Bedste 18 virksomheder, der betaler kontant for at tage online undersøgelser

Følgende artikel hjælper dig med: Bedste 18 virksomheder, der betaler kontant for at tage online undersøgelser

Hvem ønsker ikke at tjene ekstra penge ved at tage online undersøgelser? Betalte undersøgelser er den nemmeste måde at tjene penge på internettet. Der er mange legitime undersøgelsesfirmaer online, som vil give dig adgang til en bred vifte af betalte online undersøgelser.

Du behøver ingen særlige færdigheder for at gøre undersøgelser. Bare giv din ærlige mening og bliv betalt for det. Og vigtigst af alt er det en sjov måde at hente nogle ekstra penge på fra din stationære eller bærbare computer.

Du kan optjene kontante belønninger, gavekort, gratis produkter og andre præmier for hver gennemført undersøgelse, afhængigt af den type undersøgelse, du laver. Der er dog mange mennesker, der er interesserede i undersøgelser, der tilbyder kontanter, ikke point. Tjek denne liste over et par velrenommerede kontantbetalende undersøgelse virksomheder, du kan tilmelde dig online, uden gebyrer.

Bedste 18 måder at tjene penge på med online undersøgelser

Hvis du leder efter legitime undersøgelsespaneler, der betaler kontant eller GRATIS gavekort for at tage online-undersøgelser, er her et par stykker at tjekke ud:

Swagbucks

Swagbucks har været et af de bedste websteder, der betaler dig for at tage undersøgelser, se film, spille spil og mere. Hver opgave giver point, der kan indløses til kontanter og gavekort til dine yndlingsbutikker. Derudover kan du optjene belønninger for at søge efter ting på nettet. Og det er åbent for beboere på 13 år eller ældre i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Frankrig, Indien, Australien og Irland.

Pinecone Research

Denne virksomhed er langt det bedste undersøgelsespanel i dag. Medlemmer belønnes for at tage online undersøgelser, teste produkter, deltage i fokusgrupper og meget mere. Pinecone Research typisk betaler omkring $3,00 pr. undersøgelse. Og betalinger udstedes via check. De er også åbne for USA, CA, Storbritannien og Tyskland.

Toluna

Toluna er et betroet undersøgelsespanel, der betaler medlemmer for at tage online undersøgelser og teste produkter. Typisk tjener medlemmer omkring 3.000-6.000 point pr. undersøgelse. Og for din tid bliver du belønnet med kontanter, gratis merchandise, Amazon-gavekort og meget mere.

Undersøgelsesjunkie

Denne virksomhed leder efter folk, der kan dele deres ærlige feedback og blive betalt for det. Og den bedste del? Survey Junkie er et af de få undersøgelsespaneler, der betaler direkte med KONTANT, så der kræves ingen point for at indløse dine penge.

🔥 Anbefalede:  Astra-tema – Er Astra et af de bedste WordPress-temaer

Betalt synspunkt

Paid Viewpoint er blevet et af de mest betroede undersøgelsespaneler blandt mange. Medlemmer vil tjene penge for at tage korte, enkle undersøgelser. Du vil endda tjene penge til screenerundersøgelsen, som er sjælden blandt de fleste virksomheder. Tricket til at tjene mere er at øge din egenskabsscore. Når det når over 7.000, er du i stand til at tjene mere pr. undersøgelse. Medlemmer betales kontant via Paypal.

Meningsforpost

Opinion Outpost er et af de bedste undersøgelsessteder blandt alle. Alle medlemmer optjener point, der kan indløses til kontanter (check/Paypal) og gavekort. Derudover vil du være med i en månedlig trækning om en chance for at vinde en præmietrækning. Du vil have en bedre chance for at vinde ved at gennemføre et stort antal undersøgelser. Åben for indbyggere i USA og Storbritannien

YouGov

Dette firma er lidt anderledes end de andre. De fleste undersøgelsesemner er sociale spørgsmål og emner af almen interesse. Medlemmer bliver dog kompenseret med kontanter og præmier for at tage online-undersøgelser.

Undersøgelse kyndige

Dette firma er en af ​​mine personlige favoritter. Jeg har modtaget to checks for kun at tage undersøgelser – se betalingsbevis. Survey Savvy har eksisteret siden 1999. De ejes og drives af Luth Research med base i Californien. Hver undersøgelse betaler et forskelligt beløb baseret på undersøgelsens længde. Og de betaler kun kontant via check med kun en minimumsaldo på $1.

Kontantkasse

Cash Crate tilbyder en række måder at tjene penge på, og undersøgelser er en af ​​dem. Tilmelding er hurtig, enkel og gratis. Når du har tilmeldt dig, skal du modtage en e-mailinvitation for at deltage i undersøgelser. Nu betaler de fleste undersøgelser omkring $1-$5 hver. Men denne side betaler kontant via check, når du har akkumuleret mindst $20.

Brandede undersøgelser

Endnu en legitim undersøgelsesside, hvor medlemmer bliver betalt for at give deres mening til kende. Derudover betaler BrandeD Surveys kontant via Paypal.

iPoll

iPoll giver medlemmer en chance for at give deres feedback om forskellige produkter eller tjenester. Dette er endnu en fantastisk undersøgelsesside, der giver dig en chance for at fortælle lidt om dig selv og matcher dig med de bedste undersøgelsesmuligheder. Det bedste af det hele er, at du modtager $5 bare for at tilmelde dig, så hvad har du egentlig at tabe. Helt gratis at deltage.

🔥 Anbefalede:  Virtuelle assistenter, der har taget deres virksomheder til sekscifre

Kontantkasse

Cash Crate tilbyder en række måder at tjene penge på, og undersøgelser er en af ​​dem. Tilmelding er hurtig, enkel og gratis. Når du har tilmeldt dig, skal du modtage en e-mailinvitation for at deltage i undersøgelser. De fleste undersøgelser betaler omkring $1-$5 hver. Denne side betaler kontant via check, når du har akkumuleret mindst $20.

Panda Research

Panda Research er et af de største undersøgelsespaneler, der findes. Dette firma arbejder med nogle af de bedste mærker og førende virksomheder. Hos Panda Research optjener medlemmer point for at tage online-undersøgelser. Og du kan bytte disse point for kontanter (via check eller Paypal), gavekort og gratis præmier.

American Consumer Opinion (ACOP)

American Consumer Opinions er et andet legitimt undersøgelsespanel, der arbejder med mange førende mærker. Alle medlemmer optjener point for undersøgelser og endda screenere. Og point kan indløses til kontanter, check eller Paypal.

Undersøgelsessted

Survey Spot er en legitim undersøgelsesside, hvor medlemmer optjener point for at tage online undersøgelser og teste produkter. Du optjener point for hver gennemført undersøgelse. Og point kan indløses til kontanter via (Paypal) og Amazon-gavekort.

Darwins data

Denne side har eksisteret i lang tid. De er absolut et af de bedst betalte undersøgelsessider, hvor medlemmer tager undersøgelser ved at se videoer om juridiske tvister. Belønninger er kontanter og Amazon-gavekort til en værdi af $5 for hver gennemført undersøgelse.

MindSwarms

Mindswarms betaler top dollar for at deltage i forskningsstudier. Medlemmer vil deltage i en webkameraundersøgelse i cirka 15-20 minutter. Hver undersøgelse betaler $50 via Paypal. Og Mindswarms har også en mobilapp til at tage undersøgelser på farten. Se min video tutorial.

Min undersøgelse

MySurvey er et populært undersøgelsesfællesskab, der altid leder efter nye medlemmer til at tage online undersøgelser. Medlemmer optjener også point for hver undersøgelse, der er gennemført med succes. Point kan indløses til kontanter via Paypal, gavekort og butikscertifikater. Alder 16+.

Hvordan bliver jeg betalt?

Kontantbetalende undersøgelsesfirmaer betaler via en række måder, herunder PayPal, bankoverførsel, dvs. direkte bankindbetaling, check og virtuelt forudbetalt Visa-kort. En check vil normalt blive sendt med posten. Men de fleste kontantbetalende undersøgelseswebsteder betaler via PayPal. PayPal giver dig mulighed for at modtage kontanter nemt og hurtigt. Hvis du ikke har en PayPal-konto endnu, er den gratis at oprette. Og en PayPal-konto giver dig mulighed for nemt og sikkert at modtage penge elektronisk hurtigere fra undersøgelsesfirmaer, der blandt andet udbetaler via PayPal.

🔥 Anbefalede:  Bedste websteder som CYRO.SE Alternativer til at se film

Hvordan får jeg undersøgelser?

Normalt vil du få tilsendt en e-mail-meddelelse, når en undersøgelse matcher dine interesser og bliver tilgængelig for dig at lave online fra din computer. Du kan dog også være i stand til at tage undersøgelser online ved at vælge dem direkte fra nogle undersøgelsesfirmaer online. Alle de undersøgelser, du vil blive bedt om at udfylde, vil handle om emner, der interesserer dig og udføres på internettet. Du får en bestemt tidsramme til at lave en undersøgelse. Dag eller nat, det er lige meget, hvornår du udfylder undersøgelsen, så længe den er gyldig.

Hvordan maksimerer jeg min indtjening?

Hvis du ønsker at maksimere din indtjening, anbefales det, at du tilslutter dig så mange legitime undersøgelsesfirmaer som muligt. Og hvis du ønsker at tage flere undersøgelser, så sørg for at udfylde din demografiske profil fuldstændigt. Hvor meget du vil tjene afhænger dog af, hvor mange undersøgelser du tager. Men med en komplet demografisk profil vil du blive mere kvalificeret til en bredere vifte af undersøgelser. For at få flere undersøgelser og maksimere din indkomst skal du også tilmelde dig så mange velrenommerede undersøgelsesfirmaer som muligt. Plus, hvis du udfylder undersøgelser, vil dit indtjeningspotentiale ofte være større.

Afsluttende tanker

At tage betalte undersøgelser på internettet kan være en fantastisk måde at tjene ekstra penge hjemmefra. Du vil ikke tjene mange penge med online undersøgelser. Men hvis du tilslutter dig de rigtige virksomheder, der betaler kontant for at tage betalte undersøgelser online, og tager så mange betalte undersøgelser som muligt, kan du tjene en god sideindkomst.

Hvis du kunne lide dette indlæg, så læs også disse: