Balenciagas designs er på auktion som NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Balenciagas designs er på auktion som NFT’er

Lorenzo Riva lancerer en samling af NFT’er med Cristóbal Balenciagas designs.

Riva arbejdede som kunstnerisk leder af det spanske modehus Balenciaga i 1980’erne. Senere modtog han de aldrig før sete kunstværker fra Maison og auktionerer dem nu som ikke-fungible poletter.

Til denne udgivelse samarbejder Lorenzo Riva med kunst NFT-platformen Art Vein, Metaverse-selskabet Animal Concerts og Cointelegraph. Selve NFT’erne offentliggøres på crypto.coms ikke-fungible token-platform.

Samlingen kaldet “To the Moon” omfatter 10.000 unikke tokens med 8.300 NFT’er med Cristóbal Balenciagas originale tegninger. Det er værd at bemærke, at nogle af disse designs blev skabt i 1980’erne, så auktionsdeltagerne har mulighed for at blive ejere af historiske modememorabilia.

Hver pakke koster $100 og indeholder et tilfældigt samleobjekt. 50 NFT’er i kollektionen har Cristóbals haute couture-design og betragtes som de sjældneste.

Alle NFT’er giver indehavere adgang til fremtidige hvidlister og Metaverse-koncerter arrangeret af Animal Concerts. Tyve ejere af ultra-sjældne NFT’er vil modtage Cristóbal Balenciagas håndtegninger og $500 designergavekort. Fem heldige ejere af hyper-sjældne NFT’er får designerpunge og -tasker.

“Med ‘Balenciaga to the Moon’ går haute couture ind i Metaverset. Det kommer ind med den glamourøse stil fra 1950’erne, som var en meget elegant tid. Samtidskunst handler om at blande tingene sammen, så vi starter gerne denne samtale mellem fortid og fremtid. Fortiden skal reddes, og fremtiden skal fodres med skatte fra vores glorværdige fortid,” siger en partner hos Art Consulting, Romano Ravasio.

Auktionen er nu Direkte på crypto.com. Enkeltpersoner kan deltage indtil 23. juli.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan sælger du på Amazon uden et produkt: Den (vanvittigt) nemme måde at hoppe ind på