BAYC-tema Bored&Hungry restaurant accepterer stadig krypto

Følgende artikel hjælper dig med: BAYC-tema Bored&Hungry restaurant accepterer stadig krypto

I de seneste par dage har rygter svirret i krypto-Twitter om, at den NFT-støttede restaurant Bored & Hungry vil stoppe med at acceptere kryptovalutaer som betalingsform. Restaurantens ejer Andy Nguyen sagde, at dette utvetydigt var “falske nyheder.”

Andy Nguyen åbnede Bored & Hungry i april 2022. Bored Ape Yacht Club-restauranten på 1.700 kvadratmeter ligger i Long Beach, Californien. Nguyen har en Bored Ape #6184 og to Mutant Apes, som han bruger til branding og marketingformål.

I sidste uge rapporterede medierne, at Bored & Hungry ville stoppe med at acceptere krypto på grund af bjørnemarkedet. Iværksætteren afviste nyheden og sendte flere tweets og Instagram historier.

“Stop med de falske nyheder! Hvorfor ville vi ikke acceptere krypto på et bjørnemarked? Vi ville bare justere kryptopriserne for at matche. Og hold kryptoen for et tyremarked,” sagde Nguyen.

Han sagde også, at hele hans team arbejdede på NFT.NYC, da historierne kom ud. Derfor var der ingen på Long Beach-stedet, der kunne give information til journalisterne.

Bored & Hungry accepterer i øjeblikket Ethereum og ApeCoin.

Stop de falske nyheder. Vi accepterer stadig ETH & $APE

— Bored & Hungry (@BoredNHngry) 27. juni 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Rising to the Top: The Incredible Journey of C&S Wholesale Grocers