Balmain udgiver The Non-Fungible Thread

Følgende artikel hjælper dig med: Balmain udgiver The Non-Fungible Thread

Balmain udgiver The Non-Fungible Thread

Balmain og MINTNFT har annonceret udgivelsen af ​​The Non-Fungible Thread-projektet.

Medstifter af MINTNFT James Sun og den kreative direktør for Balmain Olivier Rousteing delte nyheden under åbningen af ​​Balmains butik i New York den 12. maj.

Balmain er et fransk couture-modehus. MINTNFT er en NFT-udmøntningsplatform og -markedsplads. Det hjælper mange mærker med at komme ind i Web3-området, hvilket gør prægningsprocessen let.

Modehuset har allerede eksperimenteret med NFT’er flere gange. I december 2021 udgav virksomheden NFT’er af sneakers, der inkluderede VIP-oplevelser. I januar 2022 udgav MINTNFT og Balmain Balmain x Barbie NFT kollektion. Kunstværkerne var de første, der blev solgt på platformen.

Denne gang samarbejder virksomhederne om at skabe en NFT, der vil markere Balmains rejse i Metaverse. De ikke-fungible tokens vil ændre sig over tid. MINTNFT bruger Ripple til at præge NFT’erne.

Indehaverne af Non-Fungible Thread vil give medlemsfordele sammen med gruppen af ​​Balmain influencers.

James Sun kommenterede partnerskabet: “I en verden plaget af NFT-spekulation og plagiat hjælper vores prægeplatform og strategiske input med at beskytte Balmains intellektuelle ejendom og ikoniske arv.”

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Chancer Platform udgiver produktteaser som Presale Rockets over $1,7 mio