understøttede mønter: Ether og andre ERC-20 tokens.

10. Udvandring

En sen aktør på markedet, Exodus er en af ​​de bedste Ethereum-punge, der understøtter flere kryptovalutaer.

Den har en enkel brugergrænseflade, en indbygget central og understøtter smarte kontrakter. Det er et topvalg for nybegyndere, der ikke har praktisk erfaring med Ethereum-netværket.

Selvom exodus ikke tilbyder to-faktor autentificering, forbliver dine data i din maskine, så du har total kontrol over dine private nøgler. Plus, Exodus gemmer ikke brugernes private data, såsom e-mail-id’er.

Tegnebogen samarbejder med ShapeShift og andre multiple kryptobørser, hvilket giver brugerne mulighed for at gemme, sende, modtage og udveksle en bred vifte af kryptovalutaer lige inde fra deres tegnebøger.

Den er tilgængelig i desktop- og mobilversioner og understøtter over 130 digitale tokens, inklusive Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin, blandt andre.

 • Type pung: Desktop/mobil
 • Koste: Gratis
 • Understøttede mønter: over 130 kryptomønter.

Ofte stillede spørgsmål om Ether Wallet

Hvad er en Ethereum-papirpung?

Ethereum-papirpungen er den mest grundlæggende måde at opbevare dine Ethereum-tokens på. Du skriver blot dine private nøgler på et stykke papir og gemmer dem offline et sikkert sted. Selvom det er sikkert, opstår der problemer, når du forlægger eller hælder kaffe på papiret.

Hvilken kryptopung er bedst i Canada?

Hardware-punge som Ledger Nano X og Ledger Nano S er kendt som nogle af de mest sikre og bedste krypto-punge i Canada og videre. De understøtter ikke kun en bred vifte af kryptoaktiver, men giver dig også mulighed for at satse og handle direkte fra tegnebogen.

Hvad betyder Ethereum i kølerum?

Ethereum i kølerum refererer til opbevaring af Ethereums private nøgler offline ved hjælp af en hardware- eller papirpung.

Relaterede:

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en flygtig og spekulativ investering. Hvis du beslutter dig for at investere, anbefaler vi, at du laver din egen research og kun binder midler, du har råd til at tabe. Forfatteren kan eje en eller flere af kryptoaktiverne nævnt i denne artikel.