Azuki annoncerer IRL jakke drop til NFT holdere

Følgende artikel hjælper dig med: Azuki annoncerer IRL jakke drop til NFT holdere

I dag kan Azuki Twin Tigers NFT-holdere indløse deres ikke-fungible tokens til virkelige jakker. Enkeltpersoner kan bestille jakken gratis i de næste 30 dage.

I maj luftdroppede virksomheden 10.000 Twin Tiger Jacket NFT’er til Azuki-indehavere.

Da projektet har fokuseret på high fashion og livsstil, sikrede holdet, at stykkerne var eksklusive. IRL-jakkerne er håndlavede ved hjælp af materialer af høj kvalitet, såsom quiltet japansk silke og italiensk nikkel. Kædesøm og chenillebroderi, designet af Azukis kunstner Steamboy, er også håndlavet.

Producentens vejledende udsalgspris for en jakke er $2.000. På en sidebemærkning er tøjet vendbart – den ene side er blå, og den anden er rød. Derfor vil indehavere, der vælger at beholde den tokeniserede version af jakken, kun have den i den blå version.

Azuki er et NFT-projekt skabt af Los Angeles-baserede start-up Chiru Labs. I januar i år udgav virksomheden sin første Azuki NFT-samling med 10.000 anime-inspirerede kunstværker og havde succes blandt samlere.

Den 30. marts blev en Azuki NFT solgt for 1,42 millioner dollars på det sekundære marked.

Den aktuelle bundpris for samlingen er 11,09 ETH (ca. $16.600 i skrivende stund) og handles for 225.000 ETH.

Ud over faldet vil jakkernes sekundære markedsindtægter blive doneret til AAPI-fællesskabet “Stand with Asians.” Organisationen samarbejder med skabere og distribuerer midler blandt undertjente asiatiske amerikanske og stillehavsøbosamfund.

Azuki Twin Tigers-jakken afspejler Azukis kampånd og demonstrerer den vedvarende kraft og kreativitet af et community-first brand.

Jakkeindløsningsperioden begynder tirsdag den 19. juli 🐅⛩️

Læs nedenfor for alle produktdetaljer og kravmekanik. pic.twitter.com/tUkpQRkxv9

— Azuki (@AzukiOfficial) 18. juli 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Den ultimative guide til køberpersonas