Azuki lancerer tøj med juletema til NFT’erne

Følgende artikel hjælper dig med: Azuki lancerer tøj med juletema til NFT’erne

Blue-chip NFT-projekt Azuki frigiver festlige “udstyrsartikler” til NFT-holdere. Azuki-ejere kan nu pynte deres karakterer med juletrøjer og nissehuer.

For at ændre PFP’ernes outfits skal indehavere indtaste “udstyrsartikler” sektionen i deres samlerprofiler. Brugere tilføjer også lidt sne til deres Azuki-profilbilleder.

Ho ho Ikuzo! God ferie fra Azuki. Nissehue og juletrøjeudstyr tilgængelig nu i din samlerprofil.

Her er JD (Azuki #55) der ryster sættet! 🎅 pic.twitter.com/mh6WOafPc2

— Azuki (@AzukiOfficial) 20. december 2022

Samfundet ser ud til at være tilfredse med faldet. Efter den officielle meddelelse offentliggjorde mange Azuki-indehavere resultaterne af de festlige outfit-opgraderinger og ændrede deres profilbilleder på Twitter.

Kollektionen, der er inspireret af anime og japansk kultur, indeholder 10.000 NFT-kunstværker i PFP-stil. Siden udgivelsen har Azukis LA-baserede udviklere Chiru Labs introduceret flere funktioner til projektets fællesskab. I november udgav virksomheden en tøjkollektion i samarbejde med det japanske mærke Ambush. Før det droppede Azuki fysiske jakker i begrænset oplag til tokenholdere.

Ud over de fællesskabsorienterede udgivelser introducerede Chiru Labs det fysiske støttede token, som er tilgængeligt for alle. PBT er en open source-standard, der binder fysiske genstande til digitale tokens på Ethereum blockchain.

Den aktuelle bundpris for kollektionen er 12,31 ETH (ca. $14.993 i skrivende stund). 271.327 ETH i volumen blev handlet siden Azukis udgivelse i januar i år.

🔥 Anbefalede:  American Express forretningsmodel | Hvordan tjener American Express penge?