Bedste Bitcoin Crypto Exchanges i Canada i 2023 ($50 Bonus)

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste Bitcoin Crypto Exchanges i Canada i 2023 ($50 Bonus)

Er du på udkig efter at købe Bitcoin i Canada? Nedenfor dækker vi nogle af de bedste handelsapps og kryptobørser til at købe Bitcoin.

Bitcoin-handel er top-of-mind for mange mennesker i dag. Man kan sige, at kryptovalutaen er en distraktion fra gennemtestede investeringsstrategier, eller man kan antage, at den nuværende hype om Bitcoin og andre tokens understøtter en chance, der er en gang i livet.

Uanset hvad din holdning er, ser det ud til, at digitale valutaer er kommet for at blive.

Bitcoin handelssteder gør det nemt for hverdagsinvestorer at konvertere fiat-valutaer (f.eks. canadiske dollars) til en kryptovaluta efter eget valg.

De giver adgang til en kryptobørs, hvor købere, sælgere og den tilgængelige information bestemmer prishandlingen.

Efter at have gennemgået flere kryptobørser, der tilbyder Bitcoin i Canada, er vores bedste valg CoinSmart (velkomsttilbud på $50).

Bedste Bitcoin-handelsapps og -platforme i Canada

Fem af de bedste Bitcoin-platforme nedenfor er baseret i Canada, og to er internationale.

1. CoinSmart

CoinSmart er en af ​​de bedste cryptocurrency-børser i Canada. Det er baseret i Toronto og er en af ​​de få platforme, der giver dig mulighed for at købe Bitcoin ved hjælp af et kreditkort.

Det tilbyder handel med Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether, EOS, NEO, Stellar, Cardano, Uniswap, Shiba Inu, Polkadot, Solana, Avalanche og flere andre.

Kunder kan finansiere deres konti ved hjælp af Interac e-Transfer, bankoverførsel, bankcheck, kreditkort, betalingskort og SEPA. Denne platform er også tilgængelig i flere lande i Europa.

Gebyrer: 0,20 % handelsgebyrer; 0 % for bankoverførsler og veksler; gratis Interac e-overførsler (fra $2.000). Kryptotilbagetrækningsgebyrer varierer.

CoinSmart tilbyder øjeblikkelig verifikation, hvilket gør det nemt at begynde at handle på platformen. Du optjener en kontantbonus på $50, når du tilmelder dig og indbetaler $200.

2. VirgoCX

VirgoCX er en Bitcoin-handelsplatform grundlagt i 2018. Den understøtter over 60 kryptovalutaer og har en app til både Android- og iOS-enheder.

VirgoCX tilbyder også en OTC-service til institutionelle købere og sælgere.

For at finansiere din konto kan du sende fiat via Interac e-Transfer, regningsbetaling og bankoverførsel. Krypto-indskud er også understøttet.

Gebyrer: 0,50 % til 2,50 %, afhængigt af det aktiv, du køber eller sælger. Dette gebyr er indlejret i prisspændet.

Forfremmelse: Nye kunder får en $5 bonus efter at have bekræftet deres identitet (KYC). En yderligere $15 bonus udbetales, når du indbetaler mindst $100 på din konto ($20 samlet bonus).

3. Wealthsimple Crypto

Wealthsimple Crypto er en Bitcoin-handelsplatform for begyndere. Hvis du føler dig overvældet af alle de forskellige muligheder, ordrebøger, ordretyper og streamingdata, som en cryptocurrency-børs tilbyder, kan Wealthsimple Crypto muligvis fungere for dig.

🔥 Anbefalede:  10 bedste Python-biblioteker for datavidenskab (2023)

Denne handelsapp og -platform er tilgængelig på desktop-, iOS- og Android-enheder.

Det understøtter handel med Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Uniswap, Bitcoin Cash, Litecoin, Basic Attention Token, Aave, Chainlink, Compound, Kyber Network, Maker, Synthetix, Yearn.Finance, Curve, Balancer og flere andre.

Selvom du ikke kan flytte dine mønter til en ekstern tegnebog efter at have købt dem på Wealthsimple Crypto, opbevares de i kølerum af Gemini Trust, som er en reguleret depotbank.

Gebyrer: 1,5 % til 2 % handelsgebyr. Ind- og udbetalinger er gratis.

Forfremmelse: Nye kunder får en kontantbonus på $25 efter finansiering med $200 eller mere.

Du kan lære mere om, hvad det tilbyder i denne anmeldelse.

4. Binance

Binance er en af ​​de største cryptocurrency-børser i verden med understøttelse af mere end 300 mønter. Den har sin egen mønt kaldet BNB.

Kontofinansieringsmuligheder på Binance omfatter bank SWIFT, kredit-/betalingskort, flere kryptovalutaer og tredjeparts betalingsplatforme.

Gebyrer: Handelsgebyrer varierer i henhold til dit “handelsgebyrniveau”, som bestemmes af din aktivitet på platformen. Gebyret på entry-level tier er 0,10%.

Forfremmelse: Nye kunder får 20 % livstidsrabat på gebyrer.

.

5. Møntbær

Coinberry er en digital valutahandelsplatform, der blev grundlagt i 2017. Du kan bruge den til at købe og sælge Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Stellar, Bitcoin Cash og flere andre mønter i Canada.

Kontofinansieringsmuligheder for dette websted omfatter Interac e-Transfer og bankoverførsel.

Gebyrer: Op til 2,50 % handelsgebyrer; gratis fiat-indskud og udbetalinger; Gebyrer for tilbagetrækning af digital valuta varierer.

Coinberry har en mobilapp til iPhones og Android-enheder. I lighed med Wealthsimple Crypto bruger den også Gemini til kryptolagring. Lær mere i denne anmeldelse.

6. National Digital Asset Exchange (NDAX)

NDAX er en Canada-baseret digital valutaveksling baseret i Calgary. Den har en velvurderet iOS-app, og dens webgrænseflade kan bruges til handler med et enkelt klik (begyndere) eller komplekse strategier, hvis du er en erfaren investor.

NDAX kan bruges til at købe og sælge Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Dogecoin, Cardano, EOS, Stellar, Polkadot, Litecoin, Aave, Uniswap, Chainlink, Tether og andre mønter.

For at finansiere din konto kan du vælge Interac e-overførsel, bankoverførsel og bankcheck.

Gebyrer: 0,20% handelsgebyr (et af de laveste); indskud er gratis; fiat-udbetalinger koster $4,99, og kryptoudbetalingsgebyrer varierer.

NDAX har et af de mest konkurrencedygtige kryptohandelsgebyrer i Canada. Du kan læse vores NDAX-opdeling for flere detaljer.

7. Bitbuy

Bitbuy blev grundlagt i 2016 og har hovedkvarter i Toronto.

Du kan bruge dens handelsplatform til at købe og sælge Bitcoin, Stellar, Litecoin, Ethereum, Chainlink, Aave, Bitcoin Cash og mere.

🔥 Anbefalede:  Bliv organiseret med den bedste værktøjskasse til din virksomhed

Bitbuy tilbyder en Express Trade platform til begyndere, der ønsker at foretage et-klik handler, samt en Pro Trade platform for erfarne handlende.

For at finansiere din konto kan du bruge Interac e-Transfer eller bankoverførsel.

Gebyrer: Op til 1,50% handelsgebyr; crypto-tilbagetrækningsgebyrer varierer.

Bitbuy-appen er tilgængelig i App Store og Google Play. Du kan lære mere om platformen i Bitbuy-gennemgangen.

8. Møntfirkant

Coinsquare er et andet Bitcoin-handelssted baseret i Toronto. Det blev grundlagt i 2014.

Du kan bruge Coinsquare til at købe og sælge Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Cash SV, Dogecoin, Ripple, Litecoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic og Stellar.

Kontofinansieringsmuligheder for denne platform inkluderer Interac e-overførsel og bankoverførsel.

Gebyrer: Op til 0,40% handelsgebyrer; fiat-indskud er gratis, og udbetalinger koster op til 2%.

Coinsquare har også en mobil handelsplatform til handler med ét klik.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er den mest populære kryptovaluta globalt og den mest succesrige baseret på dens markedsværdi – $453 milliarder fra denne opdatering.

Denne digitale valuta blev opfundet i 2008 af Satoshi Nakamoto, og dens minedrift startede i 2009.

Hovedideen bag denne kryptovaluta er “decentralisering” og evnen til at udføre transaktioner og foretage betalinger uden indblanding fra regeringer og centralbanker.

Bitcoin udvindes ved at bruge specialiserede computere til at løse komplekse algoritmer og behandle transaktioner (blokke) på blockchain.

Du kan nemt købe Bitcoin på en kryptobørs fra hvor som helst i verden, og afhængigt af hvilken børs du bruger, kan du finansiere din konto med forskellige fiat-penge (f.eks. CAD, USD, EUR og GBP).

De fleste Bitcoin-handelssteder baseret i Canada accepterer kun den canadiske dollar.

Efter at have købt Bitcoin og andre tokens, kan du opbevare dem i den web-pung, der leveres af kryptovalutabørsen.

Dette er dog ikke særlig sikkert. En bedre mulighed er at hæve dine mønter til en hardwarepung (eller kold pung).

Er Bitcoin-handel sikker?

Bitcoin er et spekulativt aktiv. Dens værdi/pris kan svinge kraftigt op eller ned, og ofte er disse volatile prisudsving uden nogen åbenbar grund.

Det betyder, at du kan miste alle dine penge, hvis du køber, når prisen er høj, og sælger, når den er lav.

Du kan også miste din Bitcoin-investering til cyberangreb eller hacks.

En måde at beskytte din Bitcoin-investering på er at flytte dine beholdninger til en offline tegnebog, der ikke er forbundet til internettet. Dette omtales også som at opbevare dine mønter i en “kold” pung.

Når det er sagt, forsvinder risiciene ikke, selv når du går offline, da du stadig kan ende med at forlægge din kolde pengepung.

🔥 Anbefalede:  Hvad er tilgængelig markedsføring, og hvorfor betyder det noget?

Cryptocurrency-investeringer er ikke forsikret af statsautoriserede institutioner såsom Canadian Investor Protection Fund (CIPF).

Mens nogle Bitcoin-handelsplatforme har forsikring (f.eks. via Gemini), er det uklart, om forsikringsdækningen vil holde stand i tilfælde af et storstilet kryptovaluta-tyveri (hack) eller konkurs.

Endelig ser regeringer verden over Bitcoin med en vis forsigtighed, der kan føre til reguleringsmæssige begrænsninger i fremtiden.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin Trading Apps i Canada

Hvad er det bedste sted at købe Bitcoin i Canada?

Det bedste sted at købe Bitcoin er CoinSmart. Denne kryptobørs har meget lave gebyrer, accepterer flere fiats og er registreret til at tilbyde kryptohandelstjenester i Canada.

Hvordan handler jeg Bitcoin i Canada?

Du kan åbne en konto på en kryptobørs som CoinSmart eller bruge en bitcoin-mægler som Wealthsimple Crypto. Når du har finansieret din konto, skal du blot placere en ordre for at købe Bitcoin.

Hvilken app er bedst til cryptocurrency i Canada?

Den bedste cryptocurrency-app til handel med cryptocurrency i Canada som nybegynder eller erfaren trader er CoinSmart. Den er tilgængelig på alle enheder og har lave transaktionsomkostninger.

Er Bitcoin lovligt i Canada?

Bitcoin anses ikke for at være lovligt betalingsmiddel i Canada. Når det er sagt, er det ikke ulovligt at købe og sælge Bitcoin, og du kan også bruge det til betalinger, uanset hvor det accepteres.

Kan jeg tjene penge på at handle med Bitcoin?

Du kan tjene penge, hvis du køber Bitcoin til en lavere pris, end du sælger den for. Bitcoin-handel involverer at spekulere i dens fremtidige pris, og du kan tjene eller tabe penge.

Hvor mange penge har du brug for for at begynde at handle med Bitcoin?

Mange Bitcoin-handelssider har ikke et minimumsbalancekrav. Men hvis du planlægger at drage fordel af deres nye kundebonusser, kan du blive bedt om at indbetale alt fra $100 til $250.

Relaterede:

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en flygtig og spekulativ investering. Hvis du beslutter dig for at investere, anbefaler vi, at du laver din egen research og kun binder midler, du har råd til at tabe. Forfatteren kan eje en eller flere af kryptoaktiverne nævnt i denne artikel.