Bancor3 tager ‘stake and chill’ til et nyt niveau med forbedret enkeltsidet handel

Følgende artikel hjælper dig med: Bancor3 tager ‘stake and chill’ til et nyt niveau med forbedret enkeltsidet handel

Denne morgen, Bancor–en likviditetspuljer og indsatsprodukt udviklet af Githubs, Docs, Dev Channel og Bug Bounty – annoncerede lanceringen af ​​Bancor3. Holdet fortalte Metaverse Post, at Bancor3 “lover enkeltsidet indsats med fuld 100 % permanent tabsbeskyttelse og repræsenterer et stort spring fremad for defi.”

Defi, eller decentral finansiering, er “en spirende finansiel teknologi baseret på sikre distribuerede hovedbøger svarende til dem, der bruges af kryptovalutaer”, der “fjerner den kontrol, banker og institutioner har på penge, finansielle produkter og finansielle tjenester.” Denne teknologi betyder færre gebyrer og mere likviditet ideelt set, lige muligheder uden forhindringer for godkendelser, da du kun har brug for internet, og flere aktiver i din egen tegnebog frem for en banks pengekasse.

Likviditetspuljer “Gør det muligt for brugere at købe og sælge krypto på decentraliserede børser og andre DeFi-platforme uden behov for centraliserede market makers.” Mange mennesker sammenligner krypto staking til en højafkast-opsparingskonto, hvor aktører nyder godt af højere årlige afkast i bytte for god tro indskud på blockchain.

“Ved at hjælpe token-projekter og deres brugere sikkert og enkelt at udnytte DeFi-udbyttet muliggør Bancor3 robuste og modstandsdygtige on-chain likviditetsmarkeder, der driver sunde token-økonomier,” sagde produktarkitekt Mark Richardson. CoinDesk. Den nye iteration institutter Single-Sided Staking, som gør det muligt for brugere at give kun et token til puljen, hvilket begrænser deres eksponering og permanente tab. Yderligere funktioner inkluderer Auto-Compounding, Omnipools og Dual Reward-funktioner.

Foto af Shubham DhageUnsplash

Bancors hjemmeside siger Bancor1-faldet i 2017 “Introducerede den første Automated Market Maker (AMM), der løste likviditetsproblemet, hvor sparsomme ordrebøger kæmpede for at garantere likviditet til investorer på begge sider af en handel.” I 2020 gik Bancor2 i gang med at løse to nøgleproblemer i AMM-puljer: Tvungen token-eksponering og Impermanent Loss, som er ansvarlige for at udslette milliarder i kryptogevinster hvert år. Mens Bancors første sving på Single-Sided Trading bragte høje gaspriser og adgangsbarrierer, siger de “Bancor 3 tager ‘stake and chill’ til et helt nyt niveau og udjævner spillefeltet for almindelige brugere, der søger sikkert og bæredygtigt udbytte.”

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT til at skrive dit CV

Lanceringspartnere inkluderer “Polygon, Yearn, Flexa, Brave, Enjin, WOO-netværk og mere end 30 DAO’er”, som siges at se Bancor som en treasury management-løsning. “DAO’er bruger Bancor 3 til at opretholde likvide markeder for deres tokens og tjene sikrere, højere udbytte på deres oprindelige token gennem Single-Sided Staking med 100 % permanent tabsbeskyttelse.” Richardson fortalte også Cointelegraph“I Bancor 3 bruger protokollen et forbedret sæt af operationer, der gør det muligt for netværket bedre at styre sine forpligtelser, hvilket resulterer i en mere omkostningseffektiv metode til at yde permanent tabskompensation.”

Sidste år toppede Bancors Total Value Locked $2 milliarder, “med indskydere, der tjente mere end $200 millioner i 2021 under protokollens første iteration af enkeltsidede puljer i Bancor v2.1,” siger erklæringen. Det var med indbetalingslofter, som nu dukker op: “Fuldstændig fjernet i V3 for at give mulighed for ubegrænset enkeltsidet indsats med forventede ÅOP’er på op til 30 % på tværs af 60+ tokens.”

Selv med disse innovationer er Bancor kun i “Dawn”-tilstanden i deres køreplan – med 3.1 (Solopgang) og 3.2 (Dagslys) i horisonten. For nu er det starten på en ny dag hos Bancor. Lad os se, hvordan vejret former sig.

Læs relaterede indlæg: