Bedste billån i Canada: Sammenlign de billigste billånspriser

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste billån i Canada: Sammenlign de billigste billånspriser

Skal du købe en ny bil? De bedste billånssatser i Canada kan spare dig for et væld af rentegebyrer og gøre dit liv meget lettere.

At købe et køretøj involverer meget arbejde og ender ofte med at blive en dyrere virksomhed, end du oprindeligt havde planlagt.

En af de opgaver, du skal udføre, er at finde det billigste billån muligt, hvis du ikke er i stand til at betale 100 % kontant.

For at gøre dette kan du hoppe fra bank til bank for at sammenligne deres billånsrenter (f.eks. TD, Scotiabank, BMO, RBC og TD). Alternativt kan du nemt sammenligne flere autofinansieringssatser fra online långivere uden at forlade komforten i dit hjem.

Bedste priser for billån i Canada for 2023

Nedenfor er långivere, der tilbyder nogle af de laveste billånsrenter i Canada – startende tæt på 0%.

De maksimale rentesatser, der annonceres af billånere, er høje og gælder typisk kun, hvis du har en dårlig eller dårlig kreditværdighed. For den gennemsnitlige canadier med en god kreditscore er din bedste pris meget lavere.

Lån Canada

 • Rente: 1,99 % til 46,96 %
 • Lånetid: 4-60 måneder
 • Maksimalt lånebeløb: $50.000

Lån Canada tilbyder adgang til mere end blot autofinansieringslån.

Ved at bruge Loans Canadas lånesammenligningsplatform kan du også låne penge fra dets partnerudlånere til bilreparationer, bilfinansiering og mere.

Lån Canada er knyttet til det største forhandlernetværk i Canada, og du kan få lån til forskellige typer køretøjer, herunder sedans, SUV’er, varevogne, lastbiler og luksusbiler.

Lånetiden varierer fra 4 til 60 måneder, og du kan låne op til $50.000.

Besøg Loans Canada.

CarsFast (Lending Arch)

 • Rente: Varierer
 • Lånetid: 12-96 måneder
 • Maksimalt lånebeløb: $75.000

CarsFast er en topdestination for at få et billån uanset din kreditscore.

Platformen har partnerskaber med flere canadiske låneudbydere (TD, RBC, Scotiabank, HSBC, WS Leasing Ltd., Valley First osv.) og har over 350.000 godkendte kunder.

Du kan låne op til $75.000 til en bil med løbetider fra 12 til 96 måneder. Renterne varierer afhængigt af din kreditprofil.

Minimumsberettigelseskravene for et CarsFast billån er, at du skal være:

 • Over 20 år
 • Mindst $20.000 om året i indkomst (uanset om det er ansat eller selvstændig)
 • Har et gyldigt kørekort
 • Bor i Alberta, British Columbia eller Ontario.
 • Ansat i over 3 måneder

Besøg CarsFast.

Lån Connect

 • Rente: 6,99 % til 46,96 %
 • Lånetid: 3-120 måneder
 • Maksimalt lånebeløb: $50.000

Loan Connect tilbyder en søgemaskine til at finde personlige lån online fra forskellige långivere med priser så lave som 6,99 % for autolån.

Uanset om det er et personligt lån (f.eks. billån), konsolideringslån, dårlig kreditlån eller nødlån, kan Car Loans Canada hjælpe dig med at finde den bedste rente uanset din kreditscore.

Ansøgningsskemaet er kort, og du bliver matchet med en passende långiver inden for få minutter.

Loan Connect er akkrediteret af Better Business Bureau, som giver det en A+-rating. For flere detaljer om Loan Connect, læs min detaljerede anmeldelse.

Besøg Loan Connect.

Kobling

Clutch er en god mulighed for lavforrentede lån. Derudover kan du købe biler her direkte fra Clutch i stedet for tredjepartsforhandlere.

Der er en simpel online ansøgningsproces, og den accepterer indbytte. Alle køretøjer leveres med gratis CARFAX-rapporter, og 210-punktsinspektioner udføres for alle køretøjer. Derefter leverer clutch bilen til din adresse og giver en pengene-tilbage-garanti i 10 dage.

Billån Canada

Car Loans Canada er den ældste online bilservice i Canada. Med aktiviteter i ni provinser har de tjent mere end 1,6 millioner canadiere til dato og godkender over 11.900 ansøgninger hver måned.

Deres online ansøgningsskema tager mindre end 3 minutter, og godkendelse til autofinansiering er hurtig.

Lånerenten varierer op til 29,95 %, og du kan låne penge i op til 8 år. Lånebeløbene varierer afhængigt af bilens værdi baseret på den canadiske sorte bog.

Denne anmeldelse af billån Canada dækker et par flere detaljer om, hvad de tilbyder.

Canada Auto

Canada Bilfinansiering er en god mulighed for folk med dårlig kredit eller ingen kredit. Du kan låne mellem $5.000 og $45.000, og renterne starter ved omkring 5%, men de kan gå op til 29,95% for folk med dårlig kredit.

Det forbinder dig med forhandlere i dit område, og det tilbyder godkendelser samme dag. Der kræves ingen udbetalinger eller medunderskrivere, og du kan bruge dit lån til at købe nye og brugte biler samt andre typer køretøjer.

Scotiabank

Scotiabank kan være et godt sted at lede efter et lån til fritids- og fritidskøretøjer. Du kan låne op til 200.000 $ og tilbagebetale lånet over 96 måneder.

Store lån fås til fast og variabel rente, og du kan betale dit lån tilbage før tid uden bøder. Men det er kun egnet, hvis du har en god kreditvurdering.

TD Auto Finance

TD billån yder lån til nye og brugte biler samt andre køretøjer som autocampere og lastbiler. Lån kan have fast eller variabel rente, og den maksimale løbetid er 96 måneder. Renter for billån vises ikke på hjemmesiden.

TD tilbyder betalingsudvidelser, hvis det er nødvendigt, hvilket gør det til en fleksibel mulighed. Du kan også betale en del af eller hele dit lån tilbage uden bod.

Ideelt set skal du have en god kreditvurdering for at kvalificere dig.

RBC

Du kan finde konkurrencedygtige priser og fleksible vilkår på RBC billån hvis du har god kredit. For at forstå dine muligheder skal du overveje at prækvalificere dig til et lån, før du besøger en forhandler.

Denne långiver tilbyder faste og variable renter og lån til forskellige køretøjer, herunder biler og autocampere.

🔥 Anbefalede:  Sådan skrabes Instagram-data nemt i 2023

Canada Drives

Canada Drives har forbundet canadiere med konkurrencedygtige priser på billån siden 2010. Med adskillige tilknyttede forhandlere over hele landet og 1 million afsluttede ansøgninger kan du få din bil inden for få dage.

For at starte processen skal du udfylde en online ansøgningsformular, som tager 10 minutter eller mindre.

Efter at have angivet dine grundlæggende detaljer og indsendt din ansøgning, finder Canada Drives en passende aftale, og du ved, hvad der er tilgængeligt, før du tager af sted.

Læs denne Canada Drives anmeldelse for flere detaljer.

Sammenlign bedste billån i Canada

Långiver Rentesats Lånetid Maks. Lånebeløb
Lån Connect 6,99 % – 46,96 % 3-120 måneder $50.000
Lån Canada 1,99 % – 46,96 % 4-60 måneder $50.000
Biler Hurtig Varierer 12-96 måneder $75.000

Hvad er et billån?

Billån er lån, du låner specifikt for at købe en bil. Dem kan du bruge til at købe nye og brugte biler, og du kan få lån hos flere forskellige typer långivere. Mens de alle har det samme formål, adskiller flere faktorer dem.

Hovedstolen er det beløb, du låner, afhængigt af hvor meget du skal bruge for at købe en ny eller brugt bil, sammen med eventuelle ekstra omkostninger.

Yderligere omkostninger inkluderer gebyrer, skatter, tilføjelser og opgraderinger, så sørg for at kende disse og undgå ubehagelige overraskelser. For eksempel kan du blive opkrævet vurderings- eller dechargegebyrer efter din endelige betaling.

Hovedstolen er også påvirket af den udbetaling, du foretager. Jo større udbetaling, jo lavere hovedstol.

Renten er den næste vigtige faktor. Den procentdel, som långiver opkræver for at låne dig pengene, afgør, hvor meget du samlet set skal betale tilbage.

En højere rente giver et dyrere lån. Renten bestemmes af flere faktorer, herunder hvor stor risiko du udgør for långiver, og disse vil vi se nærmere på senere.

Lånetiden er blot længden af ​​lånet, indtil du betaler det hele tilbage. En længere låneperiode betyder mindre månedlige ydelser, men du vil ende med at betale flere renter tilbage.

Hvis du har en kortere låneperiode, vil du samlet betale mindre tilbage, men den samlede pris på lånet er lavere. Billån kan have løbetider fra et år op til op til syv år eller mere.

Typer af billån i Canada

Alle billån har samme formål. De er alle personlige lån, som du bruger til at købe en bil. Men der er flere typer lån, alle lidt forskellige. Så du bør sammenligne disse lån for at hjælpe dig med at beslutte, hvilket der er bedst.

Usikrede billån

Disse er standard billån. Du bruger ikke sikkerhed for at få lånet, og de er mere risikable for långivere, hvilket kan gøre dem dyrere for dig.

Sikker billån

Det er billån, hvor du bruger sikkerhed. De er mindre risikable for långiveren, så du kan få en bedre aftale. Lær om dårlige kreditbillån.

Billån med fast og variabel rente

Fastforrentede billån har en fast rente, mens renten ændres ved variabelt forrentede lån.

Dårlig kredit billån

Disse er designet specielt til personer med dårlige kreditvurderinger. Du kan stadig få et billån, selvom du har en dårlig kreditværdighed. Men de er sandsynligvis dyrere.

Hvordan fungerer billån?

Når du tager et billån, bliver bilen sikkerhed for lånet, og hvis du ikke kan betale til tiden, kan långiver beslaglægge køretøjet.

Du kan få et billån fra en bank, forhandler, online långiver eller kreditforening.

En online långiver er praktisk, og du kan nemt sammenligne priser hjemmefra. De kan også rumme dårlig og dårlig kredit.

De forskellige vilkår, du bør forstå, når du ansøger om et billån, omfatter følgende:

Rektor: Dette er det beløb, du låner for at købe et køretøj.

Rentesats: Dette refererer til den effektive rente (ÅOP), du betaler på dit lån. Den billånsrente, du er kvalificeret til, varierer med din kreditscore, køretøjets alder, udbetaling og långiverens primære rente. Renten kan være fast eller variabel. For de fleste billån forbliver dine månedlige betalinger de samme (dvs. fast rente). Når du foretager en betaling, går en del til at modregne det skyldige hovedbeløb, og resten går til renter.

Lånetid: Det er den tid, du skal betale billånet tilbage. Det kan variere fra 1-8 år (12-96 måneder).

Kombinationen af ​​en lavere rente og en kortere låneperiode kan hjælpe dig med at spare penge på dit billån. Brug billånsberegneren nedenfor til at teste forskellige scenarier.

Hvor kan man få et billån i Canada

Når du har en bedre idé om, hvilke typer billån der er tilgængelige, skal du finde en långiver. Men igen, her har du flere muligheder for de bedste billån i Canada.

Online långivere

Online långivere er den mest bekvemme mulighed, fordi du ikke behøver at forlade dit hjem, og du kan sammenligne långivere online.

Du skal blot finde en passende långiver og udfylde dine oplysninger, så træffer de en hurtig beslutning om, hvorvidt de vil låne dig penge til din bil.

En af fordelene er, at de ofte har forhåndsgodkendelser, så du kan finde ud af, om du har gode chancer for at få et lån, inden du laver en fuld ansøgning.

Du kan også finde det nemmere at finde online långivere, der kan yde billån til dårlig kredit.

Den største ulempe er, at du ikke kan besøge dem personligt og gå til en lokal afdeling. Kommunikation foregår for det meste online eller over telefonen.

Bilforhandlere

Forhandlere tilbyder ofte bilfinansiering, hvilket gør det meget bekvemt for dig. Du kan finde din bil og få et lån på samme tid.

🔥 Anbefalede:  De bedste ClickFunnels-alternativer for 2023

Hvis de ser chancen for et salg, kan de være mere milde og tilbyde dig et lån, selvom du har en dårlig kreditværdighed. Bilforhandlerens rentesatser varierer, men de kan være mere fleksible i stedet for at se et salg glide væk.

Nogle mennesker kan også lide at møde forhandleren personligt og diskutere deres muligheder ansigt til ansigt. Så hvis du ikke kan lide at sammenligne produkter online, kan det være en god mulighed.

Banker og Kreditforeninger

Mange banker og kreditforeninger tilbyder billån. Du kan starte med at gå til din lokale bankfilial eller tjekke hjemmesiden, og du kan måske finde en god handel, hvis du har været kunde i længere tid.

Problemet med banker og kreditforeninger er, at de ikke er kendt for at yde billån til folk med dårlig kredit.

De har heller ikke de mest konkurrencedygtige tilbud. Men på plussiden er de velrenommerede og betroede långivere, hvilket kan være betryggende.

Hvordan beregnes renter på billån?

Långivere vil vurdere dig baseret på flere faktorer og bestemme den rente, der skal opkræves.

En af de første er din kreditscore. En lavere score betyder normalt en højere rente og omvendt. Det skyldes, at en lav score udgør en større risiko for långiveren. Alt over 660 er godt, men højere er bedre.

Din indkomst er en anden faktor, samt hvor stabil din beskæftigelse er. Långiveren ønsker at vide, hvor meget af din indkomst vil gå til at betale tilbage på gælden, kendt som gældsserviceforholdet.

Et lavere forhold er bedre, fordi det betyder, at mindre af din indkomst går til at betale lånet, og det kan føre til en lavere rente.

Et længerevarende lån indebærer større risiko for långiveren. Som sådan kan du forvente at betale en højere rente.

Køretøjet er også en faktor. Hvis du misligholder dine betalinger, kan långiver sælge din bil. At købe en bil, der holder sin værdi og er mere efterspurgt, kan føre til en lavere rente.

Hvor meget du kan betale til bilen i udbetalingen kan også have betydning. Betaler du en større udbetaling, kan du få en lavere rente tilbage.

Eksempel på betaling af billån:

Hvis du vil låne 30.000 USD for at købe en bil, som inkluderer en provinsomsætningsafgift på 13 % og en låneperiode på fem år, er her, hvad du kan forvente at betale i renter:

Kreditvurdering Rentesats Månedlige betaling Samlet rente
Fremragende 5,2 % 568,89 USD $4.133,40
Meget godt 5,89 % $578,45 $4.707,05
godt 6,19 % $582,64 $4.958,29
Retfærdig 9,99 % $637,26 $8.235,82
Fattige 13,99 % $697,89 $11.873,52

Lommeregner for billån

Hvad er en god kreditscore for et billån i Canada?

Jo bedre din kreditscore er, jo lavere rente vil du sandsynligvis betale, når du optager et billån.

Men hvor meget bliver det?

Renter påvirkes ikke kun af din kreditscore, som forklaret ovenfor. Det er også påvirket af det beløb, du låner, låneperioden, din gæld i forhold til indkomst og meget mere. Men det er en stor faktor.

Hvis du har en fremragende kreditscore, kan du muligvis få et billån med en rente på 3%-5%. Hvis du har en god kreditscore, vil 7% eller mindre blive betragtet som god.

Hvis du har en rimelig kreditscore eller en dårlig score, kan du stadig finde et lån. Renterne kan dog være så høje som 10 % eller 15 %.

Kreditscore Bedømmelse Rentesats
760+ Fremragende 4 %
725-759 Meget godt 6 %
660-724 godt 7-8 %
659-560 Retfærdig 10 %
559-300 Fattige 15 %

Sådan får du den bedste billånsrente i Canada

Hvis du leder efter et billån i Canada, er det kun naturligt, at du ønsker at få den bedst mulige rente for at reducere omkostningerne ved dit lån.

Forbedre din kreditscore

Hvis du har en dårlig eller gennemsnitlig kreditscore, kan du overveje at forbedre dette, hvis du ikke har travlt med at købe din bil.

Du kan gøre dette ved at ansøge om et sikret kreditkort. Du kan så låne et mindre beløb hver måned og betale det tilbage til tiden. Kortet vil rapportere din aktivitet til kreditbureauerne og forbedre din score gradvist.

Brug en medunderskriver

Hvis du har en dårlig kreditscore, og du stadig gerne vil have et billån snart, kan du bruge en medunderskriver som din partner eller en ven eller et familiemedlem.

En medunderskriver med en god kreditscore reducerer risikoen for långiveren, hvilket kan betyde, at du kan få en bedre rente.

Spar en større udbetaling

Hvis du har tid og ressourcer til at spare en udbetaling, så gør det. Igen gør dette dig mindre risikabel for långiveren og kan samlet set spare dig penge, når du får en lavere rente til gengæld.

Sammenlign altid lån

Ansøg aldrig om det første lån, du støder på, og sammenlign dem altid. Du kan finde et meget lignende lån til en lavere pris. Bliv forhåndsgodkendt frem for at ansøge for at få en god idé om, hvilken type lån du kan få.

Forhandle med långivere

Hvis du går til en forhandler, så overvej at forhandle med dem. De vil gerne lave et salg, og de har ofte plads til at forhandle.

Hvis du har god kredit, har du mere forhandlingsstyrke. Bliv klogere på renter og hvad du kan forvente, så gå forberedt ind og ved om du bliver tilbudt en god handel.

Dette er endnu en god grund til at blive forhåndsgodkendt til et billån. Du kan bruge dette i din forhandling, hvis du går til en forhandler, fordi de måske vil tilbyde dig en bedre aftale.

🔥 Anbefalede:  17 ting at inkludere i hvert enkelt blogindlæg

Tjekliste til ansøgning om billån

Du kan fremskynde din ansøgning om billån ved at få styr på din økonomi og ved at være klar til at fremlægge al nødvendig dokumentation.

Bevis for ansættelse: De fleste långivere ønsker at se, at du er ansat og tjener nok indkomst til at dække dine bilbetalinger. Kopier af dine kontoudtog, lønsedler eller vurderingsmeddelelse bør være tilstrækkelige. Nogle långivere accepterer også statsstøtte eller fordele.

Kreditscore og rapport: Din 3-cifrede kreditscore måler din kreditværdighed. Hvis du er usikker på, hvad din kreditscore er, kan du tjekke det gratis her.

Din kreditrapport beskriver også, hvordan du har forvaltet din økonomi over tid. Typisk ønsker långivere at se din gæld i forhold til indkomst, betalingshistorik og kontosaldo. Du kan forbedre din kreditscore ved at betale regninger til tiden.

Bank detaljer: Du skal vise, at du har en bankkonto i Canada. En ugyldig check for at konfigurere din månedlige betaling er typisk.

Kørekort og opholdsbevis: Et offentligt udstedt id, såsom dit kørekort, bruges til at bekræfte din bopælsprovins og adresse. Andre dokumenter, der kan anmodes om, omfatter dine forsyningsregninger.

Køretøjsoplysninger: Duh! Selvfølgelig skal du kende typen, mærket og indkøbsprisen på det køretøj, du ønsker.

Bevis for bilforsikring: Inden du kører fra grunden, skal du muligvis vise, at du har købt en bilforsikring.

Skal du lease eller finansiere en bil?

Når du ikke har råd til at betale kontant på forhånd for en bil, kan du enten finansiere den gennem et lån eller lease den.

Lej en bil

Leasing er som at leje en bil … du ejer den ikke. Du kører bilen i et bestemt tidsrum og betaler kun i det tidsrum. Når din leasingaftale ophører, kan du blot aflevere bilen og komme videre.

At lease en bil giver mening, hvis du:

 • Ønsker ikke at beskæftige sig med reparationer og vedligeholdelse. En lejekontrakt er typisk stadig dækket af en producents garanti
 • Vil altid køre ny bil hvert 2-3 år
 • Ønsker lavere månedlige betalinger
 • Ønsker ikke at tage et billån
 • Kør ikke meget – der er kilometergrænser
 • Ønsker en mulighed for at købe en bil senere, hvis dine behov ændrer sig

Ulemper ved at lease en bil

Når du leaser en bil, bygger dine leasingydelser ikke op til at blive til egenkapital i bilen, og du ejer den ikke.

Generelt vil der være grænser for, hvor meget kørsel du kan køre (kilometermæssigt), der påløber bøder, hvis du opsiger din leasingaftale før tid, og forsikring koster mere.

Finansier et køretøj

Når du finansierer en bil, optager du et billån og betaler, indtil hele din lånesaldo er betalt af. Efter at have betalt af på dit billån, er bilen din, og du kan gøre, hvad du vil med den.

Fordelene ved at finansiere et bilkøb omfatter følgende:

 • Du ejer bilen efter at have betalt af på billånet og kan sælge den senere eller bytte den ind med et andet køretøj
 • Du opbygger egenkapital i køretøjet med hver månedlige betaling
 • Der er ingen grænse for, hvor mange kilometer du kan køre
 • Bilforsikringsomkostninger er lavere i løbet af bilens levetid
 • Der er fleksibilitet til at tilpasse bilen til din smag

Ulemper ved at finansiere (købe) en bil

Dine månedlige ydelser vil være højere, mens du betaler af på lånet sammenlignet med en leasingkontrakt. Du er ansvarlig for at sælge bilen, hvis du beslutter dig for det senere.

Endelig er vedligeholdelses- og reparationsomkostninger dit ansvar.

Afsluttende tanker

Når du har fundet den bedste billånsrente, skal du sørge for at overholde din betalingsplan (hver ugentlig eller månedlig), da dette vil forbedre din kreditscore og hjælpe dig med at undgå dyre forsinket betaling.

De fleste billån har ikke forudbetalingsbøder. Så hvis din indkomst stiger, eller du kommer af en kontant uventet, kan du øge dine betalinger og sænke dine renteomkostninger.

FAQ

Hvad er et billån?

Et billån er et personligt lån, der bruges til at købe et køretøj – brugt eller nyt. Over tid vil du betale det beløb tilbage, du har lånt af långiver, plus renter.

Hvilken bank har de bedste priser på billån?

De fleste banker yder billån, men produkterne og satserne kan ændre sig. Din bedste mulighed er at undersøge lånene og finde ud af, hvilke der har de bedste priser på søgningstidspunktet.

Hvad er den gennemsnitlige rente på billån i Canada?

Den gennemsnitlige billånsrente i Canada er omkring 5% til 6%.

Er 0% finansiering tilgængelig i Canada?

Du kan muligvis finde 0% finansiering af billån i Canada, men de er kun tilgængelige hos forhandlere.

Er en 7% rente god til et billån?

En rente på 7 % på et billån anses ikke for dårligt, især for en brugt bil.

Hvilke biler har 0% finansiering i 2023?

Store bilproducenter som Ford og Toyota har muligvis 0 % finansiering i 2023. Men det er vigtigt at undersøge forhandlere for at finde ud af, hvilke specifikke modeller der er tilgængelige.

Relaterede indlæg: