Balenciaga accepterer kryptobetalinger

Følgende artikel hjælper dig med: Balenciaga accepterer kryptobetalinger

Det franske luksusmodemærke Balenciaga annoncerede, at det vil begynde at acceptere kryptovaluta som betalingsform.

Den spanske designer Cristóbal Balenciaga (1895-1972) etablerede modehuset i 1917 i San Sebastian. Luksusgruppen Kering købte huset i 1986 og flyttede sit hovedkvarter til Paris.

Den georgiske designer Demna Gvasalia er den nuværende kreative direktør for mærket. Han er kendt for innovative ideer og har bragt verden grungy og nogle gange grimme designs. TIME udnævnte for nylig Demna til en af ​​de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden.

Web3-nyheder fulgte Balenciagas Resort 2023-modeshow, som fandt sted på New York Stock Exchange.

Balenciaga vil starte med at acceptere Ethereum og Bitcoin. Andre kryptovalutaer vil komme i den nærmeste fremtid. For eksempel accepterer Kerings mærke Gucci allerede Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin og Shiba Inu.

Enkeltpersoner kan betale i krypto online og på udvalgte amerikanske lokationer, blandt dem er butikkerne på Rodeo Drive i Beverly Hills og på Madison Avenue i New York. Virksomheden sigter mod at udvide til andre regioner og på andre e-handelswebsteder.

Balenciaga er ikke ny i Web3. I september 2021 skabte mærket en “Fortnite” Metaverse-kollektion i samarbejde med Epic Games.

Virksomheden er ikke bekymret for kryptovinter.

“Balenciaga tænker langsigtet på krypto, og udsving i valutaværdi er ikke noget nyt”, sagde en virksomhedsrepræsentant.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvordan accepterer man jobtilbud via e-mail? Tips og svar