Bedste 7 måder at arbejde hjemmefra og tjene penge på for Google

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste 7 måder at arbejde hjemmefra og tjene penge på for Google

Er du interesseret i at arbejde for en af ​​verdens mest kendte virksomheder? Nå, det er absolut muligt med disse arbejde hjemmefra hos Google, som vi er ved at liste, og de betaler ret godt.

Jeg er sikker på, at du allerede ved, at Google er den mest populære søgemaskine, der bruges af milliarder af brugere globalt. Google og er en af ​​de mest pålidte platforme, der bruges til at finde information.

Med ca 139.995 ansatte, Google søger i øjeblikket at ansætte personale til forskellige fjernstillinger for at gøre virksomheden endnu mere effektiv. De syv typer Google-fjernjob, der er anført nedenfor, kan findes på Fleksjobsom er en pålidelig hjemmeside for jobsøgende og andre tredjeparts online jobudbydere.

#1 – Søgemaskineevaluatorer

Som en Søgemaskineevaluator du er forpligtet til at se på specifikke søgeresultater såsom vejrrapporter, websider og musik på Google, og sikre, at de følger en generel retningslinje.

Du skal have fremragende forskningsfærdigheder, have viden om aktuelle begivenheder og kultur, være velorganiseret og levere præcise resultater for at udføre jobbet med succes.

Det er vigtigt at bemærke, at Google har en tendens til at ansætte mange fjernjobs indirekte, og en søgemaskineevaluator er en sådan rolle.

Virksomheder kan lide Appen og Teamwork AI og er pålidelige steder at finde Google-arbejde hjemmefra.

En stor fordel ved at arbejde som søgemaskineevaluator er, at der ikke kræves nogen teknisk ekspertise, og ingen dyr software er nødvendig.

#2 – Annoncekvalitetsvurdering for Google

Når du researcher på Google, har du sikkert lagt mærke til de forskellige annoncer i dine søgeresultater. Som et arbejde hjemmefra Annoncekvalitetsvurdering, din opgave ville være at bruge Googles onlineværktøjer til at vurdere annoncernes relevans i forhold til det, brugerne søger efter, og sikre, at annoncerne er fri for fejl.

🔥 Anbefalede:  10 bedste skriveassistentsoftwareværktøjer til at hjælpe dig med at vokse hurtigt

For at kvalificere dig til denne stilling har du brug for en internetforbindelse af høj kvalitet, en pålidelig computer eller bærbar computer og en mobiltelefon. Du skal også have et stærkt kendskab til lokal kultur og være flydende i dit lokale sprog. Dette job udføres normalt online og lønnen varierer afhængigt af din region.

#3 – Teknisk skribent

Som en Teknisk skribent du vil konvertere kompleks information til let forståeligt indhold til manualer, tutorials, brugervejledninger og anden skriftlig dokumentation. Du skal bruge en grad og en vis grundlæggende viden om computerteknik.

Som teknisk skribent for Google skal du oprette forskellige typer undervisningsindhold, der fungerer som interne brugergrænsefladedokumenter, udviklerdokumenter og implementeringsdokumenter.

Eksempel på nogle af de tekniske skrivejobs hos Google er at skrive programmeringsprodukter til Google Maps og Google Cloud. Så hvis du er en dygtig teknisk forfatter, kan dette eksterne Google-job vække din interesse. Besøg deres karriereside og søg “Teknisk skribent” for at ansøge.

#4 – Dataforsker

Hvis du er en dataekspert med stor analytisk, en grad i datalogi, matematik eller statistik, kan du blive ansat eksternt af Google til at løse komplekse problemer.

Du bliver bedt om at indsamle uorganiserede dele af data og ændre dem, så de let kan bruges. Du vil også blive tildelt til at forbedre og undersøge forskellige produkter hos Google. Data Scientists kan arbejde eksternt for Google eller på kontoret, og lønnen varierer mellem $139.000 til $169.000 årligt med bonus og aktietilskud. Besøg deres karriereside på LinkedIn og ansøg i dag.

#5 – Salgsingeniør

Der arbejdes hjemmefra Google Sales Engineer job der bliver tilgængelige på bestemte tidspunkter. Denne fjernposition er en måde at hjælpe med at påvirke kunder til at forstå Google Cloud ved at understrege og tydeligt forklare alle de tekniske funktioner, der hjælper med at gøre kundens arbejde lettere.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor overlevede Tapzo ikke på det indiske marked? | Tapzo-fejl

En salgsingeniør samarbejder med medarbejdere inden for produktstyring for at holde sig ajour med nye tendenser og udvikling for Google Cloud-produkter. Hvis du har denne form for færdigheder, er dette det perfekte onlinejob for dig.

#6 – Account Executive

Hvis du har stor salgserfaring, kan du lave en online Google job som Account Executive. Afhængigt af din salgserfaring kan du eksternt levere salgskontoadministrationstjenester til C-niveauledere i et tildelt område.

Du kan også arbejde online som ikke-udøvende salgsrepræsentant, men du vil have et lavere ansvar med det formål at identificere og etablere salgsmuligheder for Googles produkter og tjenester. Gå her for at ansøge.

#7 – Google Adsense

Hvis disse eksterne Google-job ikke tiltrækker dig, vil du måske selv tjene penge direkte gennem Google. Hvis du har en hjemmeside eller blog, især som nybegynder, kan du efterlade penge på bordet. Du kan nemt tjene passiv indkomst ved at placere annoncer på din blog eller dit websted.

Google Adsense vil gerne betale dig penge for strategisk at sætte bannere, i afsnitsannoncer og endda videoannoncer på dit websted.

Det er måske ikke meget i starten, men efterhånden som dit publikum vokser, jo mere kan du tjene. Du kan blive betalt via PayPal, direkte til din bankkonto, eller hvis du er uden for USA, betaler de endda via Western Union.

Afsluttende tanker

Hvis du ønsker at arbejde eksternt med denne multinationale teknologivirksomhed, kan du overveje at lave yderligere research om disse syv Google-job. Sørg for at være klar med de nødvendige færdigheder og kvalifikationer, når du ansøger.

Er nogen af ​​dine venner eller familie tech-fans? Så hvorfor ikke dele dette opslag med dem.

🔥 Anbefalede:  Kernels vs. Filters: Demystified – Towards AI

Relaterede arbejde hjemmefra jobartikler

Få udbetalt 15 USD/time For at lave research online: Bliv Google-ekspert!

Få betalt $13/time for at søge på Google og evaluere internettet hjemmefra