BCBGMaxAzria og Maeve Reilly fremviser deres nye kollektion i Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: BCBGMaxAzria og Maeve Reilly fremviser deres nye kollektion i Metaverse

BCBGMaxAzria og Maeve Reilly fremviser deres nye kollektion i Metaverse

Det amerikanske modemærke BCBGMaxAzria og den kendte stylist Maeve Reilly fremviser deres samarbejdskollektion i metaverset. Maeve Reilly, der styles berømtheder som modellen Hailey Bieber og skuespillerinden Megan Fox, har delt meddelelsen på sin Instagram-historie.

Aftenkollektionen, som Reilly udviklede til BCBGMaxAzria, blev første gang præsenteret i slutningen af ​​januar og lanceret på brandets officielle hjemmeside den 2. februar. Men da den metaverse modesæson nærmer sig, har parterne besluttet at hoppe med på trenden og introducere deres samarbejde i metaverset også.

Stylisterne valgte Decentraland som mødested for modeshowet. Fra den 9. februar kan besøgende fra Decentraland deltage i den virtuelle landingsbane og opdage 16 aftenkjoler fra mærket. Oplevelsen byder også på Maeve Reillys avatarer og Albino Riganello, den kreative direktør for BCBT. De to kommer ud for at vifte med hænderne i slutningen af ​​showet. Modellernes avatarer ligner modellerne i kampagnen. Denne lighed giver seeren følelsen af ​​at besøge selve modeshowet, selvom man kun ser avatarer på skærmen (eller i VR-brillerne).

Skærmbillede af Decentraland-oplevelsen

Modeelskere kan besøg det virtuelle spillested frem til den 16. februar. BCBGMaxAzria besluttede især at frigive initiativet før Metaverse Fashion Week, som finder sted den 28. til 31. marts. Med dette træk præsenterer brandet kollektionen under New York Fashion Week og får mere trækkraft og anerkendelse blandt digitale modeelskere.

Læs mere om digital mode:

🔥 Anbefalede:  18 bedste Metaverse Crypto-mønter at investere i 2023 (og hvor kan man købe)