Beatport samarbejder med Polkadot for at lancere en Web3 elektronisk musikplatform

Følgende artikel hjælper dig med: Beatport samarbejder med Polkadot for at lancere en Web3 elektronisk musikplatform

Beatport samarbejder med Polkadot for at lancere en Web3 elektronisk musikplatform

Elektronisk musik-fokuseret platform Beatport har annonceret sit partnerskab med blockchain-netværket Polkadot. Virksomhederne lancerer en ny web3-platform dedikeret til elektronisk musik. Designet af den kommende hjemmeside er udviklet i samarbejde med tegnestuen Define Creative.

Det nye digitale rum vil give kunstnere, producenter og pladeselskaber mulighed for fuldt ud at opleve fordelene ved web3. Samtidig vil udgivelsen give musikfans mulighed for at forbinde med deres yndlings DJs og kunstnere.

Når det er lanceret, vil Beatport frigive et sæt digitale samleobjekter distribueret via web3-løsningsudbyderen Aventus. NFT’erne bliver et fanengagementværktøj for labels og kunstnere. For eksempel vil samleobjekterne give indehavere adgang til uudgivne musiknumre og nedsatte koncertbilletter. Derudover vil NFT-indehavere kunne besøge VIP-områder ved kunstneres globale begivenheder.

Virksomhederne annoncerede ikke den nøjagtige lanceringsdato for platformen. Producere, DJs og musikfans kan dog nu tilmelde sig ventelisten på en dedikeret side.

Det er værd at bemærke, at Beatport og Polkadot også planlægger at være vært for ti store musikbegivenheder i løbet af de næste atten måneder. Ifølge embedsmanden bekendtgørelsevil begivenhederne fejre de fremtidige udgivelser af nye samlinger, der er tilgængelige via Polkadot-punge.

“Der er enorme muligheder på dette marked for at give fans adgang til en række nye indholdsstrømme, skabe fællesskaber med loyalitet i modsætning til noget, vi har set før, og for kunstnerne at høste størstedelen af ​​afkastet. Vi er begejstrede for at være en del af denne vigtige bestræbelse for musikindustrien,”

sagde grundlæggeren og administrerende direktør for Aventus, Alan Vey.

🔥 Anbefalede:  En stor Asus ROG Ally-udfordrer kunne være på vej

Musikindustrien træder gradvist ind i web3-rummet. I 2022 blev oldschool-musikwebstedet LimeWire omdannet til en web3-platform, der understøtter ikke-fungible tokens. De kendte elektroniske DJs deadmau5 og Richie Hawtin lancerede et musik-metavers kaldet Pixelynx, mens DJ Steve Aoki kom ind i The Sandbox-metaverset i form af voxel-avatarer.

Læs mere om web3 musik: